Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
По скоро някой изкуствен интелект е дал на късо за секунди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
До колко го виждаш да пада..
Аз съм го виждал на 2 лв когато долара беше 1,2 и нещо....
Сега силен долар и слаб паунд ,но той винаги е вървял с долара ,сега е в разнобой но до кога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
През март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
1. Военните компании са по-близко до дъното отколкото до най-високата си цена. NOC, RTX, LHX...
2. Войната е необходима за избягване на рецесия.
... апропо, представи си, че има вариант да се печели добре от едно напълно неочаквано покачване на нафтата. или въглищата, или железото...
DEV, WPM, HAL, FCX как са се смъкнали само ...Last edited by Бедният брoкер; 09.11.2023, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Ако смяташ да държиш дългосрочно месечни та дори и годишни колебания нямат толкова значение, а при спадове можеш само да допълваш. Това е от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега Терзиев ще каже че съм урочасал петрола аз му обясних че за там се искат специални умения които явно няма той
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАЙ НАЗДРАВЕ ЗА ПЕТРОЛА
МАЙ НЯМА СПИРКА НАДОЛУ . ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ И ФЕД ЩЕ СПАСИ СВЕТА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Ако смяташ да държиш дългосрочно месечни та дори и годишни колебания нямат толкова значение, а при спадове можеш само да допълваш. Това е от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИзкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.
Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен
Коментар
-
Изкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.
Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
FE (FirstEnergy) ми бяха в уочлиста че бяха нарисували бичи (инвертирани) глава и рамене, ама ги забравих и съм ги изтървал вече. Не са ли по-добре от RIG? Тия поне и хубав дивидент дават, RIG не дават.
Не виждам никаква база за сравнение с офшорния добив. Иначе RIG е символ, който използвам заради тикъра. Valaris, BORR също са на чудесни стартови позиции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нищо друго освен да благодаря, че има такива мнения и извън този форум. В противен случай нямаше да мога да допълван нощес на 6,69. Естествено че всичко може да се случи, но все пак говорим за вероятности. А тук вероятността за дълбоко средно и дългосрочно слизане е почти изцяло в някое неадекватно решение/ директна кражба от страна на ръководството.
Просто не ми стига ресурса за адекватен на ситуацията залог. Подраних с Paypal и затворих прекалено много средства в този залог. Да продавам тръби, нафта, златари или колиби не върви. Затова яко януарски къси путове със страйкове като 8-9...
Коментар
Коментар