If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрутро! Абе вие мен как ме виждате да отида нейде с данъчни? Пошегувах се! Сори ако някой го е приел на сериозно. И ако съм създал някакви главоболия и неудобства на фараоните - също съжалявам
хихихи Никога не знаеш, може да се е отприщила гражданска съвест
we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Добрутро! Абе вие мен как ме виждате да отида нейде с данъчни? Пошегувах се! Сори ако някой го е приел на сериозно. И ако съм създал някакви главоболия и неудобства на фараоните - също съжалявам
Искам да ви информирам.
Всичко беше толкова перфектно създадено-всяко събитие е в перфектен ред и синхрон и продължава или се повтаря докато е нужно за всеки човек отделно, докато постигаме целта си, 100 000 бизнес партньора, и 3 милиона потребителя във България до 3 години.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
май, май...е бил сломен или опиянен от пасторските слова и е поел пътя към свещеното лоно на пирамидата
Или на излизане, за да си форматира картата памет се е опианил от свещената огнена българска водица и е поел пътя към свещеното лоно на леглото си Обаче ми се иска наистина да е отишъл и да е станал цирка
we hate your whole crew, so please don't stay in touch
Отказах се да ходя на тази презентация, трябваше да заведа и малката, а не искам да я облъчват от рано. Веднъж я водих на някакви тенджери и хич не останах доволен
Отказах се да ходя на тази презентация, трябваше да заведа и малката, а не искам да я облъчват от рано. Веднъж я водих на някакви тенджери и хич не останах доволен
ОК. Ще ги задам, стига да издържа докрая, щото са го направили във времето в което най-яко ми се кърка. Освен да си взема едно патронче със сламка на презентацията
Колко са им БП и колко са им притежателите на карти ?
Каква част от приходите им идват от първоначалната вноска за закупуване на "бизнес център" ?
Тия два въпроса са ключа към фараонската гробница (да не използвам по-силна дума )
ОК. Ще ги задам, стига да издържа докрая, щото са го направили във времето в което най-яко ми се кърка. Освен да си взема едно патронче със сламка на презентацията
В обобщение и аз приключвам темата:
има два вариянта: или ще стане или не Ще се разбере след 2-3 годинки , ако не се получи нищо, изгорелите губят само от 50 лв. до 3 хил. ама поне ще са си спечелили обица на ухото. Всеки си е патил за нещо. В грешките няма лошо, пък който не е грешил в нищо, споко има време Пари се вадят (ако имаш желание) , лошото е ако сци загинат рано и никой не обясни на неразбралите, че мрежовия маркетинг в чистия му вид с продуктово и услугово приложение е хубаво нещо, ако няма естествено в него схема за пране на пари, бързо загогатяване и блябля... Всеки си има глава на раменете да си решава, ако си иска, ама да провери щателно всичко, да се запознае и с други компании (щателно), да изчака за резултати след кризисния рисков период (ако е нова и млада компанията),да провери дали може да се движи в нивата нагоре и най-вече да му харесва продукта или услугата, с която ще извършва директните продажби и да реши дали ще издържи на критики от хората смятащи, че мрежовия маркетинг не е сериозна работа. Та чак тогава да решава каквото и да било без да се влияе от мнения.
Ако има затруднения при взимане на решения да заповяда ето тук, след едно такова преживяване, на човек му е по-лесно всичко после, стига да е направил крачката на парапета.
Коментар