IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

1. Сериозните ,печеливши хора си обявяват тикера,стоп ако имат и поне някакъв таргет.Така може да се разбере идеята, а не като теб: "Купих малко от онова,но не знам защо "

2. В заключение,апелирам за повече професионализъм и яснота в обявяване на позициите,за да се избегнат грешки

3. п.с. А тая акция дългосрочно отива около 20 за да завърши елхата на едногодишна графика.Запиши си го
    1. Благодаря, справям се. Радвам се, че си почнал да четеш нещо извън собствените си мнения. Последните, честно казано, не струват и спокойно можем мина без тях.

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
    2. Бих искал да се придържаш към собствените си апели.

Последните ти 50 мнения в тази тема няма НИТО ЕДНА обявена позиция. Нито къса, нито дълга, нито дериват, дори кеш някакъв.

3. Тук ще използвам думите на един класик от помощното училище във Вършец:

За колко време и кога отива там ве ватник ? Щото тя може да иде и до 10 и после до 160 и да кажеш ,че си познал нещо ,рибо небесна

Коментар

За колко време и кога отива там ве ватник ? Щото тя може да иде и до 30 и после до 60 и да кажеш ,че си познал нещо ,рибо небесна

Сериозните ,печеливши хора си обявяват тикера,стоп ако имат и поне някакъв таргет.Така може да се разбере идеята, а не като теб: "Купих малко от онова,но не знам защо "
      Да не говорим ,че лъжеш,че имаш някаква позиция и като те сгащят за цената и не се усетиш,се разбира ,че нямаш такава.Помним зимата,не сме забравили

В заключение,апелирам за повече професионализъм и яснота в обявяване на позициите,за да се избегнат грешки

п.с. А тая акция дългосрочно отива около 20 за да завърши елхата на едногодишна графика.Запиши си го
      Терзийката иначе е в час но проблемите са че той е почнал в една много благоприятна среда ,среда я която всичко дето хвърчеше се ядеше и сега когато вече средата е друга ..не знам едно е да печелиш от акции при нулеви и отрицателни лихви друго е да въртиш парата когато капитала има цена и тази цена расте стабилно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Поглед към пазара > LVMH
        826,00 EUR−21,50 (2,54%)днес

Тука имахме близо 900 евра ,очертава се добър вход

Бягай далече от тоя дирижабъл
        Сериозно ти го казвам

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Ясно, Тайсън отива на 60. Шаранчо може и да уцели някой път, ама то със същата вероятност и светкавица може да те уцели.
          За колко време и кога отива там ве ватник ? Щото тя може да иде и до 30 и после до 60 и да кажеш ,че си познал нещо ,рибо небесна

Сериозните ,печеливши хора си обявяват тикера,стоп ако имат и поне някакъв таргет.Така може да се разбере идеята, а не като теб: "Купих малко от онова,но не знам защо "
          Да не говорим ,че лъжеш,че имаш някаква позиция и като те сгащят за цената и не се усетиш,се разбира ,че нямаш такава.Помним зимата,не сме забравили

В заключение,апелирам за повече професионализъм и яснота в обявяване на позициите,за да се избегнат грешки

п.с. А тая акция дългосрочно отива около 20 за да завърши елхата на едногодишна графика.Запиши си го
          Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 15:50.

Коментар

• Поглед към пазара > LVMH
            826,00 EUR−21,50 (2,54%)днес

Тука имахме близо 900 евра ,очертава се добър вход

Коментар

Даже за 3мин да си пусне едни обикновени плъзгащи средни цацата ще разбере ,че трябва да купува когато цената мине НАД тях,а не когато е ПОД
              Отделно със задаващата се голяма корекция в СП500,тайминга му е "перфектен"
              Губещи играчи,но с голямо самочувствие

https://invst.ly/10kzj-

Ясно, Тайсън отива на 60. Шаранчо може и да уцели някой път, ама то със същата вероятност и светкавица може да те уцели.

... иначе пак ще повторя, че бразилските говеда са по-далавера. Особено за хора, коитопси плащат данъците в наше село.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG

Подпис: Румбата СПецов!
                Ниво Комисия финансов надзор плюс НАП ,не съм казал че трябва да си извън закона или да не си попълваш декларациите ,споделих само какво е дереджето .

Коментар

• Даже за 3мин да си пусне едни обикновени плъзгащи средни цацата ще разбере ,че трябва да купува когато цената мине НАД тях,а не когато е ПОД
                  Отделно със задаващата се голяма корекция в СП500,тайминга му е "перфектен"
                  Губещи играчи,но с голямо самочувствие

https://invst.ly/10kzj-

Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 08:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                    Купих малкo TSN
                    И на тоя губещ играч да му покажа "багажа", че нещо много се взимат присърце рибите 80% му са губещи позициите и много зле отиграни,но тази прави впечатление

Човека купува пробив на 7 годишна подкрепа !!??!!!
                    Колко трябва да ти е инвеститорския капацитет за да го правиш това?
                    Ай неориентиран си,но самата структура е меча
                    Отделно Risk/Reward е много зле,но рибите като видят,че нещо пада и веднага го купуват.И винаги по това се различават слабите играчи !
                    Къде се намира акцията в голямата картина,нямат идея.И после що носели с месеци губещи позиции

https://invst.ly/10kzhs

Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 08:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

24 месеца на щатския пазар е много време
                      Зависи много от вижданията, при компании с дълъг хоризонт голям кеш и иновации ,тези цени в един момент остават в миналото.Най важното в момента е в какви бизнеси и компании си струва да вложим сега за бъдещите 10 години?Мисля че потребителските компании ,компаниите за потребителскинстоки след войната ще се изстрелят в космоса,дайте предположения и за други ?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                        Какво мислиш за китайците LI и XPENG? За момента са ми 10% от портфолиото общо. За момента много сила показват, аз търгувам предимно технически, но ми е интересен твоя поглед?
                        XPENG е добър.Стои ли над предишния месец върха $13.50,има зелена светлина за корекция на този голям спад през 2022
                        Падне ли обаче под него ,не е добре.

Ето това е много подобна.но и съвсем различна ситуация от на ватенката шитните
                        И тук имаме падащ нож (-80% за 2022) ,но е паднал и над 13.50 може да се вземе в ръце вече
                        Докато Ганъо (ако изобщо има такава позиция) ги лови още във въздуха и после носи с години на загуба
                        Малка разлика,но тя определя кой ще е печеливш и кой губещ.
                        Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          SBSW
                          За жалост входът ми е бая по-нагоре. Според мен на сегашните цени е много добро съотношението риск/печалба.
                          Добре са финансово, подценени са, дивидент ще има и занапред... нямам намерение да добавям.
                          Зимата когато ви проверявах с оня палячо, фалиралия няколко акунта 6000,същата работа
                          Носите някви гредореди който са по -70% последните 2-3г, и ги носите на загуба с години и все ги чакате и чакате да растат
                          Изобщо печеливши играчи ли сте?
                          Тогава те учих, не се ли научи вече? Падащ нож не се лови с голи ръце

Коментар

https://www.facebook.com/reel/813104...?s=yWDuG2&fs=e

В това кратко клипче може да си отговориш на въороса за китайските ел колици..
                            Откъде разбра каква е колата , според коментарите volkswagen atlas. И на кой въпрос за китайските коли трябва да отговори.

Коментар

Ако падне на 150 да бих купил още толкова защото ще ми се усредни цената .140 е долната граница ,само че за един период до 24 месеца цената на акцията ще е вече около 300 долара .
                              24 месеца на щатския пазар е много време

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Какво мислиш за китайците LI и XPENG? За момента са ми 10% от портфолиото общо. За момента много сила показват, аз търгувам предимно технически, но ми е интересен твоя поглед?
                                https://www.facebook.com/reel/813104...?s=yWDuG2&fs=e

В това кратко клипче може да си отговориш на въороса за китайските ел колици..

Коментар

Working...
                                X