Надъхват ги по талавизора бай дъ дипс.примоция примоция
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКУЕ!!!!! време е за едно че много падамеИ както винаги това се прави в седмицата преди ФОМК-а!
Кога ще смените сценария бе кауни?!
И малките деца вече го научиха това.
Май ще има игра днес, ама аз ще си държа дългия викс от вчера без добавки. Все още няма паника на пазара. Ще трябва йената да пробие 102,5 за да почнат се закриват сериозно керитрейд позиции. А и все пак вторник-сряда 100% ще обърнат палачинката. Все пак Баба знае най-добре!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезлото и то си чукна 1358 .е че къктва да не е Химимпорт АД или някви други щуротии
интересно също, че равния не съм го срещал отдавна с неговите шортове на металите
и black panter каза, че кризата се отлагала и щели да ходят следващите 3 месеца на горе индексите ама май май не е съвсем тъйLast edited by michaelis; 12.03.2014, 10:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
копре то се пречупи днеска ве батка.Все пак кофти статистиките почнаха да излизат още в събота. Явно вчера им е трябвало време да асимилират.
Както и да е, ще походим нагоре-надолу, пък като му дойде времето ще сурнем. Явно е малко рано все още. Продават, ама си личи, че няма кой да поеме инициативата все още. Не мисля, че е дошъл момента да се шорти агресивно.
Коментар
Коментар