Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Гледах реклама на тези вчера в "Господари на Ефира" Не знам дали се плаща картата(сигурно не, или символично) , но хвърлих едно око на обектите и изглеждат доста по-добре.
https://cartabene.bg/bg/Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Истината е че пастор Петров няма за цел да има лично облагодеталстване с тези бизнес пакети, а всичките пари отиват дарение за църквата и за развитие на духовните ценности на хората. Няма нищо по прекрасно да се свързват материалните придобивки с духовните ценности които трябва да защитаваме в Европа.
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеСамо да вметна, Amway. Няма общо с Лионес и SCI. Там има солиден продукт, и от входящата такса която е доста малка, не се печелят бонуси. В този ред на мисли не е пирамида. Да има пирамидална структура, но не е същото.
Чета им страницата във ФБ - като гледам как отговарят на въпросите и ми става ясно, че никой от партньорите не обича да си служи с цифри - идея, идеология, мисии, фантастики, яко са им промили мозъците.
Коментар
-
Само да вметна, Amway. Няма общо с Лионес и SCI. Там има солиден продукт, и от входящата такса която е доста малка, не се печелят бонуси. В този ред на мисли не е пирамида. Да има пирамидална структура, но не е същото.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМного добре си го казал/а. И анализът е много добър. Както неведнъж съм казвал, тук сме мързеливи хора и може да сме на 100% сигурни, че сме прави, можем да го докажем за 2-3 часа, но ни мързи. А и никак не е лошо човек сам да си размърда мозъчните клетки и да се научи да преценява.
Много хора ще се опарят защото ресурса, който се вкарва има лимит, хората и пазара ще се насити и оттам нататък - спират сайта и завесите падат. Но нека се научат по този начин.
Само не знам защо MLM in bulgaria защитава тази схема. Именно компания като тази дава лошо име на мрежовия маркетинг.
Схемата е до болка позната и е пълно копие на Лайънес - от хотелите, до презентациите, до измамените, до съдебните дела които предстоят и така нататък. Проблема при нас е, че щом дори в Европа не могат да се справят с правната страна на такива пирамидални схеми, надали нашето законодателство скоро ще стори същото.Last edited by enn87; 22.01.2013, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ аз това го натъртих тук, но модератора ми изтри мнението. Призовах да не се убива бизнеса на десетки, стотици хиляди Българи още в зародиш, само заради някакво си съмнение на 2-3 човека!!! Пастор Петров до момента е направил невъзможното, запалил е огъня на една мечта, която живее в сърцата на всички Българи, да бъдат финансово независими! Да не гасим огъня, докато още не са се стоплили хората, предлагам аз!
Да дадем една петилетка време на фамилията SCI, все пак всички заслужават шанс, равен старт и възможност.
Черкезов
Къде е добавената стойност , че не се сещам?Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТия хора от протестантската църква всяка година измислят нова и нова пирамида и винаги стоят на върха и, т.е. взимат най-много пари. Самата им църква е основана на пирамида И те го правят всяка година, защото животът на тези компании в БГ е най-много 2 години (на година има по 2 мрежови компании, които действат по един и същи начин и които са винаги от Протестантската църква в БГ) По простата причина, че България е страшно малка държава и тук много трудно може да се намерят нови и нови хора да се включат в пирамидата. Когато компанията стигне своя пик, тя започва да угасва и всеки трябва да се спасява колкото може по-бързо. Разбира се господа протестантите излизат 1ви Не е задължително да крадат който и да било. Сценарият е винаги един и същ, икономическият цикъл на фирмата е точно 2 до 2години и половина. После правят нова фирма. Наистина хора стават по-богати. Това са хората, които са започнали от самото основаване на фирмата, защото те набират най-много хора, които от своя страна набират други, т.е. хората във върха на пирамидата. Когато компанията стане публична, т.е. хората разберат за нея, тогава на фирмата и предстои последно разрастване, а след това пукане на балона. Отдолу съм показал как точно се прави с графиката - Smart money са господа протестантите, след това са лека по лека расте, докато накрая пада. Тази пирамида може да се поддържа много години в страна като САЩ, защото там има страшно много хора(за доказателство - Herbalife). Единствените хора, които стават по-богати в България са тези на върха. Така че оставете го Черкезов да си пише, той има нужда от вас. Само че не му се връзвайте на глупостите. 100 човека щял да вземе и да правят строителна фирма. Каква строителна фирма ще направиш с 200 000 лева бе? Ти не можеш кенефите на блока дето ще го строиш да си купиш само...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнениевижте сега, макар че аз не съм БП точно на тази компания, но съм запозната достатъчно с нея и мога да мисля трезво, съм на ясно, че за да има достатъчно и много клиенти за големите вериги, които вие искате трябва да има достатъчно БП, които да развиват мрежите си и да набавят клиентите си и ако сега са близо 17500 човека, виждам че мрежата расте всеки ден. Всички вие партньори или не, замисляте ли се, че с тези потребители няма как да идете в голяма верига и да им кажете, че сте толкова малко и да очаквате да ви вземат като клиенти. Та мисълта ми е, че това е идеята за мултиплицирането, за това се казва мулти лейвъл маркетинг ! Трябва да се мултиплицирате в по голям мащаб, за да работите с големите вериги. То всичко си върви ръка за ръка - Бизнес партньор = клиенти= мултиплициране= голяма маса хора= "големите вериги". Да се прави мулти лейвъл маркетинг с цялото потребление е едно изключително трудно начинание, защото те не работят само с клиентите и партньорите си, а и с търговската мрежа и въпреки всичко успяват да се справят. Много е лесно да закупиш кремове и витамини или козметика, или хостинг и домейни и да лепнеш своята марка на тях и да разпространяваш и мултиплицираш хора. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ И ТОВА СЕ ПЛАЩА!!!! Аз харесвам идеята да нося само една карта в портфейла си за всички места в които ходя и знам, че мултиплицирането работи във всяка една компания и след време ще се случи, защото виждам отстрани, че хората работят здраво в точно тази компания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИ аз това го натъртих тук, но модератора ми изтри мнението. Призовах да не се убива бизнеса на десетки, стотици хиляди Българи още в зародиш, само заради някакво си съмнение на 2-3 човека!!! Пастор Петров до момента е направил невъзможното, запалил е огъня на една мечта, която живее в сърцата на всички Българи, да бъдат финансово независими! Да не гасим огъня, докато още не са се стоплили хората, предлагам аз!
Да дадем една петилетка време на фамилията SCI, все пак всички заслужават шанс, равен старт и възможност.
Черкезов
Спри се моля те!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАко в СЦИ има нещо нередно, блогаджията на форума, щеше да напише статия но не го е направил, защото има ум за разлика от вас.
Коментар
Коментар