IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Дългите сега .
    Късите и дългото злато втората полвина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългитев първата полвина на 30-те.

След тва строене на бомбоубежище .

Мисля, че за тези дълги първо трябва да се изчака траекторията на Сатурн да пресече тази на Уран под 43 градуса , гледано от земята

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Пеца,нека го кажем така,световен фундамент ,а не БФБ отчети.В комбинация с ТА.
      Навремето почнах с фундамент.
      А масовика в този форума бърка фундамент с БФБ отчети,
      затова и са само глупаци , защото нямат идея какво става навън.
      А там се определя какво ще стане и на БФБ.

Дългите сега .
      Късите и дългото злато втората половина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългите в първата половина на 30-те.

След тва, строене на бомбоубежище .
      Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
        В па щом питаш че кажем.
        Етериум -8х Полигон- 30х.
        След кат си направят чарта къси индекси и дълго злато
        След тва опции за рейндж и къси на златото.
        А тогава отново цикъла се повтаря , дъна на индекси и крипто и отново дълги
        И чак кат се изпълнят тези дълги идва апокалипсиса.

Има нема 15 години.
        Какво,какво ? Даже аз не те разбрах.Каква черта/чарт? да направят етн и матик и кога ще я правят?
        Не става ясно кое кога да се търгува,нито тайминга ,нито нищо.
        Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          Той вярва само на ТА, уж, но сега намеси и лихвите, тоето си е фундамент мисля
          Пеца,нека го кажем така,световен фундамент ,а не БФБ отчети.В комбинация с ТА.
          Навремето почнах с фундамент и дълги години бях само такъв.

А масовика в този форум бърка фундамент с БФБ отчети,
          затова и са само глупаци , защото нямат идея какво става навън.
          А там се определя какво ще стане и на БФБ, и на всякакви пазари
          Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 12:28.

Коментар

• Войната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния

Графика на деня, 28.09.2023 г.

танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Дай някакъв дългосрочен и средносрочен трейд, да изкараме и ние някой долар/евро като теб?
              В па щом питаш че кажем.
              Етериум -8х Полигон- 30х.

След кат си направят чарта къси индекси и дълго злато.

След тва опции за рейндж и къси на златото.

А тогава отново цикъла се повтаря , дъна на индекси и крипто и отново дълги.

И чак кат се изпълнят тези дълги идва апокалипсиса.

Има нема 15 години.
              Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Не става, импулсът за късите отива към приключване, а Пепи е майстор на обръщането на тренда, време е да започне да бие звънеца за дълги
                Той вярва само на ТА, уж, но сега намеси и лихвите, тоето си е фундамент мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

къси на S&P, NASDAQ, DAX и т.н.... жалко, че шелито няма къси ... донякъде и аз съм съгласен с него, но мисля, че прекалява с броя на прогнозите си всеки ден
                  Не става, импулсът за късите отива към приключване, а Пепи е майстор на обръщането на тренда, време е да започне да бие звънеца за дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Дай някакъв дългосрочен и средносрочен трейд, да изкараме и ние някой долар/евро като теб?
                    къси на S&P, NASDAQ, DAX и т.н.... жалко, че шелито няма къси ... донякъде и аз съм съгласен с него, но мисля, че прекалява с броя на прогнозите си всеки ден

Коментар

Детска работа Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват
                      Все едно цъкаш на демо,но с малки сумички

Най-важното е да установиш ТРЕНДА на даден актив и кога той е близо до промяна
                      Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
                      Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
                      защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Детска работа Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват

Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
                        Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
                        защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
                        според мен се правят с писане по форумите, ти нали това правиш, нямаш ден долу

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Купих 200 броя Пейпал, сега купувам още 100. Продавам 1 колец с падеж 20 октомври.
                          Т.е. имам 1 къс колец, но покрит с реални акции.
                          Ако Пейпал падне под 50, ще спечеля 120 долара от колеца, но пак ще съм на загуба от акциите.
                          Принципно къси колци непокрити ме е шубе да продавам.

Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 09:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                            Риска е след 3-4 години някой хейтър да ти поиска обяснение дали си познал и колко си загубил
                            Кви след 3-4г .Говорим за първо двжение август,второ движение септември.И двете станали последния месец и нещо
                            Две големи движения в СП бяха проспани,както и от теб между другото
                            И все още няма никаква ориентация в масовката какво става

И само най-глупавите "инвеститори" искат съвети от непознати по форумите,да ти кажа

Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                            Винаги ще има някой Пепи
                            Чети малко ,преди да пишеш поредния си спам и глупости !
                            И стига се мазни ...намерила от кой съвети да търси
                            Привличате се вие дребосъците
                            Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 07:01.

Коментар

• Благодарим ти, Терзо, че пишеш интересни неща в темата!!!

Оценяваме, че си умно момче - четящо и мислещо!!!

Винаги ще има някой Пепи, Петьо или Вутьо, дето ще изрови пост от преди няколко години, където си написал нещо грешно. И ще те пита колко си изгубил. От това Пепи, Петьо или Вутьо няма да стане по-умен, нито по-богат, но ще се почувства по-добре, направо като Айнщайн

Такъв е живота!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Въглищата летят, обаче твоите прехвалени BTU са на опашката, за разлика от AMR и CEIX. Но не бих купувал сега, доста са разтеглени, скоро ще корегират. Взех си поука и наблюдавам RIG и VAL, имат нелоша flat base и ако пробият вероятно ще взема, макар че не харесвам суровинни заради волатилността
                                Ей, това гъза ще си захапете некои, преди да кажете "благодаря".

Щом тука народът иска да е конкретен, да погледне за кои въглища приказвах, предида надувам конкретно BTU/METC комбинацията.

Ето тук съвсем наскоро:
                                Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-09-28 002241.jpg
Views:	1
Size:	74.7 КБ
ID:	4115966

За пълна историческа справка просто напиши "въглища" в търсачката. Тъкмо ще изровиш тук там нещо, кое не е излязло. Например за ARCH, купено някъде под 50 и оакано, защото обърках командите на tws.

Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Купувайте танкери за Бога ,winter is coming!!!
                                Ей говна и този избягал от уроците по четене в първи клас и минал направо на писането.
                                Last edited by terziеv; 28.09.2023, 01:34.

Коментар

X