IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trujusfre
    Хаха сещам се за тоз герой http://gizmodo.com/5877987/the-best-...oad-kim-dotcom
    Купувайте балъчета пастор Петров да може да папка.. Но нали знаете, не е виновен този който яде баницата..
    Ееее недей! Ким Дотком е велик пич, а тия в SCI са некви мазни педеразди....
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Така, че ще проучите ли всичко из основи или продължваме с максимата не е важно аз да съм добре, а приятелчето да е зле!
      Пожелавам ви успех!

Черкезов
      Може ли да ми отговорите на следния въпрос?

Какво ще се случи с една фирма чийто клиенти на 100% са с вашите карти и на 100% трябва да продава с отсъпки? А с две фирми в един бранш? А с 10?

Само на това, ако може някой да ми отховори...
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• За неразбралите Черкезов е образ изграден от голям майтапчия. Когато черкезов хареса нещо ... авторът му всъщност иронизира обекта на харесване на лирческия герой

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Здравейте приятели и настоящи бизнес партньори!
          Какви страсти се разгоряха тук. Явно доста хора се вълнуват от темта SCI. Четейки коментарите на видеото се замислих за нещо, което искам да споделя. Знам, че много от вас ще кажат, че съм пристрастен, защото съм участник във видеото и това е така. Пристрастен съм, защото съм щастлив от всичко, което ми се случва в живота и до голяма степен щастието ми е свързано с компанията и хората в нея.
          В един момент си мислех да започна да отговарям с факти на някой от хората, които изразяват толкова крайни мнения и твърдят , че са „прозряли компанията”. В крайна сметка осъзнах, че ще е загубено време, защото тези хора не търсят и не искат да разберат идеята, замисъла, да проучат компанията из основи и тогава да коментират, а просто се намират на приказка.
          Знаете ли аз съм в SCI от 2г. и през това време се срещнах с какви ли не хора и чух какви ли не неща за идеята, за компанията , за това как няма да стане или че е измама... как няма да изплатят нищо , няма да дадат BMW-та. Хора се кълняха и се хващаха на бас, че няма как да стане и че трябва да предпазят приятелите си от това „ зло”. В коментарите изказвате твърдения от рода на: Компанията е регистрирана на Сейшелите , че не плащаме данъци ( който иска да дойде да види колко ДОД и ДДС внасям само аз – де да беше регистрирана на Сейшелите ), че Ранди Гейдж в книгата си бил написъл еди какво си и затова ние сме пирамида (имах честта да се срещна лично с Ранди и да поговорим малко относно SCI – за няколкото часа, които прекарахме с него, той остана очарован от хората в тази компания и каза, че рядко е виждал такъв млад и стойностен екип, а да не говорим за Стан Котрел - мисля, че скоро ще може да видите, какво смята той за нас ), че някой там се бил срещнал с еди кой си oт компанията и той му казал еди какво си и затова SCI е еди каква си… ( Това е все едно да си купя BMW от търговец , който е върнал километража назад и когато разбера за това да кажа: BMW не струва и концернът BMW са измамници – проблемът е в конкретния търговец, не в компанията).
          И вижте аз уважавам всеки един, който истински проучи нещата – посети презентация на комапнията, дойде на бизнес ден, който се срещне с хора от SCI и зададе въпросите си и тнт. Тогава този човек може да дойде и да ми каже, че смята, че това не е неговият бизнес или не вярва в успеха на идеята или не смята, че е легитимна... това е право на всеки човек да вземе собствено решение - това е неговият избор. Всички останали обаче, които говорят без задълбочено да проучват са просто „лаладжии”.
          На тези хора искам да задам един въпрос: Сигурни ли сте в твърденията си? Когато коментирате и съветвате хора относно тази компания сигурни ли сте, че нещата са такива, защото ако не сте убедени на 100% и не сте проучили може да изпаднете в интересна ситуация. Ще има хора, които са били посъветвани от „доброжелателни” приятели и роднини, да не се захващат с тази компания и в един момент, когато нещата продължат да се случват и компанията продължи да се доказва те ще попитат на базата на какво сте взели решение, че SCI не става и защо сте ги „предпазили” от нещо добро? Аз вече имам такива случаи в моята организация.
          Така, че ще проучите ли всичко из основи или продължваме с максимата не е важно аз да съм добре, а приятелчето да е зле!
          Пожелавам ви успех!

Черкезов
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ще помоля феновете на фамилията да лайкват https://www.facebook.com/SciSaveCompanyInternational
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://grabo.bg/grabo-club-0d7w44

Така като гледам, grabo.bg продават по 600 от техните карти на ден при това за 5 лв с доставка !
              grabo.bg e доста по-познат както на потребителя, така и на компаниите, търсещи канали за промоции.

Мисля, че всички могата да си направят изводите и да си отговорят на въпроса, защо sci са избрали точно мултилевел маркетинга ?

Коментар

• Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнение
                Карта бене - сигурно цената и е символична . 15 лв за 3 месеца или 39 лв. за 1 година и имат 150-180 обекта . Верно ли са по изгодни от Сейвкард - за 50 лв - 1000 обекта, без годишни или тримесечни такси и възможност за до пълнителен доход!
                Това което ми направи впечатление е , че тези рекламират в национална медия и имат по смислени обекти, макар и да са по - малко. Пак няма големи вериги, но има няколко компании от среден мащаб, каквито вие нямате.

Не съм проверявал цените на картите и никога няма да си купя такава , поради простата причина , че трябва да са безплатни.

Въпросът ми е , защо не рекламирате в национална медия великия си продукт, а рекламирате БМВ-та на частни сбирки?

Отговарям веднага:

Защото посланието ви е насочено , не към масите, а към сравнително компактна група донори, на които трябва да съберете парите.
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Истината е че пастор Петров няма за цел да има лично облагодеталстване с тези бизнес пакети, а всичките пари отиват дарение за църквата и за развитие на духовните ценности на хората. Няма нищо по прекрасно да се свързват материалните придобивки с духовните ценности които трябва да защитаваме в Европа.

Черкезов
                  Хапчетата, дохтурееееее.

Да влезнат санитарите
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Черкез, как успяваш да комбинираш в своят духовен мир следните неща:
                    - глупостите на твоя пастор и тн...
                    - монсанто
                    - груповото сношаване
                    Ти си просто най-сложното творение на природата до момента, според мен!
                    Нагледен пример на вредата на генно модифицираните храни върху човека.

Коментар

Истината е че пастор Петров няма за цел да има лично облагодеталстване с тези бизнес пакети, а всичките пари отиват дарение за църквата и за развитие на духовните ценности на хората. Няма нищо по прекрасно да се свързват материалните придобивки с духовните ценности които трябва да защитаваме в Европа.

Черкезов
                      Черкез, как успяваш да комбинираш в своят духовен мир следните неща:
                      - глупостите на твоя пастор и тн...
                      - монсанто
                      - груповото сношаване
                      Ти си просто най-сложното творение на природата до момента, според мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от joy2012 Разгледай мнение
                        Карта бене - сигурно цената и е символична . 15 лв за 3 месеца или 39 лв. за 1 година и имат 150-180 обекта . Верно ли са по изгодни от Сейвкард - за 50 лв - 1000 обекта, без годишни или тримесечни такси и възможност за до пълнителен доход!
                        същата работа са. Разликата е че на едната карта подновяваш абонамент на определен период, а другата я плащаш еднократно докато си жив Проучила съм обстойно.
                        we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                          Гледах реклама на тези вчера в "Господари на Ефира" Не знам дали се плаща картата(сигурно не, или символично) , но хвърлих едно око на обектите и изглеждат доста по-добре.

https://cartabene.bg/bg/
                          същата история, проучвах ги, както проучих също и типкарт. Хора запознати с сци, решили да се отделят и да правят същото. Такси има и за карта и за партньорство.

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
                            хахаххаха и как по точно ще ме санкционирате?!? Имената ми не фигурират във вашата система, та дори и да ви ги кажа какво? Ще ми изпратите фамилна честитка, за да ме научите как да се държа ли ? Ако сте толкова сериозни в тази компания, защо не се вслушате малко в хората? Щом огромна маса смятат, че намирисвате на измама, щяхте да промените това, което куца в цялата система, а не да си вирвате носовете и да плямпате идиотщини без покритие! Така не се прави... Един от най-важните принципи на бизнеса е че се учиш и помагаш! Какво правите вие с въпросното учене, кокато не се вслушвате в съвети, критики и съмнение ? Ще ви кажа - ПРАВИТЕ НИЩО!!!! Тръгнали сте да заплашвате дори хора, които въпреки, че се съмняват се опитват да намерят положителните страни, както обичате да се изразявате там с положителните глупости. И е най-добре наистина да се прегледате лично вие като :
                            1. стъпка - Признайте, че не сте добре пред себе си
                            2. стъпка - Изберете си добър консултант
                            3 стъпка - послушайте препоръката му за психотерапевт
                            4 стъпка - лекувайте се !!!!!

Срам и позор сте не само за въпросната компания, ами и за обществото на 21 век. Бях готова да изчакам още 3 години, за да видя дали ще оцелее компанията и дали ще се разрастне и дали ще се печели пасива от потреблението наистина, без да лежите на таксите , но след като лежите на някакви глупави религиозни убеждения аз и след 100 години работа при вас нямам.

Коментар

• До роки трейдър

Коментар

Момиче, ако не познавате пастора, създателя на цялата система и го наричате "тоя" означава само едно, вие не сте за нас. При нас подобни неуважителни и обидни коментари не се толерират и ако си кажете имената ще настоявам да ви санкционират.
                                Как каква фамилия, та ние сме едно семейство, подобно на фамилийте в южна Италия, с единствената разлика че не сме мафиоти.
                                хахаххаха и как по точно ще ме санкционирате?!? Имената ми не фигурират във вашата система, та дори и да ви ги кажа какво? Ще ми изпратите фамилна честитка, за да ме научите как да се държа ли ? Ако сте толкова сериозни в тази компания, защо не се вслушате малко в хората? Щом огромна маса смятат, че намирисвате на измама, щяхте да промените това, което куца в цялата система, а не да си вирвате носовете и да плямпате идиотщини без покритие! Така не се прави... Един от най-важните принципи на бизнеса е че се учиш и помагаш! Какво правите вие с въпросното учене, кокато не се вслушвате в съвети, критики и съмнение ? Ще ви кажа - ПРАВИТЕ НИЩО!!!! Тръгнали сте да заплашвате дори хора, които въпреки, че се съмняват се опитват да намерят положителните страни, както обичате да се изразявате там с положителните глупости. И е най-добре наистина да се прегледате лично вие като :
                                1. стъпка - Признайте, че не сте добре пред себе си
                                2. стъпка - Изберете си добър консултант
                                3 стъпка - послушайте препоръката му за психотерапевт
                                4 стъпка - лекувайте се !!!!!

Срам и позор сте не само за въпросната компания, ами и за обществото на 21 век. Бях готова да изчакам още 3 години, за да видя дали ще оцелее компанията и дали ще се разрастне и дали ще се печели пасива от потреблението наистина, без да лежите на таксите , но след като лежите на някакви глупави религиозни убеждения аз и след 100 години работа при вас нямам.

Коментар

Working...
                                X