IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    Цитираш ми сухи закони и статистики.
    Ако законите ни пречат да правим бизнес, да помагаме и на други хора да вземат живота в ръцете си, то тогава ще променим законите, защото те служат на нас обществото да живеем по-добре, а не обратното! Колега излез за малко от релсите в които си влезнал и осъзнай че няма нищо постоянно.
    По тази логика, щом законите не са особена пречка да правите бизнес, защо не се обърнете към нещо по-доходосно като продажба на наркотици? Пък дет викаш, по някое време ще промените законите в тази връзка, даже сделките с кокаин може да ги освободите от ДДС, че нещо ви е все трън в очите.

Коментар

Колеги, вместо да ме сваляте на лични съобщения, вземете елате на нашите представяния. Не търся любовник в този форум, а бизнес контакти и нови възможности.
      Ти ми приличаш на някаква пирамида. Кажи за какво става въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
        А знаеш ли защо някои от търговските обекти се отказват от вас?
        За пръв път го чувам, най.вероятно защото са смутени от това че им пада печалбата когато нашите клиенти им правят оборот.
        В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Имах предвид финансовите постъпления на компанията ни.
          А по отношение на продажби, нашият продукт карти и виртуални офиси.
          А знаеш ли защо някои от търговските обекти се отказват от вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
            Кои продажби имаш предвид?
            Имах предвид финансовите постъпления на компанията ни.
            А по отношение на продажби, нашият продукт карти и виртуални офиси.
            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Първото предположение е несъмнено правилно.
              SCI си има собствен сайт и не е необходимо да се реклираме, защото просто нямаме нужда. Вече има критична маса от бизнес партньори които ще направят така че на всяка следваща година продажбите да се удвояват.
              Кои продажби имаш предвид?

Коментар

Разбирам че въпросния човек те е наранил, но моля те наричай ме Анна! Аз съм женствена жена на която неподхождат подобнни фамилии.
                Щом така ти е готино ще те наричам Анна, Черкезов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Черкезов, не питам теб
                  Разбирам че въпросния човек те е наранил, но моля те наричай ме Анна! Аз съм женствена жена на която неподхождат подобнни фамилии.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                    Митева, аз малко като едно си баба знае, едно си бае - ама какво е твоето мнение по въпроса, който зададох няколко поста по-надолу на blagobg.
                    Благодаря ти предварително.
                    Цитираш ми сухи закони и статистики.
                    Ако законите ни пречат да правим бизнес, да помагаме и на други хора да вземат живота в ръцете си, то тогава ще променим законите, защото те служат на нас обществото да живеем по-добре, а не обратното! Колега излез за малко от релсите в които си влезнал и осъзнай че няма нищо постоянно.

Коментар

.
                      Черкезов, не питам теб

Коментар

Марийке, аз ли съм тъп или пирамидата я няма на този сайт?
                        http://franchising.bg/
                        SCI си има собствен сайт и не е необходимо да се реклираме, защото просто нямаме нужда. Вече има критична маса от бизнес партньори които ще направят така че на всяка следваща година продажбите да се удвояват.

Коментар

Марийке, аз ли съм тъп или пирамидата я няма на този сайт?
                          Като гледам бп във форума все още се чудят това сци франчайз ли е или е млм или неуспешна смеска между двете.
                          Един път е франчайз един път млм според както им е угодно .

Коментар

• Марийке, аз ли съм тъп или пирамидата я няма на този сайт?

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
                              По въпроса с франчайза - след като някои хора дават 7 цифрени суми , за да им дадат рецептите за сандвичи ( при положение, че не познавам човек, неспособен да направи по-добри сандвичи от техните) и позволението да ползват интериора на МакДоналдс или пък по 5 000 лева за една табела и правото да продаваш баници, както е случая с Форнети, не мисля, че има проблем някои да даде 3 000 и да ползва нашия франчайз.
                              За един са много- за друг нищо. За това хората са различни и се занимават с различни дейности.
                              Да сравняваш истински франчайз зад който стоят купища патенти, ноу хау, не само рецепта, а и начин на работа и разработена марка която фигурира на СВЕТОВНИЯ пазар от преди да си родена, с глупостта на речена СЦИ е смехотворно. Купуваш опция СЦИ която не ти дава нищо освен да я продаваш на други, от което ти печелиш малко, а шефа много, а това което получаваш срещу опцията е виртуален офис, който дори не е фигурира в ГФО на дружеството.
                              Та двуличните очеизвадно финансово неграмотни партньори един път обяснявате колко е велико, че работите със субуей, а сега ни обяснявате, че не познавате човек неспособен да направи по добри сандвичи от техните )).

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
                                ........Ти продаваш франчайз , независимо харесва ви или не , и както във всяка една компания занимаваща се с франчайз първо печелиш от продажбата му, а след това от потреблението свързано с него. .........
                                Леко уточнение.. При вас печалбата не идва от продажбата на основния продукт-сейв картата.
                                Големите печалби идват от продажбата на "ПРАВОТО" ,да продаваш основния продукт.
                                Малка разлика ,но съществена.
                                Продавай франчайзи,за...би ги тия карти...

Коментар

Working...
                                X