Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Искам да ви информирам.
Всичко беше толкова перфектно създадено-всяко събитие е в перфектен ред и синхрон и продължава или се повтаря докато е нужно за всеки човек отделно, докато постигаме целта си, 100 000 бизнес партньора, и 3 милиона потребителя във България до 3 години.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемай, май...е бил сломен или опиянен от пасторските слова и е поел пътя към свещеното лоно на пирамидатаwe hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениеда не ни забравиш тук искаме да знаем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз съм там, заедно с двама данъчни и журналистиwe hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз съм там, заедно с двама данъчни и журналистиThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз съм там, заедно с двама данъчни и журналистиSCI Пазарува и печели
Повече информация на: http://info.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОтказах се да ходя на тази презентация, трябваше да заведа и малката, а не искам да я облъчват от рано. Веднъж я водих на някакви тенджери и хич не останах доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОК. Ще ги задам, стига да издържа докрая, щото са го направили във времето в което най-яко ми се кърка. Освен да си взема едно патронче със сламка на презентацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеКолко са им БП и колко са им притежателите на карти ?
Каква част от приходите им идват от първоначалната вноска за закупуване на "бизнес център" ?
Тия два въпроса са ключа към фараонската гробница (да не използвам по-силна дума )
Коментар
-
В обобщение и аз приключвам темата:
има два вариянта: или ще стане или не Ще се разбере след 2-3 годинки , ако не се получи нищо, изгорелите губят само от 50 лв. до 3 хил. ама поне ще са си спечелили обица на ухото. Всеки си е патил за нещо. В грешките няма лошо, пък който не е грешил в нищо, споко има време Пари се вадят (ако имаш желание) , лошото е ако сци загинат рано и никой не обясни на неразбралите, че мрежовия маркетинг в чистия му вид с продуктово и услугово приложение е хубаво нещо, ако няма естествено в него схема за пране на пари, бързо загогатяване и блябля... Всеки си има глава на раменете да си решава, ако си иска, ама да провери щателно всичко, да се запознае и с други компании (щателно), да изчака за резултати след кризисния рисков период (ако е нова и млада компанията),да провери дали може да се движи в нивата нагоре и най-вече да му харесва продукта или услугата, с която ще извършва директните продажби и да реши дали ще издържи на критики от хората смятащи, че мрежовия маркетинг не е сериозна работа. Та чак тогава да решава каквото и да било без да се влияе от мнения.
Ако има затруднения при взимане на решения да заповяда ето тук, след едно такова преживяване, на човек му е по-лесно всичко после, стига да е направил крачката на парапета.
http://www.clubadrenalin.com/news.phpwe hate your whole crew, so please don't stay in touch
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТам съм. Споделете какви неудобни въпроси да им задам, освен, трите хиляди лева и защо не предлагат карти за големи известни вериги?
Каква част от приходите им идват от първоначалната вноска за закупуване на "бизнес център" ?
Тия два въпроса са ключа към фараонската гробница (да не използвам по-силна дума )
Коментар
Коментар