If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам спомен,че предният път доста добре ги предположи нещата.Друг е въпроса ,че моите гащи не издържаха!
Как смяташ ще се разиграе сагата този път?
Идея нямам. Отстрани гледам. Този път играта е съвсем друга и не я разбирам. Обаче ме забавлява гаврата с "инвеститорите" де анализират, рисуват, чертаят, четат отчети....
Като цяло ми се струва, че този път няма основания за тези ръстове и трябва да се сгромоляса.
Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?
Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.
Кой от двата бихте препоръчали?
На кой пазар ги гледаш?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?
Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.
Ако NVDA остане над 1200 до края на седмицата отключва 8 week rule т.е ще я държа още 6 седмици, стига нещо очевидно не се издъни. То е ясно, че я чака спих, но защо междувременно да не се напечелим?! Няма всяка година такива възможности. Другата тлъста сделка може да е биткойн.
Не е 8,а 9 И не е седмица,а важи на всеки TF,но най-много на дневна.
Чел си нещо някъде,но хич не си наясно.
Това е TD Sequential на Том Демарк и юни месец е края на цикъла.....на МЕСЕЧНА база !!!
И коня и златото са 9 в същия цикъл.Слочаеност?
9 като за новобранец ще го обясня,означава ,че тук трябва да теглиш профит и да чакаш.
Ако почне нов цикъл влизаш пак,но едва ли на при набалончване.
Ако NVDA остане над 1200 до края на седмицата отключва 8 week rule т.е ще я държа още 6 седмици, стига нещо очевидно не се издъни. То е ясно, че я чака спих, но защо междувременно да не се напечелим?! Няма всяка година такива възможности. Другата тлъста сделка може да е биткойн.
Другите позиции са MU, MSTR, CAVA, TMDX. Чакам да се кача и на FSLR евентуално. Дай боже следващите 6-8 седмици могат да ми направят годината 3 цифрена. Без препоръки
Коментар