айде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
И да се маркирам и аз-КОНТРОЛА!
Чудим се дали де не усерявам пак
http://youtu.be/Uec1Y-uIFI4?t=1h
култово...Това е краят !I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедо когато , до тогава. ако смяташ , че ще обърне щото ти така искаш и щото от 5 години е нагоре си в дълбока грешка.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеайде чакаме пулбекасмелите да пускат дълги с цел 10000
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VX...d=p98847463151
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз разсъждавам като аматьорчик и се готвя за следното развитие :
- още две-три години ръст, .... разбира се с кУрекции от 10% на всеки 6 м.
Много народ ще изпържат, щото масовата нагласа е за срив
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедо когато , до тогава. ако смяташ , че ще обърне щото ти така искаш и щото от 5 години е нагоре си в дълбока грешка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедо когато , до тогава. ако смяташ , че ще обърне щото ти така искаш и щото от 5 години е нагоре си в дълбока грешка.
- още две-три години ръст, .... разбира се с кУрекции от 10% на всеки 6 м.
Много народ ще изпържат, щото масовата нагласа е за сривЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетой тренда е от 5 години на горе, до кога мислиш, че ше си продължава без да спира, предпоставки кви да има, като ти го напомпат ? и е на майна си райна от SMA200 на месечна и седмична ...Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеПоря ги кат' рибиииии, тъпча ги кат' агнитаааааааа. днеска ще има христос воскресе
Па вие си шортете
Докле злото не удари иляда или някой незнайно какъв по силен негативен стимул - няма шанс за мене да спихне по сериозно маркета, най много някоя не особено дълбока корекцийка.
А и Украйна малко по малко под една или друга форма ще вземат да се уталожват нещата. Ето днеска имат напредък с газа..и т.н. и т.н.
Ке видим
Коментар
-
Голям екшън с тоя ДАКС ... в интересни времена живеем спор няма.
Според мен днес зависи от Америка дали ДАКС-а ще удари 10 000 или не, аз мисля че или НЕ, или ще ги докосне и после надолу.
Иначе на тези нива аз или бих стоял и чакал или къс ДАКС (на тия нива късия ДАКС няма как да не излезе рано или късно).
Аз лично на ДАКС-а стоя и гледам отстрани, но други индекси съм ги скъсил.
Успех на всички, очертава се много интересна седмица и още по интересен Юни.
Най интересно ще е като почне пързалката надолу, щото на всички е ясно че не можем да растем до безкрай, нито да стоим на едно място до безкрай.
Коментар
Коментар