If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не пуска нищо, защото не може нищо. И са си лика-прилика с терзийко
То си личи че си цървул.Питай Марян Йорданов какво дъм му изпратил.Това че ти си загубеняк и със слажа доходност дори отрицателна не значи че другите не могат .
Защо не пуснеш сделки тук в реално време с име на компанията цена на която си купил продал акциите да видим реално колко си добър или само приказваш празни приказки.
Компания никога няма да пусна в тоя форум.За това дали съм добър питай Мариян Йорданов.На него съм изпратил скрийншот от телефона с ръста на портфейла ми за един ден.Мога и на теб да го изпратя само дай фейсбук.Имам един измислен профил за такива дето не вярват(не че ме интересува много това) да им пращам скрийншотчета.От днес мога също да ти пусна ако искаш как се прави спекула с ябълката.За днес е много скромно само 75 $ от нея до момента.
Но както виждаш успява да зариби и по-трезво мислещи хора като representjah. И това си е майсторлък
По някое време ще пусна пост на тема как хората искат да вярват на измислици от типа терзийко. Това е заложено в хората и разбира се се експлоатира от измамниците
Хехе той терзийката опита да пусне какво и на колко купува ама резултата беше ужасна загуба, и затова вече не смее и само празни приказки пише. Не може дори и процента да си сметне като пише и става за смях, та за това избягва да влиза в детайли
Защо не пуснеш сделки тук в реално време с име на компанията цена на която си купил продал акциите да видим реално колко си добър или само приказваш празни приказки.
Хехе той терзийката опита да пусне какво и на колко купува ама резултата беше ужасна загуба, и затова вече не смее и само празни приказки пише. Не може дори и процента да си сметне като пише и става за смях, та за това избягва да влиза в детайли
Според BoA, четирите варианти за икономиката на САЩ след изборите.
Ако Перчема загуби с малко, ще оспори вота, а знаем как ще реши Върховния Съд.
Непълна победа на някой от двамата, ще е лош вариант, както се вижда. [ATTACH=CONFIG]n3663653[/ATTACH]
Баси човек, извънземни да изсипят рога на изобилието отгоре ни, няма начин да има дефлация.
Ще ти отговоря аз. Абсолютно сериозно и конкретно. Пращам лог по минути на всичките си сделки от декември 2019-та досега срещу три хиляди лева. Доходност за периода 42% на годишна база, преди данъци. На +1,23% съм към този момент днес при S&P 500 -0,57%. Достатъчно безплатно инфо съм давал във форума, за да си направиш някакви предварителни калкулации. Иначе можеш да си купиш ETF и да не ти пука кой каква доходност вади.
Аз пък понапълних още от бясното куче вчера и днес.С отчета трябва да излети поне дубъл.
Според BoA, четирите варианти за икономиката на САЩ след изборите.
Ако Перчема загуби с малко, ще оспори вота, а знаем как ще реши Върховния Съд.
Непълна победа на някой от двамата, ще е лош вариант, както се вижда.
Ама сега Пикасо ще пусне картинка и ще докаже, че не е така, защото в периода 11 юни 2013 - 14 август 2014 са били надолу. Как всъщност парите са в Тесла, a NIO out. A, и да не забравим AMD вместо Intel. Иначе оня ден най-накрая купих тех. Засега е кур. Така е като човек измени на принципите. Няма да казвам коя е компанията, за да ви предпазя от непоносими печалби. Добре, че не ме послуша и за AM/AR, че сега какво щеше да ги прави тези противни пари, от които няколко души всячески се опитват да избягат.
Аахаха, не и ти имаш, а ти имаш, Пип, за разлика от терзийко
Терзийко няма NIO, продаде го на $11 след като беше вкарал стотинки там и сега е кибик на NIO. По устам текло, а в рот не попало
Нашият руски възпитаник ще го разбере това
Аз лично чакам да видя 1000% нагоре със CCL , летяха яко надолу завчера. Ама викам, хайде няма да го дразня, че му беше тежък ден и с WASH и с WFC и с XOM и, и, и...
А CWCO? С това как се правят пари от дълги позиции? Абсолютна загадка... Интересно до къде го е докарал и с SBSI. А SPR?
Тези шитове, с които ни замеря терзико нямаше да му ги сипвам в устата, да му запушвам носа и да го карам да си гълта. Не съм такъв човек. Но тази дивна и нечувана негова наглост до безобразие...
И аз имам от това дръпнато субсекторче, ама едно друго. Е, по скромно от твоето го дава днес, ама както се казваше в един стар казармен лаф - кефи старото бутало
И аз имам от това дръпнато субсекторче, ама едно друго. Е, по скромно от твоето го дава днес, ама както се казваше в един стар казармен лаф - кефи старото бутало
Коментар