IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето и снимка на потреблението на братовчед ми за последния месец... да видите че е пазарувал и не е 5 лева... а той е само клиент.
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
      Но тези цифри растат и данните не могат да са актуални защото след 1 година няма да минават 100 лева от приходите през SCI обекти а 200 или 300 защото обектите ще са 2 или 3 пъти повече, което значи че и пасивния приход от мрежата ще скочи 3 пъти...
      Не ме разбра.........
      Ако имаш цифрите за предните 4 тримесечия, виждаш процента на изменение на "приходите" в посоката нагоре или надолу. На тази база имаш възможност да правиш предположения
      пример
      имаш 20000 човека с карти генериращи 100000 лв оборот месечно. средно 5лв месечен оборот
      последното тримесечие имаш 40000 човека с карти генериращи 1000000. средно 25 лв месечен оборот.
      т.е. имаш увеличение на средно месечният оборот 5 пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
        НАли ти казвам - сега още ви държи хелия и хвърчите в еуфория.
        Всяко заведение ще ти даде карта за отстъпка или ще си има някаква клиентска програма за отстъпки - без да ти иска никакви пари за пластиката или картата.
        А ако се надяваш на клиенти за студиото - ми бъде интересно колко ще дойдат от там, и колко през сайтове за отстъпки например. Направи си една статистика, предполагам, че и на теб ще ти бъде полезно.
        Да но няма да има друга компания която да може да насочи с лоялен клуб клиенти потребители от 300-500 000 към тях и да ги рекламира безплатно.

П.С само от реклама в портал за масажи(струваше 5 лева) изкарах 80 лева отгоре за 1 седмица, а там посетителите са много по малко от 30 000.

Коментар

Миналия месец регистрирах като клиент братовчед ми и под 50 лева потребление на месец не е падал...
          НАли ти казвам - сега още ви държи хелия и хвърчите в еуфория.
          Всяко заведение ще ти даде карта за отстъпка или ще си има някаква клиентска програма за отстъпки - без да ти иска никакви пари за пластиката или картата.
          А ако се надяваш на клиенти за студиото - ми бъде интересно колко ще дойдат от там, и колко през сайтове за отстъпки например. Направи си една статистика, предполагам, че и на теб ще ти бъде полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            "Ако умножим" За да са точни цифрите и да имаш възможност да заинтригуваш сериозни хора трябва да даваш точни цифри, ако ги нямаш за конкретния период, дай за предно тримесечие, за предния месец и тн. Можеш да направиш средна разбивка на годишния оборот по месеци за изминала година, на тази база можеш да правиш някакви предположения, ще видиш нагледно как се движи оборота и цифрите, които ви дават на сбирките реални ли са.
            Но тези цифри растат и данните не могат да са актуални защото след 1 година няма да минават 100 лева от приходите през SCI обекти а 200 или 300 защото обектите ще са 2 или 3 пъти повече, което значи че и пасивния приход от мрежата ще скочи 3 пъти...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              Ти като Николай Василев едно време: Ходих до Китай, там са един милиард и карат колелета - знаете ли, ако им родадем по едно колело... Познай дали им продаде.
              Ти даваш 100 лв. сега, докато си пресен и още ти се дават - замисли се дали всичките с карти дават по толкова или 90 на сто са под 5 лв.
              Миналия месец регистрирах като клиент братовчед ми и под 50 лева потребление на месец не е падал...

Коментар

В момента в SCI харча около 100 лева на месец, ако умножим 30 000 х 100 това са 3000 000 с които компанията плаща пасивните приходи на своите 1500 бизнес партньора.
                "Ако умножим" За да са точни цифрите и да имаш възможност да заинтригуваш сериозни хора трябва да даваш точни цифри, ако ги нямаш за конкретния период, дай за предно тримесечие, за предния месец и тн. Можеш да направиш средна разбивка на годишния оборот по месеци за изминала година, на тази база можеш да правиш някакви предположения, ще видиш нагледно как се движи оборота и цифрите, които ви дават на сбирките реални ли са.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                  Мислиш ли че всички харчат по 100лв? Аз съм сигурен че 80% са под 5 лв на месец, голяма част са забравили и за картата.

И това е оборот, не печалба еййй, да ви имам кривите сметки
                  Има бизнес партньори които всичките им разходи минават през картата и харчат по 2000-2500 на месец, бях видял как на 3-тия месец един от лидерите имаше 267 лева похарчени в межата само от заведения...

Коментар

В момента в SCI харча около 100 лева на месец, ако умножим 30 000 х 100 това са 3000 000 с които компанията плаща пасивните приходи на своите 1500 бизнес партньора.
                    Ти като Николай Василев едно време: Ходих до Китай, там са един милиард и карат колелета - знаете ли, ако им родадем по едно колело... Познай дали им продаде.
                    Ти даваш 100 лв. сега, докато си пресен и още ти се дават - замисли се дали всичките с карти дават по толкова или 90 на сто са под 5 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение
                      ОБЩАТА ПЕЧАЛБА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ ПО НИСКА ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ИНВЕСТИТОРИТЕ!
                      Да но печалбата от инвеститорите е еднократна и ще е 4-5 години докато потреблението го има днеска, има го утре има го и след 100 години в пасивния елемент се крие бизнеса.... Нали като се усвои потреблението ще останат само пасивните бонуси защото няма да има Групов, парньорски, директен, бонус предай нататък, стар мейкър бонус и т.н ще има само приятелски 0,5% до 3-то ниво за бизнес партньорите и 0,25% в н-та дълбочина на потреблението в структората в по слабия крак от позиционното дърво.

Коментар

Ти казваш какво е възможно, а аз ти казвам че компанията е абсолютно изрядна спрямо НАП и много пъти са подавали оплаквания и НАП са ги проверявали и нищо , и пак ти казвам щом аз печеля това което ми пише до стотинка не виждам смисъл другите да печелят измислени суми(въведени от пастора) :Д
                        Човек, аз не ти говоря за НАП, защо сменяш темата, какво като е изрядна спрямо НАП, аз мога да ти продам тухла за 30000 и да съм изряден пред НАП, разбираш ли ми идеята?
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                          Дадох ти просто една идея да се замислиш защото гледам си супер наивен. Данъци се пращат по фактури/касови бонове, не спрямо какво пише в някакъв сайт, така че числата там не значат нищо, защо не се замисли ами го изби на някакви обяснения?? Толкова ли си промит. Не казвам че е така, казвам че е възможно.

ПП: 600 лв си избил като си вкарал приятели под теб нали?
                          Ти казваш какво е възможно, а аз ти казвам че компанията е абсолютно изрядна спрямо НАП и много пъти са подавали оплаквания и НАП са ги проверявали и нищо , и пак ти казвам щом аз печеля това което ми пише до стотинка не виждам смисъл другите да печелят измислени суми(въведени от пастора) :Д

Коментар

Простата математика показва че ако едно заведение има 30% печалба и даде 15% (10 за клиента и 5 за SCI) и е в София където клиентите са около 6000 и оборота се вдигне дори с 0,1% от тези клиенти (0,1% от 6000 е 6), това значи тези 6 човека да донесат 90% печалба (6х15%=90%) което се равнява на 3 обикновенни клиенти без сейв кард които са доведени с реклама за която заведението е платило и я дойдат, я не дойдат тъй като интереса ще им е по малък защото нямат отстъпка.
                            ОБЩАТА ПЕЧАЛБА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ 3 ПЪТИ ПО НИСКА ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ИНВЕСТИТОРИТЕ!

Коментар

Мислиш ли че всички харчат по 100лв? Аз съм сигурен че 80% са под 5 лв на месец, голяма част са забравили и за картата.

И това е оборот, не печалба еййй, да ви имам кривите сметки
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Пак без конкретен отговор. Няма смисъл да се говори

Коментар

Working...
                                X