Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПокрих шорта на Юнайтед на 41.1 $ както ви казах.За 15 мин от шорта 120 $ прибрана кеш печалба.За уроци пишете на лични.
https://www.youtube.com/watch?v=5qm8PH4xAss
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТашунко, аз мисля че и на 40,5 може да ги покриеш, та дори и към 40. След 30 мин алчноста може да надделее.Тогава отваря маркета редовната сесия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеТъпичко ми е днес. Вчера продадох цялата позиция Рено (225 бр.) на 25.40. Прибрах 420 евро, но днес гадовете стигнаха 28 и малко.
Преди две седмици не ги продадох на 25.2, защото очаквах, това което се получи днес. Тогава не предвидих връщането на Ковид-а.
Впоследствие паднаха до 21.
Този път ги продадох, но не очаквах добри новини за ваксина. Такива ми ти работи.
Доколкото им познавам движенията, мисля, че ще върнат между 15 и 20%. Тогава пак ще купя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
БАСИ и ти стана апокалиптик, явно кат се срине цивилизацията че требват седла и подкови.Е може и некоя ферма за бобри да шием дрехи. Ама туй у темата за златото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАз ще взема компания за седла и подкови, смятам, че там е бъдещето
Ама няма да кажа коя за да не намаже Шункича от моите идеиЕ може и некоя ферма за бобри да шием дрехи. Ама туй у темата за златото.
- 1 like
Коментар
-
И кога шортна че не разбрахме ,то си шортнал вчера си вчера, а го обявяш днес..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВ темата за хвалипръцкане всичко се казва или постфактум
Или се изреждат 150 тикъра и тука има, тука нема, все съм на печалба
хихихи !!
Коментар
-
И кога шортна че не разбрахме ,то си шортнал вчера си вчера, а го обявяш днес.
Вчера, 17:13
Ебахти Ейпъла!! От началото на премаркета го убих от спекула.В 7 сутринта лортнах почти всички наблпдавани позиции.Покрих ги много мазно.Страхотна игра.
ПП. Ама брато, казвай по рано тез работи, о време да моем и нии да се облажим. А не кат вече са се случили и само да ти завиждаме.
- 1 like
Коментар
-
Аз ще взема компания за седла и подкови, смятам, че там е бъдещето
Ама няма да кажа коя за да не намаже Шункича от моите идеи
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
като ще се връщаме към базовото
защо не производители на капачки за буркани, лопати, конски каруци?
Извинявай
не се сдържах да се пошегувам
Коментар
Коментар