If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обаче моше не намираш ли нещо символично.гнилочите са завъртяха около седмица около 626 и малко нагоре и после със сплит без сплит на 100.защо стана точно така около тази цифра моше. Така ще стане и за мойте цели надолу ама дау не могат да го сплитват мухахааааааа
мерк се напъват от години с лекарства против хепатит - и до сега само се дънят. А за 4-5 години нищо чудно да няма кого да лекуват - поне в развития свят.
Лимон трета употреба а дъното се не вижда...Явно икономическото възстановяване няма нужда от индустриални фирми а само таблет свързан с две жици в мозъка на потребителя и алготата да пукат HFT
знам много добре какво е диверсификация и ха дано си "обогатил" портфейла с по печеливши позиции че това което очаквам може и минуса да стане 6 цифрен
p.s дано не си "диверсифицирал" с други индекси
ше стане минуса 50 цифрен, какво очакваш, всеки си има глава на раменете да прай квот знае ти кОпувай, аз не ща тва е то и съм все още шорт на 9930 като стане така, че да преценя ставам слагам загубата в джеба и си заминавам ...
Аз си мислех че пак някой сенатор се е изказал неподготвен за цената.
Да, не е особено приятно, ала време бол, поне 3-4 години ще минат преди евентуално да стане по тегаво за гилда. Ма дотогава я камилата, я камиларя, може и индексо да е 40-50% надоле.
Все още ги виждам на 100-110 до има няма 1 бременност време, ма едва ли ще стискам всички за дабъл. Па не се знае де, ще видим..
мерк се напъват от години с лекарства против хепатит - и до сега само се дънят. А за 4-5 години нищо чудно да няма кого да лекуват - поне в развития свят.
Аз си мислех че пак някой сенатор се е изказал неподготвен за цената.
Да, не е особено приятно, ала време бол, поне 3-4 години ще минат преди евентуално да стане по тегаво за гилда. Ма дотогава я камилата, я камиларя, може и индексо да е 40-50% надоле.
Все още ги виждам на 100-110 до има няма 1 бременност време, ма едва ли ще стискам всички за дабъл. Па не се знае де, ще видим..
Аха, не съм пропуснал. Добавих на 79$ още 15% към и без туй якия си пакет.
Няма новини....
Но акцията си е велика с тая волатилност.
И за дълга основна позиция става и за блага спекулка.
Коментар