IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
    Нещо купувачите много се изпокриха
    Като гръм от ясно небе им дойде този спад !
    Но нищо,вероятно пак са на голяма печалба,както винаги
    Егати спада, направо СРИВ! СиП на -1,3%. Майчице!

Колкото и да си смешен обаче, тука съм на твоя страна. И за Луи Вутона даже. И не защото гледам графики, ми защото си купувам черешките и доматките по-евтино от миналата година.

.... чудя се дали да продавам хеджа cya и утре да си го купя пак...

Коментар

• Нещо купувачите много се изпокриха
      Като гръм от ясно небе им дойде този спад !
      Но нищо,вероятно пак са на голяма печалба,както винаги

Коментар

• Добре че ме подсетихте за Тайсъна, скоро мисля да добавя още.
        Last edited by dollarman; 06.07.2023, 17:55.

Коментар

• Също и когато ти показах ноември тази графика на СП500 и ти каза,че нямало да ходим нагоре
          Общо взето всички сте контра индикатори на мен

https://i.imgur.com/U36iUrn.png

Last edited by X_Y; 06.07.2023, 17:50.

Коментар

• Нямам идея - просто запомних защото писа в тази тема и то за бизнес който следя и го запомних. Иначе ако не беше функцията за цитиране щях да си спестя и останалите бисери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Пепи принципно си ми в блок листата, но за да те цитирам с една чутовна глупост дето я надраска зимата за Ели Лили.

Явно имаш по-дългасрочни наблюдения. Шаранчо има ли поне една обявена позиция, че не намерих бая мнения назад?

Коментар

асенчо,правят "darth maul" свеща.....знак ,че от тук , до към 400 трябва да излизаш
                "елха" в целия и блясък
                Пепи принципно си ми в блок листата, но за да те цитирам с една чутовна глупост дето я надраска зимата за Ели Лили.

Явно нетния маржин, кеш флоу и един куп други неща не се трогнаха много от твоята "елха" или каквото там беше надраскал.

И понеже гледам че анализираш цикли на 50 годишни бар графики, цитираш търговия с Болинждър и МА-та, чупиш елхи на компании с нетен марж от 30-40%., афишираш "20 годишен опит" ми е интересно дали можеш да постнеш стеитъмнт с една сделка / каквато и да е тя, обикновенна покупка/ с дата преди 2018г?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ясно, Тайсън отива на 60. Шаранчо може и да уцели някой път, ама то със същата вероятност и светкавица може да те уцели.

... иначе пак ще повторя, че бразилските говеда са по-далавера. Особено за хора, коитопси плащат данъците в наше село.
                  Тайсън също е в списъка ми, но като цикличен бизнес ще изчакам 2 - 3 тримесечие на стагнация преди да търся вход. Инвестирането се свежда до чакане основно и доста четене (поне за мен).

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Терзийката иначе е в час но проблемите са че той е почнал в една много благоприятна среда ,среда я която всичко дето хвърчеше се ядеше и сега когато вече средата е друга ..не знам едно е да печелиш от акции при нулеви и отрицателни лихви друго е да въртиш парата когато капитала има цена и тази цена расте стабилно
                    Терзийката има спадове и възходи, ама всичко, що прави му минава през собствената глава. Не съм ретранслатор на чужди идеи.

Не препоръчвам много литература, щото повечето са тъпотии и трябва яко синтез, за да извлечеш нещо, ОБАЧЕ в на оня евреин Умния инвестинор има един момент, дето все едно са го писали за теб.... ще го търся после от компа. Стей туууунд, както вика Зеленски.

Коментар

1. Сериозните ,печеливши хора си обявяват тикера,стоп ако имат и поне някакъв таргет.Така може да се разбере идеята, а не като теб: "Купих малко от онова,но не знам защо "

2. В заключение,апелирам за повече професионализъм и яснота в обявяване на позициите,за да се избегнат грешки

3. п.с. А тая акция дългосрочно отива около 20 за да завърши елхата на едногодишна графика.Запиши си го
                      1. Благодаря, справям се. Радвам се, че си почнал да четеш нещо извън собствените си мнения. Последните, честно казано, не струват и спокойно можем мина без тях.

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
                      2. Бих искал да се придържаш към собствените си апели.

Последните ти 50 мнения в тази тема няма НИТО ЕДНА обявена позиция. Нито къса, нито дълга, нито дериват, дори кеш някакъв.

3. Тук ще използвам думите на един класик от помощното училище във Вършец:

За колко време и кога отива там ве ватник ? Щото тя може да иде и до 10 и после до 160 и да кажеш ,че си познал нещо ,рибо небесна

Коментар

За колко време и кога отива там ве ватник ? Щото тя може да иде и до 30 и после до 60 и да кажеш ,че си познал нещо ,рибо небесна

Сериозните ,печеливши хора си обявяват тикера,стоп ако имат и поне някакъв таргет.Така може да се разбере идеята, а не като теб: "Купих малко от онова,но не знам защо "
                        Да не говорим ,че лъжеш,че имаш някаква позиция и като те сгащят за цената и не се усетиш,се разбира ,че нямаш такава.Помним зимата,не сме забравили

В заключение,апелирам за повече професионализъм и яснота в обявяване на позициите,за да се избегнат грешки

п.с. А тая акция дългосрочно отива около 20 за да завърши елхата на едногодишна графика.Запиши си го
                        Терзийката иначе е в час но проблемите са че той е почнал в една много благоприятна среда ,среда я която всичко дето хвърчеше се ядеше и сега когато вече средата е друга ..не знам едно е да печелиш от акции при нулеви и отрицателни лихви друго е да въртиш парата когато капитала има цена и тази цена расте стабилно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          Поглед към пазара > LVMH
                          826,00 EUR−21,50 (2,54%)днес

Тука имахме близо 900 евра ,очертава се добър вход

Бягай далече от тоя дирижабъл
                          Сериозно ти го казвам

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Ясно, Тайсън отива на 60. Шаранчо може и да уцели някой път, ама то със същата вероятност и светкавица може да те уцели.
                            За колко време и кога отива там ве ватник ? Щото тя може да иде и до 30 и после до 60 и да кажеш ,че си познал нещо ,рибо небесна

Сериозните ,печеливши хора си обявяват тикера,стоп ако имат и поне някакъв таргет.Така може да се разбере идеята, а не като теб: "Купих малко от онова,но не знам защо "
                            Да не говорим ,че лъжеш,че имаш някаква позиция и като те сгащят за цената и не се усетиш,се разбира ,че нямаш такава.Помним зимата,не сме забравили

В заключение,апелирам за повече професионализъм и яснота в обявяване на позициите,за да се избегнат грешки

п.с. А тая акция дългосрочно отива около 20 за да завърши елхата на едногодишна графика.Запиши си го
                            Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 15:50.

Коментар

• Поглед към пазара > LVMH
                              826,00 EUR−21,50 (2,54%)днес

Тука имахме близо 900 евра ,очертава се добър вход

Коментар

Даже за 3мин да си пусне едни обикновени плъзгащи средни цацата ще разбере ,че трябва да купува когато цената мине НАД тях,а не когато е ПОД
                                Отделно със задаващата се голяма корекция в СП500,тайминга му е "перфектен"
                                Губещи играчи,но с голямо самочувствие

https://invst.ly/10kzj-

... иначе пак ще повторя, че бразилските говеда са по-далавера. Особено за хора, коитопси плащат данъците в наше село.

Коментар

Working...
                                X