Когато най-накрая майсторски си овладял инфлацията и то без да счупиш нищо и БРИКС/ОПЕК отново,за N-ти път намалят производството на петрол.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Düsseldorf, Frankfurt Vonovia According to financial circles, has begun preparations for the partial sale of a large portfolio of apartments in Kiel and Lübeck. Germany’s largest real estate group wants to strengthen its capital base in the currently difficult environment of falling real estate valuations and rising interest rates.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеПрав си никой не може като тебе да даде 7 грешни прогнози една след друга
Може някога преди години да си познал нещо тук таме, но тази година нямаш вярна прогноза
Но най важното е че ти нямаш реални залози и твоето "познаване" няма никаква стойност
Мисля ,и че човек дал "ТОП" прогнозата по-долу ,1-2 години ПОНЕ трябва да се скрие и да не пише
https://i.imgur.com/3ifNPIo.jpg
Last edited by petrg5s; 06.09.2023, 08:15.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз съм дал стотици прогнози в този форум с познаваемост която никога не можеш и да мечатеш.
Може някога преди години да си познал нещо тук таме, но тази година нямаш вярна прогноза
Но най важното е че ти нямаш реални залози и твоето "познаване" няма никаква стойност
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев тези не са ли датчани или аз гледам нещо друго - танкерната компания?
----
PAAS е супер, ако мислиш че сребро, злато ще рипат. Особено среброто. Ако мислиш, че ще падне на 16-17, тогава си е скъпо. Повечето от миньорите очевидно имат проблем с разходите, който трудно ще решат при тези цени.
Тука продавам путоове. Имам си позиция, плюс акциите от сделката с Ямана.
===
Що никой не рече, че нафтата мина 90. Честито на всички, дето бяха реди.Last edited by terziеv; 05.09.2023, 22:11.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
и тука почти няма как да сбъркаш според мен. въпросът е дали печалбите ще стигнат до акционерите, че в този сектор има прекалено много шмекери. имам най-много доверие на dht. Добпълнителен + отново заради юрисдикцията.
научих си урока от някои гръцки корабчета и от едни канадци. как може да печаташ пари и въпреки това на акционерите да им се разгони фамилията.
Скорпио е сякаш най-добра спекулация - много дълг, но и много подценено. Обаче не бих бил спокоен с тях.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Корабите в слаби години и замрял бизнес може да стигнат до цената си за скраб, в силна година кораб за скраб може да си вдигне цената в пъти, виж какво стана с танкерните фирми. Аз там се оглеждам, fro или eurn имат бъдеще, като се отпуши пазара на петрол, СА спре да ограничава добива и Китай да купува здраво ще се вдигнат в пъти (както бяха контейнерите по време на ковида)
научих си урока от някои гръцки корабчета и от едни канадци. как може да печаташ пари и въпреки това на акционерите да им се разгони фамилията.
Скорпио е сякаш най-добра спекулация - много дълг, но и много подценено. Обаче не бих бил спокоен с тях.Last edited by terziеv; 05.09.2023, 19:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДам, девалвация един вид. Четох, че в случая вече било отразено. Нямам много доверие на такива анализи обаче.
Секторът според мен е почти на дъно и със супер перспектива (въглищата). Повече ми харесват gogl и sblk, заради юрисдикцията даже. Иначе колко са им стари корабите и на колко са оценени...едно към гьотере ги пишат и всеки сам си преценя.
Според мене няма да сбъркаш с никой от сериозните играчи. Генко само ми скъпее леко, изпуснах промоцията преди време.
Коментар
� -
Дам, девалвация един вид. Четох, че в случая вече било отразено. Нямам много доверие на такива анализи обаче.
Секторът според мен е почти на дъно и със супер перспектива (въглищата). Повече ми харесват gogl и sblk, заради юрисдикцията даже. Иначе колко са им стари корабите и на колко са оценени...едно към гьотере ги пишат и всеки сам си преценя.
Според мене няма да сбъркаш с никой от сериозните играчи. Генко само ми скъпее леко, изпуснах промоцията преди време.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМайчице, сухите превози литнаха. А още не е съвсем отразено в цената. 2020 Bulkers може още да се вземе за без пари.Last edited by tetris12; 05.09.2023, 15:19.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеПипи.не мога да те цитирам,защото си редактираш старите мнения
Но всеки може да прочете дискусиите ти отпреди година с мен в златото и да разбере какво си очаквал и какво аз
И дал си 1 единствена прогноза и е тя е ГРЕДОРЕД !
И повече спря и да даваш?Защо?
шестака е с 5 от 5 грешни,като за Шелликойн му е ТОП прогноза.И то СВЕТОВЕН ТОП.И той спря да дава? ЗАЩО?
Аз съм дал стотици прогнози в този форум с познаваемост която никога не можеш и да мечатеш.
Но по-важно от прогнозите е мисловния процес зад тях,рибке.А твоя е елементарен и казва,че си аматъор и 100% губещ играч в лонг рън
Уникална глупост е да чакаш 7400 при посочените по-долу факти,които ти очевидно не разбираш
Прочети ми поста,даже си го принитирай на стената и изучавай рибо
Къв нов бичи тренд като от една година вече сме в инверсия на кривата на доходност
Според различните матуритети , тя е най-дълбката то 1980.М2 растежа пада с рекордни темпове,той нов бичи тренд сънувал "експерта"
Лихвите на ФЕД 5.5% , асенчо нов бичи тренд смятал ,че почваLast edited by petrg5s; 05.09.2023, 07:36.
Коментар
�
Коментар