Първоначално изпратено от ravnovеsie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТе това не знам колко е показателно, но никога не съм го виждал на 0
money.cnn.com/data/fear-and-greed/Мисля че е единствения момент в който бях близо до паник атака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯ пак....
Това ясно. Но ти каза, че с едното хеджираш другото?!... Знаеш ли изобщо, какво означава "хедж"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНе е същото. При валутите постоянно имаш арбитраж. При облигациите нямаш.
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеКогато заемаш къса позиция в американски и дълга позиция в английски да кажем - ти залагаш че американската икономика ще расте по-бързо от английската. Няма значение дали расте с 2% или с 4% въпроса е да расте по-бързо от английската.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМа тва е тъпо бе балансов... Все едно да скъсиш евро/долар с 1:10 лост и да удължиш лев/долар с 1:5 лост и да се хвалиш че си познал посоката с по-големия лост... Тъпо е откъдето и да го погледнеш... Да кипи безсмислен труд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНе е така. Защото когато използваш яко ливъридж малка разлика в скоростта на движение ти носи значителни печалби ако си прав.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНе е така. Защото когато използваш яко ливъридж малка разлика в скоростта на движение ти носи значителни печалби ако си прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е тъпо... Все едно да скъсиш кока-кола и да удължиш пепси?!...
Не в тикви, а в кратуни - е казал народа за такива случаи!
Коментар
Коментар