Ето и снимка на потреблението на братовчед ми за последния месец... да видите че е пазарувал и не е 5 лева... а той е само клиент.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеНо тези цифри растат и данните не могат да са актуални защото след 1 година няма да минават 100 лева от приходите през SCI обекти а 200 или 300 защото обектите ще са 2 или 3 пъти повече, което значи че и пасивния приход от мрежата ще скочи 3 пъти...
Ако имаш цифрите за предните 4 тримесечия, виждаш процента на изменение на "приходите" в посоката нагоре или надолу. На тази база имаш възможност да правиш предположения
пример
имаш 20000 човека с карти генериращи 100000 лв оборот месечно. средно 5лв месечен оборот
последното тримесечие имаш 40000 човека с карти генериращи 1000000. средно 25 лв месечен оборот.
т.е. имаш увеличение на средно месечният оборот 5 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНАли ти казвам - сега още ви държи хелия и хвърчите в еуфория.
Всяко заведение ще ти даде карта за отстъпка или ще си има някаква клиентска програма за отстъпки - без да ти иска никакви пари за пластиката или картата.
А ако се надяваш на клиенти за студиото - ми бъде интересно колко ще дойдат от там, и колко през сайтове за отстъпки например. Направи си една статистика, предполагам, че и на теб ще ти бъде полезно.към тях и да ги рекламира безплатно.
П.С само от реклама в портал за масажи(струваше 5 лева) изкарах 80 лева отгоре за 1 седмица, а там посетителите са много по малко от 30 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеМиналия месец регистрирах като клиент братовчед ми и под 50 лева потребление на месец не е падал...
Всяко заведение ще ти даде карта за отстъпка или ще си има някаква клиентска програма за отстъпки - без да ти иска никакви пари за пластиката или картата.
А ако се надяваш на клиенти за студиото - ми бъде интересно колко ще дойдат от там, и колко през сайтове за отстъпки например. Направи си една статистика, предполагам, че и на теб ще ти бъде полезно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение"Ако умножим" За да са точни цифрите и да имаш възможност да заинтригуваш сериозни хора трябва да даваш точни цифри, ако ги нямаш за конкретния период, дай за предно тримесечие, за предния месец и тн. Можеш да направиш средна разбивка на годишния оборот по месеци за изминала година, на тази база можеш да правиш някакви предположения, ще видиш нагледно как се движи оборота и цифрите, които ви дават на сбирките реални ли са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеТи като Николай Василев едно време: Ходих до Китай, там са един милиард и карат колелета - знаете ли, ако им родадем по едно колело... Познай дали им продаде.
Ти даваш 100 лв. сега, докато си пресен и още ти се дават - замисли се дали всичките с карти дават по толкова или 90 на сто са под 5 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеВ момента в SCI харча около 100 лева на месец, ако умножим 30 000 х 100 това са 3000 000 с които компанията плаща пасивните приходи на своите 1500 бизнес партньора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеМислиш ли че всички харчат по 100лв? Аз съм сигурен че 80% са под 5 лв на месец, голяма част са забравили и за картата.
И това е оборот, не печалба еййй, да ви имам кривите сметки
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеВ момента в SCI харча около 100 лева на месец, ако умножим 30 000 х 100 това са 3000 000 с които компанията плаща пасивните приходи на своите 1500 бизнес партньора.
Ти даваш 100 лв. сега, докато си пресен и още ти се дават - замисли се дали всичките с карти дават по толкова или 90 на сто са под 5 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнениеОБЩАТА ПЕЧАЛБА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ ПО НИСКА ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ИНВЕСТИТОРИТЕ!в пасивния елемент се крие бизнеса.... Нали като се усвои потреблението ще останат само пасивните бонуси защото няма да има Групов, парньорски, директен, бонус предай нататък, стар мейкър бонус и т.н ще има само приятелски 0,5% до 3-то ниво за бизнес партньорите и 0,25% в н-та дълбочина на потреблението в структората в по слабия крак от позиционното дърво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеТи казваш какво е възможно, а аз ти казвам че компанията е абсолютно изрядна спрямо НАП и много пъти са подавали оплаквания и НАП са ги проверявали и нищо, и пак ти казвам щом аз печеля това което ми пише до стотинка не виждам смисъл другите да печелят измислени суми(въведени от пастора) :Д
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеДадох ти просто една идея да се замислиш защото гледам си супер наивен. Данъци се пращат по фактури/касови бонове, не спрямо какво пише в някакъв сайт, така че числата там не значат нищо, защо не се замисли ами го изби на някакви обяснения?? Толкова ли си промит. Не казвам че е така, казвам че е възможно.
ПП: 600 лв си избил като си вкарал приятели под теб нали?, и пак ти казвам щом аз печеля това което ми пише до стотинка не виждам смисъл другите да печелят измислени суми(въведени от пастора) :Д
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеПростата математика показва че ако едно заведение има 30% печалба и даде 15% (10 за клиента и 5 за SCI) и е в София където клиентите са около 6000 и оборота се вдигне дори с 0,1% от тези клиенти (0,1% от 6000 е 6), това значи тези 6 човека да донесат 90% печалба (6х15%=90%) което се равнява на 3 обикновенни клиенти без сейв кард които са доведени с реклама за която заведението е платило и я дойдат, я не дойдат тъй като интереса ще им е по малък защото нямат отстъпка.
Коментар
-
И това е оборот, не печалба еййй, да ви имам кривите сметкиМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПак без конкретен отговор. Няма смисъл да се говори
Коментар
Коментар