Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеThis is why under SEC rules IBKR must provide you with U.S Treasury or cash collateral in the same amount as the value of your shares to protect you in the very unlikely event that the stock is not returned to you.
Много ми харесват американските изречения от типа на "в случай на много малко вероятното събитие" Предвид че не държа акций който поне за момента са обект на засилен интерес за шортене мисля да си остана невежа какво може да е това събитие.
Иначе благодаря за жокерите.
- 1 like
Коментар
-
This is why under SEC rules IBKR must provide you with U.S Treasury or cash collateral in the same amount as the value of your shares to protect you in the very unlikely event that the stock is not returned to you.
Много ми харесват американските изречения от типа на "в случай на много малко вероятното събитие" Предвид че не държа акций който поне за момента са обект на засилен интерес за шортене мисля да си остана невежа какво може да е това събитие.
Иначе благодаря за жокерите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеПривет, спомням си когато си отварях акаунта в ИБ мисля че имаше опция да се съгласиш да предоставяш акцийте си за къси продажби и ако не ме лъже паметта можеш да генерираш доходност?
Интересно ми е някой дали го прави и ако да дали може да сподели какви са потенциалните рискове/
За любителите на хелткеър сегмента - могат да погледнат Еурофинс Саинтифик - група лаборатори опериращи в различни сегменти. В последните 12 месеца започнаха да изглеждат по-добре за придобиване. Малко повечко дълг отколкото ми допада, но пък са добра опция за следващия вирус.
Поздрави,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеРискове няма абсолютно никакви, ама за цяла година не съм изкарал и 100 долара. Ако държиш AMC сигурно е далавера.
Коментар
-
Привет, спомням си когато си отварях акаунта в ИБ мисля че имаше опция да се съгласиш да предоставяш акцийте си за къси продажби и ако не ме лъже паметта можеш да генерираш доходност?
Интересно ми е някой дали го прави и ако да дали може да сподели какви са потенциалните рискове/
За любителите на хелткеър сегмента - могат да погледнат Еурофинс Саинтифик - група лаборатори опериращи в различни сегменти. В последните 12 месеца започнаха да изглеждат по-добре за придобиване. Малко повечко дълг отколкото ми допада, но пък са добра опция за следващия вирус.
Поздрави,
Коментар
-
След многогодишни терзания и умувания , според мен пъзела се е наредил !!!
Реално погледнато, мечият пазар при Дау е започнал януари 2022.
Не така седят нещата при Насдак и Крипто, импулса още не приключил.
Насдак - няма дъно 2009 спряма 2002 при пукването на дот кома , за разлика от Дау и имамаме дивергенция затова тук имаме още един импулс преди да обърне.
Етериум.
Май че требват лупи,
Но на лаптоп, що годе могат да се видят.Last edited by Майстора233; 07.09.2023, 00:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Хич не ме интересува прогнозата на някъв неориентиран балък
Ти говориш за прогнози,затова си позволих да ти напомня нивото ти
Продължавай все така ти си любимият ни прогнозист
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеРадвам се че една моя грешна прогноза от преди 1 година ти помага да забравиш 10 твои грешни прогнози и да се чустваш по добре
Ти говориш за прогнози,затова си позволих да ти напомня нивото ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Относно прогнозите нека фактите говорят ,а не лъжите на някъв празен ник
Мисля ,и че човек дал "ТОП" прогнозата по-долу ,1-2 години ПОНЕ трябва да се скрие и да не пише
Коментар
Коментар