Първоначално изпратено от Анна Митева
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеКолеги, вместо да ме сваляте на лични съобщения, вземете елате на нашите представяния. Не търся любовник в този форум, а бизнес контакти и нови възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеА знаеш ли защо някои от търговските обекти се отказват от вас?В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеИмах предвид финансовите постъпления на компанията ни.
А по отношение на продажби, нашият продукт карти и виртуални офиси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеКои продажби имаш предвид?
А по отношение на продажби, нашият продукт карти и виртуални офиси.В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеПървото предположение е несъмнено правилно.
SCI си има собствен сайт и не е необходимо да се реклираме, защото просто нямаме нужда. Вече има критична маса от бизнес партньори които ще направят така че на всяка следваща година продажбите да се удвояват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеРазбирам че въпросния човек те е наранил, но моля те наричай ме Анна! Аз съм женствена жена на която неподхождат подобнни фамилии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧеркезов, не питам тебВ SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнениеМитева, аз малко като едно си баба знае, едно си бае - ама какво е твоето мнение по въпроса, който зададох няколко поста по-надолу на blagobg.
Благодаря ти предварително.
Ако законите ни пречат да правим бизнес, да помагаме и на други хора да вземат живота в ръцете си, то тогава ще променим законите, защото те служат на нас обществото да живеем по-добре, а не обратното! Колега излез за малко от релсите в които си влезнал и осъзнай че няма нищо постоянно.В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеПървото предположение е несъмнено правилно.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМарийке, аз ли съм тъп или пирамидата я няма на този сайт?
http://franchising.bg/
SCI си има собствен сайт и не е необходимо да се реклираме, защото просто нямаме нужда. Вече има критична маса от бизнес партньори които ще направят така че на всяка следваща година продажбите да се удвояват.В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМарийке, аз ли съм тъп или пирамидата я няма на този сайт?
http://franchising.bg/
Един път е франчайз един път млм според както им е угодно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнениеПо въпроса с франчайза - след като някои хора дават 7 цифрени суми , за да им дадат рецептите за сандвичи ( при положение, че не познавам човек, неспособен да направи по-добри сандвичи от техните) и позволението да ползват интериора на МакДоналдс или пък по 5 000 лева за една табела и правото да продаваш баници, както е случая с Форнети, не мисля, че има проблем някои да даде 3 000 и да ползва нашия франчайз.
За един са много- за друг нищо. За това хората са различни и се занимават с различни дейности.
Та двуличните очеизвадно финансово неграмотни партньори един път обяснявате колко е велико, че работите със субуей, а сега ни обяснявате, че не познавате човек неспособен да направи по добри сандвичи от техните)).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение........Ти продаваш франчайз , независимо харесва ви или не , и както във всяка една компания занимаваща се с франчайз първо печелиш от продажбата му, а след това от потреблението свързано с него. .........
Големите печалби идват от продажбата на "ПРАВОТО" ,да продаваш основния продукт.
Малка разлика ,но съществена.
Продавай франчайзи,за...би ги тия карти...
Коментар
Коментар