Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеРеди ли сте за едно бързо катерене на нафтата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеА виж сега никакви продажби ,тия акции са ми първите и няма да ги продавам.Единствено ще разкарам тая банка ,Bank of America.Нея я купих докато висях в тоалетната и се чудех какво да купя .Никога не купувайте акции докато сте в тоалетната .Това е грешка голяма грешка. Сега ми е трън в очите.
Изрично тогава ти казах да не купуваш банкови акции, ама ти вече си беше навил на пръста, нямаше отказване! Кой знае коя статия си прочел, че са подценени и прочее, ама то невинаги по план вървят нещата.Нищо, сега ще почакаш малко повече от планираното и като изплуват - ги шиткай. Сложи и някакъв стоп на макс. приемливата загуба и ги забрави за известно време... а междувременно може и дивидентче да вземеш - те дават ли някакъв? (и ако толкова държиш да притежаваш банка - по-добре
вземи на ДжПиМорган)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВъх, петилетката взехме, че я изпълнихме още преди края на днешната сесия. Osisko също по план. Яко допамин.Last edited by petrg5s; 07.07.2023, 06:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЕдинствено ще разкарам тая банка ,Bank of America.
А знаеш ли колко е на минус по всички си позиции,а?
Слушай още губещи играчи и ти ще станеш като тях !
Колко пъти да ти разпрявям да правиш обратното на масовката тук !Last edited by petrg5s; 07.07.2023, 06:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеДай боже още добри дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Продадено на 6,21. Говеждата ми е да си го купя утре ~6. Ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
А сега се пробва температурата на водата има време за гмуркане
Пояс нямаш ли казах ти ще се научиш по трудният начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОх, Кавръков, много ми е забавно да те чета!От една страна закъсня, от друга - избърза...
До края на годината има много време за продажба!Take your time.
Сега ми е трън в очите. Иначе останалите ...не знам 20%,25% да паднат...след година се надявам да са нагоре .Наесен ще събера някой лев тогава вече ще мисля повече. Ама да продавам...не мисля
И друго ме мъчи ако продам акцията с разлика от долар.два после как ще.плащам данъци тия от НАП ще ми се смеят като видят ..та може и да не продавам
Остава и опцията да я продам с малко под цената на покупка дата да не плащам о да не се занимавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМоите жалки акции се гмурнаха под водата но Епъла е железарка./все още държи/Гугъл е във фризера ,а Bank of Amerika ,се държи като пред умирачкаОт една страна закъсня, от друга - избърза...
До края на годината има много време за продажба!Take your time.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМоите жалки акции се гмурнаха под водата но Епъла е железарка./все още държи/Гугъл е във фризера ,а Bank of Amerika ,се държи като пред умирачка
Пояс нямаш ли казах ти ще се научиш по трудният начин
Коментар
Коментар