Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бразилия по принцип. Ewz и прочие. Което е нафтата, добивачите, желязото и некви банки бали ги.
Сега тука въпросът е по скоро дефлационната вълна. Направо съм в шок от срутването на цените. Обаче ми се чини, че някои неща няма къде надолу вече. Таз Бразилия например.
Не ми харесват икономиките, които разчитат основно на ресурси. Мисля, че бавно ще потъват... Така или иначе ИИ постепенно ще иновира бизнес процесите, ще автоматизира много и различни дейности, ще повиши производителността, ще унищожи много работни места... Нужно е само обучение за работа с ИИ!!!
И сякаш нарочно, само за да се повиши несигурността, черни лебеди изскачат неочаквано. Ето, докато един колега ми обясняваше за CrowdStrike че са лидери в кибер сигурността, им се случи случка. Нанесоха щети на световно ниво. Сринаха се, и само това, че са прекалено големи ги спаси... поне засега... А законодателството в САЩ... само за дни може да прекрои цели сектори... със странни приумици...
Коментар
� -
Дежурното месечно напомняне:
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Може би си струва да повторя: въглищата са горивото на бъдещето.
И по темата от онзи ден от некво Хави. Old King Coal Remains Omnipotent and Omnipresent
July 25, 2024 at 7:00 AM GMT+3
By Javier Blas
Javier Blas is a Bloomberg Opinion columnist covering energy and commodities. He is coauthor of “The World for Sale: Money, Power and the Traders Who Barter the Earth’s Resources.”
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Браво, поздравления за BMY!!!
Какви са тези бразилки???
Сега тука въпросът е по скоро дефлационната вълна. Направо съм в шок от срутването на цените. Обаче ми се чини, че някои неща няма къде надолу вече. Таз Бразилия например.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗакъсняхте за BMY, ама още може на бразилките да се качите.
Какви са тези бразилки???
Коментар
� -
А В НАЧАЛОТО ТРЪГНАХТЕ НАГОРЕ
Stock Market Today: S&P 500 closes lower as tech rebound runs out of steamLast edited by the architect; 26.07.2024, 06:55.
Коментар
� -
СКИВИ СКИВИ ОПТИМИСТИ КВО ПРАВЯ С ДАУН НА 1 ЧАС
И НА ПЕТ МИНУТКИ
Last edited by Andi11; 26.07.2024, 10:03.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение"It’s possible for most stocks to go up into year-end and the market be lower."
вери тру
С BMY-то днес минахме 45. На 60 ще разтоваря 1/2 позиция.
- 1 like
Коментар
�
Коментар