If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе мисля, че докато не ударят 10тка няма да мирясат това ясно, може и повече те не, че пак няма се върнат там където са почнали,..... ако кога тва, божа работа ...
кво да се обаждам. всеки знае за себе си. аз не контря преди да има предпоставки за контрене. освен това търгувам изключително краткосрочно. ма нямаше ли да е по малко изнервящо ако търгуваш по тренда без разни добавки , осерявки и прочие занулителски инструменти ?
този път ти се размина . а дали ще се размине следващият ?
той тренда е от 5 години на горе, до кога мислиш, че ше си продължава без да спира, предпоставки кви да има, като ти го напомпат ? и е на майна си райна от SMA200 на месечна и седмична ...
всяка електронна игра си има бъг . затова контря пътя надолу е страшен . сега брокерчетата печелят от суапове направо се скъсаха . на 100 бройки сме от върховете на фашагата така че нищо велико не е станало . целите са дългосрочни и надолу . избиване на сметка отгоре, трудно , много трудно редко , виж отдоле може да те засмучи за 5 мин
аз съм вече шортерисимо, прилича ми че са се изморили малко и са се набесняли за момента ...
всяка електронна игра си има бъг . затова контря пътя надолу е страшен . сега брокерчетата печелят от суапове направо се скъсаха . на 100 бройки сме от върховете на фашагата така че нищо велико не е станало . целите са дългосрочни и надолу . избиване на сметка отгоре, трудно , много трудно редко , виж отдоле може да те засмучи за 5 мин
ами руки какво да ти кажа . наксоро ми викаше що шортиш аз пустах няколко къси бях после на всеки по няколко стотака на печалба . ти не се обади . виж по назаде. нищо повече не мога да кажа
кво да се обаждам. всеки знае за себе си. аз не контря преди да има предпоставки за контрене. освен това търгувам изключително краткосрочно. ма нямаше ли да е по малко изнервящо ако търгуваш по тренда без разни добавки , осерявки и прочие занулителски инструменти ?
този път ти се размина . а дали ще се размине следващият ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
ами руки какво да ти кажа . наксоро ми викаше що шортиш аз пустах няколко къси бях после на всеки по няколко стотака на печалба . ти не се обади . виж по назаде. нищо повече не мога да кажа
Коментар