IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марандич, излязал ти е късмета гледам. Млада фараонка си заградил

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
      Айде пак мило, да се върнем в университета в лекциите по икономика и да видим дали физическите лица не трябва да плащат ДОД? И осигуровки трябва да се плащат - без значение дали си в СЦИ , лекар или безработен. Сега какво да съжалявам хората, че си плащат данъците и осигуровките ли?Или да се чуствам мошеник , че бъдещите бизнес партньори трябва да плащат данъци? След като по цял свят се плащат не виждам защо едни трябва да са по-хитри от други и да не плащат?
      По въпроса с франчайза - след като някои хора дават 7 цифрени суми , за да им дадат рецептите за сандвичи ( при положение, че не познавам човек, неспособен да направи по-добри сандвичи от техните) и позволението да ползват интериора на МакДоналдс или пък по 5 000 лева за една табела и правото да продаваш баници, както е случая с Форнети, не мисля, че има проблем някои да даде 3 000 и да ползва нашия франчайз.
      За един са много- за друг нищо. За това хората са различни и се занимават с различни дейности.
      Браво, Мило - коректна си! Поне стана ясно, че освенн ДДС и ДОД - имало и осигуровки

Успех с фрайчайза на физ. лице!

Кат' го патентоваш в цял свят шъ дойда ти го откупя за седем цифри и ще ти пращам по 100 рози на ден в знак на благодарност, че си взела Нобел по икономика, дет' го няма

Коментар

• Айде пак мило, да се върнем в университета в лекциите по икономика и да видим дали физическите лица не трябва да плащат ДОД? И осигуровки трябва да се плащат - без значение дали си в СЦИ , лекар или безработен. Сега какво да съжалявам хората, че си плащат данъците и осигуровките ли?Или да се чуствам мошеник , че бъдещите бизнес партньори трябва да плащат данъци? След като по цял свят се плащат не виждам защо едни трябва да са по-хитри от други и да не плащат?
        По въпроса с франчайза - след като някои хора дават 7 цифрени суми , за да им дадат рецептите за сандвичи ( при положение, че не познавам човек, неспособен да направи по-добри сандвичи от техните) и позволението да ползват интериора на МакДоналдс или пък по 5 000 лева за една табела и правото да продаваш баници, както е случая с Форнети, не мисля, че има проблем някои да даде 3 000 и да ползва нашия франчайз.
        За един са много- за друг нищо. За това хората са различни и се занимават с различни дейности.

Коментар

Които няма фирма е физическо лице- кои да го осигурява, аз ли да ходя да му плащам осигуровките и ДДС-то? На никои нищо не съм забравила да кажа, моя ли е вината, че някои си там от София или Варна решил да става милионер за 3 месеца и даже не разбрал за какво си е дал парите? Пък ако не е франчайз това, ще съм ти благодарна да ме светнеш какво е, мило? Пирамида? Някоя от Понци схемите?
          Разбирам да беше нещо нечувано и невиждано до сега в световен мащаб и да се занимаваме да го обсъждаме толкова време, ще каже човек , че не сте чували за Лайонес? Или и те са пирамида?
          Браво, Мило - напредваме - кажи ся тогава за какъв ДОД ми шпрехаш през цялото време, кат' т'ва е директно самоосигуряващ се тогава или пенционер?

И за къв фрайчайз видя в целата схема? Ми, ела и аз ще те пусна да се самоосигурящваш през мИня. Мо'а те пусната 20-100 хил. пъти - колкото си сакаш ще те "фрайчазвам".

ДОД няма при фирмите, Мило - па ми писна да ви чета за "великия" ДОД и НАП - демек физ. лица.

И къде е НОИ в цялата схема? - за 130 кинта/месец? - "онли".
          Last edited by marandi; 06.07.2013, 17:45.

Коментар

• Които няма фирма е физическо лице- кои да го осигурява, аз ли да ходя да му плащам осигуровките и ДДС-то? На никои нищо не съм забравила да кажа, моя ли е вината, че някои си там от София или Варна решил да става милионер за 3 месеца и даже не разбрал за какво си е дал парите? Пък ако не е франчайз това, ще съм ти благодарна да ме светнеш какво е, мило? Пирамида? Някоя от Понци схемите?
            Разбирам да беше нещо нечувано и невиждано до сега в световен мащаб и да се занимаваме да го обсъждаме толкова време, ще каже човек , че не сте чували за Лайонес? Или и те са пирамида?

Коментар

marandi, осигуровки плащат закупилите франчайз, издават се бележки от фирмата, с които се ходи до съответната институция и си заплащаш дължимото на държавата ако си физическо лице....
              Мило, за къв НАП и ДОД ми шпрехаш тогава кат' т'ва е НОИ, май сте го спестили на баламите кат' инфо, ърмм ...?

И за какъв фрайчайз продължаваш да дрънкаш кат' т'ва си е самоосигуряващо се лице, дет' даже не му плащате 40% от осигурителните плащания - ДОО, ЗДПО и ЗО?

Поздрави, Мило - с фрайчайзите и корпорациите!

П.П. Или за тия 130 кинта/месец кат' ангажимент сте забравили да им кажете? Демек великият пакет освен 600, 1500 и 3000 ли беше, че хич не ви следя "холивудската" кариера сте забравили да им кажете на 'орицата и 12 месеца х 130 лв = още 1500 кинта/годишно бонус. И да си нагласят между 7 до 12 кинта дневни само за разход и то 365 дена в годината, а после, ако изкарат нещо и за тях - добре.

Да си имат от сутринта 10 кинта нагласени и те питам проблеми ли предлагаш на 'орицата или се бъркам?
              Last edited by marandi; 06.07.2013, 17:34.

Коментар

• marandi, осигуровки плащат закупилите франчайз, издават се бележки от фирмата, с които се ходи до съответната институция и си заплащаш дължимото на държавата ако си физическо лице, ако си юридическо значи си имаш счетоводител и проблема е негов , така харесва ли ти мило? При положение, че данъчната ми декларация и НОИ нямат проблем, къде е твоя?
                Ако си имаш само карта и събираш парички от лична отстъпка не дължиш данъци на държавата - все едно лоялните клиенти на ОМВ да дължат данъци за отстъпката.
                shpono ще печелиш въпросните стотинки от така наречения групов бонус.
                Малко ми е нелепо някои потребители от форума на по 18, 19,20 години да ми обясняват за бизнес и да се подиграват на хората, че искали да спестят някои лев и да се опитват да ме учат какво е НОИ, НАП, данъчна декларация при положение , че никога не са ги виждали тези "животни" на живо и кои обикалял кварталните магазинчета, чакайки майките им да им оставят джобни за кафе и цигари.
                И за милионен път - никой не ви кара да се занимавате с компанията, да ставате картодържатели още по-малко партньори.А пък ако някой ви кара против волята ви моя съвет е да се обърнете към полицията Хубав уикенд да всички
                Last edited by Maria_; 06.07.2013, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                  Да, това е другия вариант за избиване. Той е още по-неприемлив, защото така реално клиента не печели нищо. Единствения печеливш е SCI.
                  Друг вариант е: Всички притежатели на карти не спират да обикалят кварталните кръчми и кафенета и дигат оборота до небето...

Коментар

Да, това е другия вариант за избиване. Той е още по-неприемлив, защото така реално клиента не печели нищо. Единствения печеливш е SCI.
                    И по конкретно не СЦИ съставена от хиляди зомбирани и финансово неграмотни бизнес партньори, а пастора и неговия си истински бизнес партньор ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                      На практика, търговската отстъпка намалява печалбата. За да се компенсира намаляването на печалбата на търговските обекти е нормално да се вдигнат цените..
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Искам да попитам нещо и се надявам на адекватен отговор.

Един производител прави пица и за нея продуктите, токът, заплатата на готвача + сервитьорката и наема за помещението му излиза средно 6 лева. Да речем. Продава пицата за 10 лева. От тези 10 лева с 10% отстъпка, която изплаща на потребителя със SCI карта, стават 7 лева разход за тази пица. Печалбата е 3 лева, от които 10% данък и 5% изплащане на дивидентите - остават 2,55 лева печалба.

Сега да го погледнем така: Една пицария дава по 1 лев ПОВЕЧЕ разход /впрочем, тук не съм наясно, може и да греша, дали тези 10% минават разход за пицарията или си остават в печалбата и пак им се плаща данък? ако е така още по-зле/ за дадена пица. Това означава, че пет пици със SCI карти за месеца са загуба на пицарията и трябва да се избият с десет пици без SCI карта, които не знам по какъв начин ще се привлекат като клиенти. Т.е. за да бъде на печалба И пицарията, И клиента, и най-вече SCI партньорите /аз вече няма да ги наричам "бизнес партньори", защото както споменах по-рано ми втръсна от чули и нечули думата "бизнес" и вече се пънат да са кукловоди. Все едно да влезеш в дискотека и да ги видш - с ризките, панталончетата, лъскавите обувчици, ланци, часовници, пръстени... Но пият Блек рам./... Та, за да бъдат на печалба означава, че трябва организацията да има над 200-300 хиляди души. Но за тези 200-300 хиляди души баламите със сигурност ще свършат и когато парите спрът да се вливат в организацията от рода на 3000, 1800 и прочее, тя самата ще гръмне. На месец спестяваш 20 лева и то защото си ходил САМО в обектите на SCI /сиреч хващаш автобуса до МОЛ-а за да ядеш в subway и се връщаш пеша, за да си в изгодна позиция/, но плащаш 130 лева осигуровки.

next?
                        На практика, търговската отстъпка намалява печалбата. За да се компенсира намаляването на печалбата на търговските обекти е нормално да се вдигнат цените..

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                          Сметни колко пъти ще ядеш "събуей" тоя месец...и ще ти светне.....
                          Е как, ако прочетеш по долу глупостите на бизнес партньорите за това, че с тази карта ще спестяваш по 100 лева на месец, излиза, че те другаде не ядат ).
                          Пък, ако гледаш рекламата с нещастната родения в черния петък Ани направо ще паднеш от смях и съжаление )).

Коментар

• Сметни колко пъти ще ядеш "събуей" тоя месец...и ще ти светне.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento Разгледай мнение
                              -от основния продукт ,който навсякъде е безплатен,(да не коментираме обектите) се очаква при добро развитие 100лв на месец.
                              Според теб защо махнаха от сайта си калкулатора, чрез който всеки с изключение на светлите пишман бизнес партньори виждаше, че постъпленията от покупки в мрежата са смехотворни ).
                              Пък като види и че обектите са квартални дупки и верига сандвичи в мола и направо лъсваше четирибуквието на пирамидата .

Коментар

• Продукта е "карта за отстъпки"...повечето търговски обекти ги издават без пари.Вашите са уникални и ги продавате.Няма лошо-ако има балъци да купуват.Отстъпката я разпределяте под някаква форма на МЛМ.
                                Защо обаче след тия 50лв, които се заплащат за картата излизат суми като 600,1800 и 3000.Рязка граница.Ставаш БП.Защо и как?Най-вероятно ще разбера ,ако дойда на презентациятата-нали .
                                Получава се едно разминаване в очакванията....можеш да спечелиш много кинти-НЕ ОТ ПРОДУКТА,а следващите БП.
                                Да обобщим :
                                -от основния продукт ,който навсякъде е безплатен,(да не коментираме обектите) се очаква при добро развитие 100лв на месец.
                                -от нови БП(последващо пирамидално развитие) се очакват БМВ и пр.
                                Ами аз ако дойда при вас,хич няма да ме интересува "основния продукт:,ще гледам да "закова" колкото може повече БП-та след мене.Там са кинтите.Ако почна от близките и приятелите ще съм връХта най-вероятно .

Коментар

Working...
                                X