IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
    Никъде не съм казал, че някоя от тези държави застрашава Америка. Тези неща дето се нападат и си пращат ракети са за филмите. Но и аз не съм съгласен, че може да пренебрегнеш Русия. В най - общия случай говоря за разпределение на влияние и контрол (също исторически многократно обосновано). Друг е въпроса доколко тези споразумения се спазват. Та те и коалиционните дружки в НАТО се слухтят и следят един друг, да не говорим за по - високо ниво.

Поздрави!
    За Русия кво да кажа, жалка картина.
    Суровинен придадък, продават ресурси и ядат.
    Никва идея за нищо друго, да не говорим за ред, законност, култура, иновация и т.н.
    Ако паднат още 20% ресурсите и Русия ще има точно колкото да преживява.
    Иначе имат там Ядрени Ракети, ама тука не говорим за военни конфликти, а за икономическо влияние.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Тя едва ли ще фалира, ма за опциЙте му - не бъди толкоз сигурен.
      Че то малко по дълбочка корекция е това бе, няма и 20%.

Днес ще е май кърваво...да видим.
      Вярно това твърдение би било, ако опциите Expiry Date нямаха
      Еххх да да можех да си купя такива опцийки дето никога не Expire-ват и да ги чакам 100 години
      Също би било прекрасно да живеехме вечно, и да бяхме вечно млади

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Много коментари имам към този пост и много неща с който не съм съгласен.
        Като например че Русия, Китай, Бразилия са ключови държави който по някакъв начин застрашяват Америка ... къде е Америка къде са тия разградени бустани.
        Долара е световна валута не защото е наложен, а защото е СВОБОДЕН ИЗБОР НА ДЪРЖАВИТЕ зад него стой най-голямата световна икономика, подплатена с военна мощ, култура, иновации, технологии, политическа стабилност, ред, законност и ОГРОМНИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ (за които много неуки писалите от форума дори не подозират).
        Никъде не съм казал, че някоя от тези държави застрашава Америка. Тези неща дето се нападат и си пращат ракети са за филмите. Но и аз не съм съгласен, че може да пренебрегнеш Русия. В най - общия случай говоря за разпределение на влияние и контрол (също исторически многократно обосновано). Друг е въпроса доколко тези споразумения се спазват. Та те и коалиционните дружки в НАТО се слухтят и следят един друг, да не говорим за по - високо ниво.

Поздрави!
        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          именно както викаш през много валути сме минали и пак са паднали, не знам но без бой тея няма да оставят работата така. Или китайските донги ще станат преобладаващи или ще има пакет от световни валути в които ще са включени и австалийците и канадците, че напоследък се чуват слухове насам натам и пишат, че някои се запасяват с тях поне те са единствените които не принтират още ....
          На теб в главата ти е такава каша че не знам от къде да започна.
          Като почна от златото и мина през долара, че стигна до борсите всичките ти виждания за икономиката, валутите и акциите са обърнати с главата на долу.
          Може би като начало трябва да си изясниш функциите на златото и после да понаучиш това онова за валутите и долара и тогава вече може и борсите да ти се поизбистрят

Коментар

Военната и технологична мощ на щатите към момента е много силна. Разузнаване, дипломация и силно присъствие във всяка една точка на планетата. Искам да подчертая, че въобще не съм им фен, но това е мноооооого дълга тема. Световната валута е тяхна. Опарилите се от тях - безчет. Каквито и процеси да текат, ще отнеме наистина много време. А козовете, които държат в ръкава са много. Далеч по - вероятно е да се постигнат споразумения с ключови държави, като Русия, Китай, Бразилия, Европа, отколкото да се стигне до някакъв апокалипсис. Защото ако се случи някакъв драматизъм, то ще пострадат почти всички. В модерното общество тазкива възприятия, като 3 - та световна война (наподобяваща 2 - та примерно) не съществуват. На мода са тихите войни, които са си ежедневие.

Поздрави!
            Много пъти сме писали че нищо не пречи Китай и Русия да си търгуват в Рубли и Юани.
            Но нито Русия иска ЮАНИ нито Китай иска РУБЛИ, всички искат ДОЛАРИ
            Та от там и защо ДОЛАРА е световна валута

Коментар

Когато ти излязат опцийте на СиП за 1500 тогава ще фалира и Америка
              НИКОГА !!!
              Тя едва ли ще фалира, ма за опциЙте му - не бъди толкоз сигурен.
              Че то малко по дълбочка корекция е това бе, няма и 20%.

Днес ще е май кърваво...да видим.

Коментар

Военната и технологична мощ на щатите към момента е много силна. Разузнаване, дипломация и силно присъствие във всяка една точка на планетата. Искам да подчертая, че въобще не съм им фен, но това е мноооооого дълга тема. Световната валута е тяхна. Опарилите се от тях - безчет. Каквито и процеси да текат, ще отнеме наистина много време. А козовете, които държат в ръкава са много. Далеч по - вероятно е да се постигнат споразумения с ключови държави, като Русия, Китай, Бразилия, Европа, отколкото да се стигне до някакъв апокалипсис. Защото ако се случи някакъв драматизъм, то ще пострадат почти всички. В модерното общество тазкива възприятия, като 3 - та световна война (наподобяваща 2 - та примерно) не съществуват. На мода са тихите войни, които са си ежедневие.

Поздрави!
                Много коментари имам към този пост и много неща с който не съм съгласен.
                Като например че Русия, Китай, Бразилия са ключови държави който по някакъв начин застрашяват Америка ... къде е Америка къде са тия разградени бустани.
                Долара е световна валута не защото е наложен, а защото е СВОБОДЕН ИЗБОР НА ДЪРЖАВИТЕ зад него стой най-голямата световна икономика, подплатена с военна мощ, култура, иновации, технологии, политическа стабилност, ред, законност и ОГРОМНИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ (за които много неуки писалите от форума дори не подозират).

Коментар

именно както викаш през много валути сме минали и пак са паднали, не знам но без бой тея няма да оставят работата така. Или китайските донги ще станат преобладаващи или ще има пакет от световни валути в които ще са включени и австалийците и канадците, че напоследък се чуват слухове насам натам и пишат, че някои се запасяват с тях поне те са единствените които не принтират още ....
                  Когато ти излязат опцийте на СиП за 1500 тогава ще фалира и Америка
                  НИКОГА !!!

Коментар

В следващите 100 години сме с долара (дори не ми се обяснява защо)
                    За след това вече незнам, но и не ме интересува (не вярвам и някой от форума да е много развълнуван какво ще е след 100 години, щото квото и да е няма никак ама никак да го стопли)

Поздрави!
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Мишаелис пожелавам ти да живееш още 100 години да може да дочакаш краха на долара и Америка ... ама надали ... ще си изчакаш чакането

Коментар

За след това вече незнам, но и не ме интересува (не вярвам и някой от форума да е много развълнуван какво ще е след 100 години, щото квото и да е няма никак ама никак да го стопли)
                        Ае ти в кое училище учиш бе изгорелото ли в кое ? Нема нужда да обясняваш никой не те е питал ...

Коментар

Между другото, факт е че в световната история всяка съществувала империя е
                          преживяла крах. Световни валути са БИЛИ и френската, испанската, както и английската. Заменянето на всяка една е свързано с войни и крах на съответните
                          валути. Ред е май на юана, но кога точно ...(въпрос на който едва ли има жив човек да отговори)

Коментар

Между другото, факт е че в световната история всяка съществувала империя е
                            преживяла крах. Световни валути са БИЛИ и френската, испанската, както и английската. Заменянето на всяка една е свързано с войни и крах на съответните
                            валути. Ред е май на юана, но кога точно ...(въпрос на който едва ли има жив човек да отговори)

Коментар

• Между другото, факт е че в световната история всяка съществувала империя е
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Аз не се съмнявам и съм убеден, че ще потънат барабар с техния долар ...
                                тя като тяхна валута може да не потъне, но като световна 100% баце отива в канала ...
                                Ако отиде в канала, като световна валута е много вероятно след това и
                                сериозно да потъне. Тази работа минава през default. И все пак
                                това не може да мине без някакъв катаклизъм от сорта на война.
                                Въобще в обозримо бъдеще според мен няма как да се случи. Ноооо...
                                Знае ли човек.

Поздрави!
                                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Working...
                                X