IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хаха ти защо не дойдеш на нашите събирания
    ако ние дойдем на твоите ще се скараме с вашите хора

Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    Колеги, вместо да ме сваляте на лични съобщения, вземете елате на нашите представяния. Не търся любовник в този форум, а бизнес контакти и нови възможности.

Коментар

• Мило,

обожавам хъс-а ти за бизнес - кажи какво ти се хапва и Русото ще го спретне ( без торти, че там само бисквитена нЕква мо'а и съм смотан ), ама без 7 цифри на ден няма да ми се прибираш, налЕ?

Бе, и с 6 цифри ще те пускам - к'ъвто съм мекушаф да се ...

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        От няколко дена не съм влизал, ама гледам, много нови зомбита са изпълзяли от дебрите на тъмната и влажна филибелийска канализация.

Уважаеми Благо от България, сигурно не си чел назад мненията (то вие, светлите БП, май не обичате да четете), но и аз имам един въпрос - много конкретен въпрос - който задавам на всички светли БП, които се случва да защитават ревностно СКИ ООД в този форум. Досега не съм получил отговор, само увъртания.

Искам да знам какво мислиш за следните текстове от ЗЗП:
        Чл. 68в. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Забраняват се нелоялните търговски практики.
        Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
        ...
        14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата;

След като си навътре в нещата, вече знаеш, че над 90% от разпределяните суми са именно от привличане на нови потребители на системата (a.k.a. бизнес партньори), остатъка е от бонуси за потребление. Спрямо НАП всичко е наред, но мислиш ли, че бизнес-модела на СКИ не нарушава този закон?
        Не приемам отговор - то някой ден ще се печели само от потребление... Това противоречи на официалната информация от СКИ, че мрежата в най-скоро време ще се разширява в цяла Европа. Факт е, че от три години насам положението е такова и волята на собствениците е това да продължи още доста време!

Разчитам на добросъвестен и честен отговор.
        Чиято основна цел не е продажбата и потреблението на стоки/ услуги? Няма да коментирам, няма пак да обяснявам за лоялните карти и достъпа до определени услуги, не само аз, още 10 човека са го обяснявали, ако имаш интерес връщай се назад и чети. Ти продаваш франчайз , независимо харесва ви или не , и както във всяка една компания занимаваща се с франчайз първо печелиш от продажбата му, а след това от потреблението свързано с него. Бизнес модела на компанията не нарушава този закон, не нарушава нито един закон, не според мен, според юристите. Ако някои се счита за толкова морален гражданин и смята, че има нещо незаконно и може да го докаже - вървете при компетентните органи, кого чакате? И не в най-скоро време ще се разширява мрежата в Европа, а януари 2014, има подписани договори с търговски обекти. Съжалявам, че някой ви е информирал некадърно, съжалявам, че някой се е опитал да трупа дивиденти на ваш гръб, но това е МЛМ компания - не се покриват нормативи, за да можеш да започнеш , възможно е да има някои които се опитва да минава между капките, но компанията не е виновна за това, нито пък тези, които работят съвестно и не подлъгват никои, за това нека да поддържаме добрия тон и да се въздържаме от излишни епитети.

Коментар

• Тази тема започва да става безкрайна като нулите и единиците в полетата на интернет пространството, и огромна като китайския пазар.
          А мненията все повече, и все по-малко значение има от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
            Колеги, вместо да ме сваляте на лични съобщения, вземете елате на нашите представяния. Не търся любовник в този форум, а бизнес контакти и нови възможности.

Еййййй, изпедерасти се този форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
              Митева, аз малко като едно си баба знае, едно си бае - ама какво е твоето мнение по въпроса, който зададох няколко поста по-надолу на blagobg.
              Благодаря ти предварително.

Коментар

• Колеги, вместо да ме сваляте на лични съобщения, вземете елате на нашите представяния. Не търся любовник в този форум, а бизнес контакти и нови възможности.
                В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
                  Благодаря Ви за милите пожелания господа и мило ... дано имаш стабилни спестявания, че много им дигнаха цените на розите
                  Щом е за розите, хелал да им е.

Коментар

• Maria_, бих се радвал, ако и ти вземеш отношение по въпроса, който зададох на blagobg.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                      До тук 1:0 за законността на дейността.....кое е следващото за теб?!?
                      От няколко дена не съм влизал, ама гледам, много нови зомбита са изпълзяли от дебрите на тъмната и влажна филибелийска канализация.

Уважаеми Благо от България, сигурно не си чел назад мненията (то вие, светлите БП, май не обичате да четете), но и аз имам един въпрос - много конкретен въпрос - който задавам на всички светли БП, които се случва да защитават ревностно СКИ ООД в този форум. Досега не съм получил отговор, само увъртания.

Искам да знам какво мислиш за следните текстове от ЗЗП:
                      Чл. 68в. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Забраняват се нелоялните търговски практики.
                      Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
                      ...
                      14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата;

След като си навътре в нещата, вече знаеш, че над 90% от разпределяните суми са именно от привличане на нови потребители на системата (a.k.a. бизнес партньори), остатъка е от бонуси за потребление. Спрямо НАП всичко е наред, но мислиш ли, че бизнес-модела на СКИ не нарушава този закон?
                      Не приемам отговор - то някой ден ще се печели само от потребление... Това противоречи на официалната информация от СКИ, че мрежата в най-скоро време ще се разширява в цяла Европа. Факт е, че от три години насам положението е такова и волята на собствениците е това да продължи още доста време!

Разчитам на добросъвестен и честен отговор.
                      Last edited by sotd; 06.07.2013, 23:11.

Коментар

• Благодаря Ви за милите пожелания господа и мило ... дано имаш стабилни спестявания, че много им дигнаха цените на розите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Ама ако мое и малко по убави колици да раздават в пирамидкен, че тези бемвета малко ми простеят
                          Направо на Ферари с черна пантера на предната седалка минаваме - Русото харчи кат' 2 стада блондинки.

Милото само да носи в къщи милките и глей ко ста'а?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Мхм ...

Милото ще мъкне кинтата в къщи по 7 цифри, па Русото ще й готви

Кой кат' мИня?
                            Ама ако мое и малко по убави колици да раздават в пирамидкен, че тези бемвета малко ми простеят

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Марандич, излязал ти е късмета гледам. Млада фараонка си заградил
                              Мхм ...

Милото ще мъкне кинтата в къщи по 7 цифри, па Русото ще й готви

Кой кат' мИня?

Коментар

• Марийкеее, гледам много си навътре със счетоводството, учила си и туй онуй в лекции по икономика. Искаш ли да разгледаме отчета на пирамидата точка по точка?

Коментар

Working...
                                X