IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
    Хахаха хайде да се замислим, всеки един доход е доказуем и компанмията плаща ДДС на държавата за всеки активен доход, каква е ползата да генерира някакви измислени цифри и то големи пастора, които да се облагат с данъци? :Д И съм по склонен да вярвам на фактурата която се издава в края на годината която показва колко пари са изплатени и колко са отишли за данъци
    Така не говорим за престъпление а за морал зададах ти елементарен въпрос защо като
    всичко е страхотно печалбата на компанията е от инвеститорите а не от потребителите айде майка му стара учиш в УНСС обясни аз знам ама ти го кажи защото това не е бизнес а револвиране на пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Дай скрийншот най-накрая, да ги видим тези знаменити 600 лв., които си изкарал за две седмици.
      Казах че си избих клиентската инвестиция за 2 седмици и то без да се занимавам активно, понеже учих за изпити, а 600-те лева не са ми изобщо проблемни да ги избия :0 защоо аз не съм влезнал с мисълта да избивам а мисля на едро и най-важното не ми пука

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
        Ахаха каниш ме на калпавите си презентации )
        Няколко бизнес партньора познавам всичките ми рисуваха същата схемичка и всичките като ги запитах тия неща които и теб запитах, те също като теб изглеждаха финансово неграмотни.
        Задай си въпросите на мен, надявам се да съм достатъчно грамотен, за да ти отговоря.
        http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Хахаха хайде да се замислим, всеки един доход е доказуем и компанмията плаща ДДС на държавата за всеки активен доход, каква е ползата да генерира някакви измислени цифри и то големи пастора, които да се облагат с данъци? :Д И съм по склонен да вярвам на фактурата която се издава в края на годината която показва колко пари са изплатени и колко са отишли за данъци

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473562][QUOTE=HuanSalsa;1059473558]
            Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Браво на момчето сега ти остава само да си безкруполен и да успеха ти е в кърпа вързан also do not forget"Keep it simple"
            Вчера се запознах с един безкруполен човек който цял живот е бил престъпник, 45 годишен и ми каза, че за 45 години 45 секунди не е работил, занимава се с отвличания на хора, подкупи, и наркотрафик, разправяше как за 3 дни се върнал с 45 000 евро които изпрал в една автокъща, и обясняваше някакви схеми за пране на пари, но не аз не съм безкруполен, аз не мога да изкривя като него главата на някой с тръба, нямам психика за престъпник, но не мисля че СЦИ има нещо общо с престъпността

Коментар

• Еее много глупости се изписаха докато изпия едно кафе

Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
              хаха аз съм бизнес партньор от 2 седмици такива обороти може да видиш в онлайн офиса на някой който се занимава от година
              Нека позная, някой от "успелите" ти е дал да надникнеш в неговата статистика От тези дето са регистрирани 2011 г. и са точно под пастора? Нали знаеш че ако сайта е мой мога да си вкарам каквито искам числа в базата данни за даден потребител, пък той после да се хвали

Мислиш ли че не съм наясно, един от лидерите който миналия месец отбеляза 5500 лева месечен приход, в началото на годината като печелеше 1000 на месец каза че бизнеса му струва 200 000 лева, защото толкова струва наема на апартамент за 200 000 в Центъра , но както забелязваш за половин година е увеличил дохода от компанията петорно което значи, че няма изгода да си продава бизнеса който процъфтява , не ми се мисли колко струва бизнес центъра на Пламен Брънков който отбеляза за 1-вата година годишен приход (беше му връчен чек) от 207 000 лева
              Ама пак някой друг, не ти, братовчеда на съквартиранта на един приятел вади големи пари Как го оцени тоя "бизнес" в сравнение с апартамент, голям гении трябва да е, това май го бях чул на една презентация... и да, мисля че не си наясно.

Нали се сещаш че е въпрос на месеци да изгубиш тези потенциални бизнес партньори като се има впредвид бързото разрастване на обекти и клиентска мрежа(просто някой друг ще ги привлече в бизнеса), а ако се забавят повече време за друго освен клиенти няма да имат полза в компанията така че се мисли за хитра кефиш ме ;P, с 14 БП директни активни БП може да изпревариш и лидерите, познавам един лидер с 10 активни БП от общо 29 директни които са спонсорирали 250 БП които пък са регистрирали 1400 клиента и взе по миналия месец 8300 комисион а миналия месец си защити БМВ 5-та серия
              Отново познаваш един "лидер" ... И сега ако се действа ВЕДНАГА ще се изкарат добри пари нали?

Преди седмица един от въпросните "лидери" на име Марин Видев сподели в един друг форум че има 15К доход а 2012 г., Това е човек който можем да видим в рекламните видеа на СЦИ, на всичките им събития се намира на някои снимки, и презентации е правил. Той направо си е техен човек. Ако разделим 15к на 12 месеца, платим данъци и осигуровки става една средна заплата, това ли ви е големият бизнес?? С това ли се хвалите???
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Дай скрийншот най-накрая, да ги видим тези знаменити 600 лв., които си изкарал за две седмици.

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473561][QUOTE=tea_cup;1059473556]

Ами аз съм си направил своите сметки и затова се занимавам и не виждам на вас какво ви пречи да не би да завиждате че от SCI се печели от "нищо".

Явно не си си направил сметките, щом не си рискувал да теглиш кредит. Ще те четат от трибуната като лош пример за светъл БП. Ти ли питаше потребителката дали се страхува да рискува?

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473558][QUOTE=Izumena;1059473554]

Aми добре се продадох, нямах 50 лева, спонсора ми каза "ако ти платя клиентския пакет" ще правиш ли този бизнес и аз казах да и за 15 дни избих 50-те лева и му ги върнах
                    Браво на момчето сега ти остава само да си безкруполен и да успеха ти е в кърпа вързан also do not forget"Keep it simple"

Коментар

• [QUOTE=tea_cup;1059473556][QUOTE=HuanSalsa;1059473552]

Нали си служител на кредитна фирма, учиш в УНСС - би трябвало да сметнеш изгодата от един кредит с цел инвестиция в бизнес за милиони
                      Ами аз съм си направил своите сметки и затова се занимавам и не виждам на вас какво ви пречи да не би да завиждате че от SCI се печели от "нищо".

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473558][QUOTE=Izumena;1059473554]

Aми добре се продадох, нямах 50 лева, спонсора ми каза "ако ти платя клиентския пакет" ще правиш ли този бизнес и аз казах да и за 15 дни избих 50-те лева и му ги върнах
                        Защо не изтегли 3 000 лв? Лоши условия във фирмата-работодател, масажите не вървяха или просто нямаше как да ги избиеш?

Коментар

• [QUOTE=Izumena;1059473554][QUOTE=HuanSalsa;1059473552]

Мхм аз не съм бедна , но не съм и дала 50 лв платиха ми билета нали бизнесмен ще ставаш научи се да се продаваш хората да дават пари за теб като кадър Това беше урок 1

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473552][QUOTE=Izumena;1059473543]

Ами като нямам пари за Бизнес ден? не съм богат инвеститор като вас на 22 съм и сега прохождам ...
                            Нали си служител на кредитна фирма, учиш в УНСС - би трябвало да сметнеш изгодата от един кредит с цел инвестиция в бизнес за милиони

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
                              Браво! от един простак като мен
                              Далеч съм от идеята да обяснявам на хората разликата между пирамида и мулти-левъл маркетинг компания каквато е SCI

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473552][QUOTE=Izumena;1059473543]

Ами като нямам пари за Бизнес ден? не съм богат инвеститор като вас на 22 съм и сега прохождам а в БГ бизнес лесно не се прави, аз не се правя на велик просто съм се захванал с това защото съм видял смисъла, и не се опитвам да ви убеждавам да ставате част от него, защото идеята не може да се продава от хора които не вярват в нея, затова ви съветвам да се информирате вие малко по-добре, аз информацията я попивам като гъба и съм добър ученик затова имам успех засега...

Мхм аз не съм бедна , но не съм и дала 50 лв платиха ми билета нали бизнесмен ще ставаш научи се да се продаваш хората да дават пари за теб като кадър Това беше урок 1

Коментар

Working...
                                X