Някой има ли идея какво ще се случи с warrants на МILE след сливането.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз на Интел се чудя. Някой колега с мнение?
Ще тръгват нагоре догодина като пуснат видеокартите. На мен ми се виждат подценени Интел в момента.
Жалко, че видеокартите пак ще ги правят в заводите на TSMC, което значи, че проблема с недостига няма да се реши и през 2022-а.
А проблема с видеокартите няма да се реши скоро, защото хората си ги купиха да копаят криптовалути с тях, но после откриха, че могат да правят и други неща.... и... не е ясно кога ще имаме видеокарти на нормални цени.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това става само за котва на портфейла. В смисъл, ако ти трябва стабилна компания, която да държи стойност.
Ако искаш пари, трябват ти суровини + други циклични. Газовите имат още едно 50% нагоре, златните копачи x2 минимум, но са по-рискови. Най-добрата неспекулативна сделка в момента е Тринсео. Но трябва да го купиш сега, а не да се назландисваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това става само за котва на портфейла. В смисъл, ако ти трябва стабилна компания, която да държи стойност.
Ако искаш пари, трябват ти суровини + други циклични. Газовите имат още едно 50% нагоре, златните копачи x2 минимум, но са по-рискови. Най-добрата неспекулативна сделка в момента е Тринсео. Но трябва да го купиш сега, а не да се назландисваш.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз на Интел се чудя. Някой колега с мнение?
Ако искаш пари, трябват ти суровини + други циклични. Газовите имат още едно 50% нагоре, златните копачи x2 минимум, но са по-рискови. Най-добрата неспекулативна сделка в момента е Тринсео. Но трябва да го купиш сега, а не да се назландисваш.Last edited by terziеv; 09.11.2021, 15:21.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе дават на брента да мине 84 - малко да се пробва и го сриват. Имам чувство, че са заредени с новини и следят зорко движенията и реагират моментално като стане напечено
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Трябва ли? Значи кешът ти е отрицателен и се чудим дали можеш да теглиш кеш. Не съм го правил, но би трябвало да можеш, стига да са ти покрити марджин изискванията след тегленето.
Ако не са, и наистина не разполагаш с кеш да си платиш данъците, значи си прекалено левериджната и трябва да продадеш неща.
Ако не ти е достатъчен марджина след теглене на кеш, то това означава че и при спад на пазара ще получиш марджин кол, ще ти затворят позициите в най-ниското, и пак най-добре да продадеш предварително неща, защото поне си избираш кое да продадеш. При марджин кол не знам дали ще ти продадат всичко или случайни неща, колкото да си покриеш изискванията.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеОсвен това като ги продам трябва да върна парите от заем, така че няма как пак да ги купя
Ако не са, и наистина не разполагаш с кеш да си платиш данъците, значи си прекалено левериджната и трябва да продадеш неща.
Ако не ти е достатъчен марджина след теглене на кеш, то това означава че и при спад на пазара ще получиш марджин кол, ще ти затворят позициите в най-ниското, и пак най-добре да продадеш предварително неща, защото поне си избираш кое да продадеш. При марджин кол не знам дали ще ти продадат всичко или случайни неща, колкото да си покриеш изискванията.Last edited by jori; 09.11.2021, 00:02.
Коментар
�
Коментар