Първоначално изпратено от Julius_BG
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Даже за 3мин да си пусне едни обикновени плъзгащи средни цацата ще разбере ,че трябва да купува когато цената мине НАД тях,а не когато е ПОД
Отделно със задаващата се голяма корекция в СП500,тайминга му е "перфектен"
Губещи играчи,но с голямо самочувствие
https://invst.ly/10kzj-
Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 08:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеКупих малкo TSN80% му са губещи позициите и много зле отиграни,но тази прави впечатление
Човека купува пробив на 7 годишна подкрепа !!??!!!
Колко трябва да ти е инвеститорския капацитет за да го правиш това?
Ай неориентиран си,но самата структура е меча
Отделно Risk/Reward е много зле,но рибите като видят,че нещо пада и веднага го купуват.И винаги по това се различават слабите играчи !
Къде се намира акцията в голямата картина,нямат идея.И после що носели с месеци губещи позиции
https://invst.ly/10kzhs
Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 08:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
24 месеца на щатския пазар е много време
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеКакво мислиш за китайците LI и XPENG? За момента са ми 10% от портфолиото общо. За момента много сила показват, аз търгувам предимно технически, но ми е интересен твоя поглед?
Падне ли обаче под него ,не е добре.
Ето това е много подобна.но и съвсем различна ситуация от на ватенката шитните
И тук имаме падащ нож (-80% за 2022) ,но е паднал и над 13.50 може да се вземе в ръце вече
Докато Ганъо (ако изобщо има такава позиция) ги лови още във въздуха и после носи с години на загуба
Малка разлика,но тя определя кой ще е печеливш и кой губещ.Last edited by petrg5s; 06.07.2023, 13:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеSBSW
За жалост входът ми е бая по-нагоре. Според мен на сегашните цени е много добро съотношението риск/печалба.
Добре са финансово, подценени са, дивидент ще има и занапред... нямам намерение да добавям.
Носите някви гредореди който са по -70% последните 2-3г, и ги носите на загуба с години и все ги чакате и чакате да растат
Изобщо печеливши играчи ли сте?
Тогава те учих, не се ли научи вече? Падащ нож не се лови с голи ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.facebook.com/reel/813104...?s=yWDuG2&fs=e
В това кратко клипче може да си отговориш на въороса за китайските ел колици..
Коментар
-
Ако падне на 150 да бих купил още толкова защото ще ми се усредни цената .140 е долната граница ,само че за един период до 24 месеца цената на акцията ще е вече около 300 долара .
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Какво мислиш за китайците LI и XPENG? За момента са ми 10% от портфолиото общо. За момента много сила показват, аз търгувам предимно технически, но ми е интересен твоя поглед?
В това кратко клипче може да си отговориш на въороса за китайските ел колици..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Сериозно, не е майтап, ако имаш 4-5 позиции които затвориш на -15 - 20% от акаунта ти няма да се възстанови, затова помисли преди да се хвърляш да купуваш нещо. Какво ще направиш ако ябълката падне на 150, ще купиш ли още?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Какво мислиш за китайците LI и XPENG? За момента са ми 10% от портфолиото общо. За момента много сила показват, аз търгувам предимно технически, но ми е интересен твоя поглед?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеBYD вероятно ще доведат до фалит повечето китайски производители на електромобили. Основният им плюс са производството на батерии, в което са лидер и изключително силното им присъствие на китайския автомобилен пазар, който е най-големия в света. Но имат и сериозен проблем и той е невъзможността да пробият в САЩ и ЕС към настоящия момент, където продажбите им са нищожни и са напълно непознати. Другото предизвикателство за тях ще е бъдещия бюджетен автомобил на Тесла, който вероятно ще бъде анонсиран следващата година, а през 2025г. ще влезе в производство. И това е така, защото значителна част от продажбите на BYD са автомобили с ниска цена, т.е. така наречените бюджетни. Предстои да видим дали ще успеят да се наложат в САЩ и ЕС, както го направиха Киа и Хюндай
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПолучих данни от НАП че нямали ама абсолютно никакъв механизъм по който да следят кой е на печалба от акции и кой не нищо,нещичко като път,инструмент и похвати
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПолучих данни от НАП че нямали ама абсолютно никакъв механизъм по който да следят кой е на печалба от акции и кой не нищо,нещичко като път,инструмент и похвати
- 1 like
Коментар
-
Според мен най голямата греда ще са акциите на AI,там още нямаме сериозна основа .Има само мания без резултати и стойност.Който има нерви да държи и да излиза овреме.
Коментар
Коментар