Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗа неразбралите Черкезов е образ изграден от голям майтапчия. Когато черкезов хареса нещо ... авторът му всъщност иронизира обекта на харесване на лирческия герой
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАбе днеска има презентация на СЦИ в София от 7 часа... Хайде да ходим и дано да има ядене...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Абе днеска има презентация на СЦИ в София от 7 часа в Кемпински... Хайде да ходим и дано да има ядене...Last edited by Мажоритаря; 23.01.2013, 10:37.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗдравейте приятели и настоящи бизнес партньори!
Какви страсти се разгоряха тук. Явно доста хора се вълнуват от темта SCI. Четейки коментарите на видеото се замислих за нещо, което искам да споделя. Знам, че много от вас ще кажат, че съм пристрастен, защото съм участник във видеото и това е така. Пристрастен съм, защото съм щастлив от всичко, което ми се случва в живота и до голяма степен щастието ми е свързано с компанията и хората в нея.
В един момент си мислех да започна да отговарям с факти на някой от хората, които изразяват толкова крайни мнения и твърдят , че са „прозряли компанията”. В крайна сметка осъзнах, че ще е загубено време, защото тези хора не търсят и не искат да разберат идеята, замисъла, да проучат компанията из основи и тогава да коментират, а просто се намират на приказка.
Знаете ли аз съм в SCI от 2г. и през това време се срещнах с какви ли не хора и чух какви ли не неща за идеята, за компанията , за това как няма да стане или че е измама... как няма да изплатят нищо , няма да дадат BMW-та. Хора се кълняха и се хващаха на бас, че няма как да стане и че трябва да предпазят приятелите си от това „ зло”. В коментарите изказвате твърдения от рода на: Компанията е регистрирана на Сейшелите , че не плащаме данъци ( който иска да дойде да види колко ДОД и ДДС внасям само аз – де да беше регистрирана на Сейшелите ), че Ранди Гейдж в книгата си бил написъл еди какво си и затова ние сме пирамида (имах честта да се срещна лично с Ранди и да поговорим малко относно SCI – за няколкото часа, които прекарахме с него, той остана очарован от хората в тази компания и каза, че рядко е виждал такъв млад и стойностен екип, а да не говорим за Стан Котрел - мисля, че скоро ще може да видите, какво смята той за нас ), че някой там се бил срещнал с еди кой си oт компанията и той му казал еди какво си и затова SCI е еди каква си… ( Това е все едно да си купя BMW от търговец , който е върнал километража назад и когато разбера за това да кажа: BMW не струва и концернът BMW са измамници – проблемът е в конкретния търговец, не в компанията).
И вижте аз уважавам всеки един, който истински проучи нещата – посети презентация на комапнията, дойде на бизнес ден, който се срещне с хора от SCI и зададе въпросите си и тнт. Тогава този човек може да дойде и да ми каже, че смята, че това не е неговият бизнес или не вярва в успеха на идеята или не смята, че е легитимна... това е право на всеки човек да вземе собствено решение - това е неговият избор. Всички останали обаче, които говорят без задълбочено да проучват са просто „лаладжии”.
На тези хора искам да задам един въпрос: Сигурни ли сте в твърденията си? Когато коментирате и съветвате хора относно тази компания сигурни ли сте, че нещата са такива, защото ако не сте убедени на 100% и не сте проучили може да изпаднете в интересна ситуация. Ще има хора, които са били посъветвани от „доброжелателни” приятели и роднини, да не се захващат с тази компания и в един момент, когато нещата продължат да се случват и компанията продължи да се доказва те ще попитат на базата на какво сте взели решение, че SCI не става и защо сте ги „предпазили” от нещо добро? Аз вече имам такива случаи в моята организация.
Така, че ще проучите ли всичко из основи или продължваме с максимата не е важно аз да съм добре, а приятелчето да е зле!
Пожелавам ви успех!
Черкезов
НО "Когато те лаят помияри, не заставай и ти на 4 лапи”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениевече взехме да копваме от фейсбук, коментари ли ? Убедена съм че тва го четох там и то от друг човек ! Тук ми казаха да ви видя там и май все едни и същи хора :Д
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗдравейте приятели и настоящи бизнес партньори!
Какви страсти се разгоряха тук. Явно доста хора се вълнуват от темта SCI. Четейки коментарите на видеото се замислих за нещо, което искам да споделя. Знам, че много от вас ще кажат, че съм пристрастен, защото съм участник във видеото и това е така. Пристрастен съм, защото съм щастлив от всичко, което ми се случва в живота и до голяма степен щастието ми е свързано с компанията и хората в нея.
В един момент си мислех да започна да отговарям с факти на някой от хората, които изразяват толкова крайни мнения и твърдят , че са „прозряли компанията”. В крайна сметка осъзнах, че ще е загубено време, защото тези хора не търсят и не искат да разберат идеята, замисъла, да проучат компанията из основи и тогава да коментират, а просто се намират на приказка.
Знаете ли аз съм в SCI от 2г. и през това време се срещнах с какви ли не хора и чух какви ли не неща за идеята, за компанията , за това как няма да стане или че е измама... как няма да изплатят нищо , няма да дадат BMW-та. Хора се кълняха и се хващаха на бас, че няма как да стане и че трябва да предпазят приятелите си от това „ зло”. В коментарите изказвате твърдения от рода на: Компанията е регистрирана на Сейшелите , че не плащаме данъци ( който иска да дойде да види колко ДОД и ДДС внасям само аз – де да беше регистрирана на Сейшелите ), че Ранди Гейдж в книгата си бил написъл еди какво си и затова ние сме пирамида (имах честта да се срещна лично с Ранди и да поговорим малко относно SCI – за няколкото часа, които прекарахме с него, той остана очарован от хората в тази компания и каза, че рядко е виждал такъв млад и стойностен екип, а да не говорим за Стан Котрел - мисля, че скоро ще може да видите, какво смята той за нас ), че някой там се бил срещнал с еди кой си oт компанията и той му казал еди какво си и затова SCI е еди каква си… ( Това е все едно да си купя BMW от търговец , който е върнал километража назад и когато разбера за това да кажа: BMW не струва и концернът BMW са измамници – проблемът е в конкретния търговец, не в компанията).
И вижте аз уважавам всеки един, който истински проучи нещата – посети презентация на комапнията, дойде на бизнес ден, който се срещне с хора от SCI и зададе въпросите си и тнт. Тогава този човек може да дойде и да ми каже, че смята, че това не е неговият бизнес или не вярва в успеха на идеята или не смята, че е легитимна... това е право на всеки човек да вземе собствено решение - това е неговият избор. Всички останали обаче, които говорят без задълбочено да проучват са просто „лаладжии”.
На тези хора искам да задам един въпрос: Сигурни ли сте в твърденията си? Когато коментирате и съветвате хора относно тази компания сигурни ли сте, че нещата са такива, защото ако не сте убедени на 100% и не сте проучили може да изпаднете в интересна ситуация. Ще има хора, които са били посъветвани от „доброжелателни” приятели и роднини, да не се захващат с тази компания и в един момент, когато нещата продължат да се случват и компанията продължи да се доказва те ще попитат на базата на какво сте взели решение, че SCI не става и защо сте ги „предпазили” от нещо добро? Аз вече имам такива случаи в моята организация.
Така, че ще проучите ли всичко из основи или продължваме с максимата не е важно аз да съм добре, а приятелчето да е зле!
Пожелавам ви успех!
Черкезовwe hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
"Страхът Божи е начало на Мъдростта, а любовта към Бога начало на Знанието". Низшите трябва първо да се научат да не вършат престъпления от страх към Бога, а когато се повдигнат ще започнат да изпълняват волята Му от любов към Него. Така че и страха има полезни качества за стремящия се към духовна еволюция.
Да и най благородния метод използван от човек на лъжата е лош и най зловредния метод използван от човек на доброто става добър. От получения резултат ще съдите за себе си и околните. Но преди да съдите околните осъдете първо себе си. Това е заветът на Христос.
Господа,
След по горните силни думи, как може да си помислите че едно духовно лице, един пастор може да си позволи да върши нечистиви работи?!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма да ти кажа, защото ти не си по тъп от мен и няма нужда да се терзаеш, че аз съм успял днес, а ти не Утре може да е твоето днес, но парите не падат от небето, нито ги сере магарето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКажи поне колко цифрен си станал днес, щото така от 2 до 5 не е интересно
Все едно аз да напиша: Днес съм много доволен от работата си. Оцених един ученик по шестобалната система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТъъъъъй, ще ми се да се похваля, какъв страхотен ден имах във финансово отношение и без да съм обвързан със SCI. Каквото и да значи за всеки.
Ако за някой това е 50 лв - прав е
Ако за друг 500 - също
Ако за трети 5000 - също
Ако за четвърти 50000 - и той е прав.
[/B]
Все едно аз да напиша: Днес съм много доволен от работата си. Оцених един ученик по шестобалната система.
Коментар
-
Тъъъъъй, ще ми се да се похваля, какъв страхотен ден имах във финансово отношение и без да съм обвързан със SCI. Каквото и да значи за всеки.
Ако за някой това е 50 лв - прав е
Ако за друг 500 - също
Ако за трети 5000 - също
Ако за четвърти 50000 - и той е прав.
Но дните като днешния са малко. И са обвързани с дейността на много хора и с доста голяма доза късмет, във предприемаческия му вид. Точно време, точно място, и необходимата за това сума.
Парите просто нямат свойството да падат от небето
Идва ми на ума обаче да поговорим за неимуществените вреди. Какво се случва в главата на т.нар. бизнес партньори, закупили пакет. Те гледат клиповете на някакви си успели, гледат някакви картони с нереално високи цифри.... Гледат си и техният бизнес, и какво си казват???? Защо по дяволите аз още не мога да изляза на нула???
По глупав ли съм? По мързелив? По некомуникативен? По грозен? По възрастен? По затворен????
И не е ли това по-страшното от загуба на 3000 пикливи лева?
Успокойте се мили хора!!!! Усмихнете се!!! Проблемът не е във вашия телевизор!!! Просто всичко, с което ви облъчват е лъжа!!!! Вие сте напълно нормални!!! Останалото е част от измамата!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМоже ли да ми отговорите на следния въпрос?
Какво ще се случи с една фирма чийто клиенти на 100% са с вашите карти и на 100% трябва да продава с отсъпки? А с две фирми в един бранш? А с 10?
Само на това, ако може някой да ми отховори...
Търговските обекти са главно обекти на други бизнес партньори които са в кюпа. За включване на големи търговски обекти и марки няма смисъл поради две причини:
1. При наличието на 20к потребители няма да им дадат повече от 1-2-3%, а за повече ще им се изсмеят.
2. Така или иначе това не е фокуса на "бизнеса", а и няма да чуете много за това по презентациите. Там се говорят притчи, басни, извисени неща, дреболии като доходи, проценти и пари не се споменават. Е чат пат и някое друго БМВ.
Коментар
-
Хаха сещам се за тоз герой http://gizmodo.com/5877987/the-best-...oad-kim-dotcomтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар