този път ще има чутурка ама за надолу , много чутурки има да се връщат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение15400
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепо бързо ходете на 400 че от там да ви почвамеколко по бързо толкоз по сладък балон
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВ какво толкоз сте се набутали бе хора на бфб и по чуждото, аче толкоз минорно го давате
Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеуспехи и при теб.слънцето ще изгрее и на нашата борсичка все някога.единственото лошо е във затворените пари които можеха да се отиграват на други места ама така се получава предполагам със повечето които минават по пътя си.....
Споделете плийз ако може, та да си правим сметката да не ядеме и ний по новичките хурката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа при кой не е, огряването в кучия гъз у нас се поотложи твърде много, здраве да е
На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеимам но все едно че нямам.там работата е зле при мен
На запад всичкото греди са ми излезли (без един солар), та щом до моите опряха да вдигат индексите или работата е за сериозен спад или боговете, циклично, пак са полудели.
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеако са к честито, помня че те бива да изстискваш последното движение.
Държиш ли позиции на БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратя мачкам и няма ви кажа за ко става въпрос.вече съм на +150 лева.е скромно играя с малък акаунт ама до 16 000 не пипам.почнах със 100 лева.дотук 150%
ако са к честито, помня че те бива да изстискваш последното движение.
Държиш ли позиции на БФБ?
Коментар
Коментар