If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Недопустимо е да имаш над хиляда мнения в този форум и да не си запознат с проф. Каро и неговата теория за чистите акции. Това са основни неща, което трябва да ги знае всеки форумец в Инвестора.
Ми явно аз съм от друго тесто и не го познавам проф. Каро и като гледам и без него може ..
За кво става съпрос не знам, но тва DRYS няма да хои до 1, ще слезне малко и толкоз на месечна изглежда, че ще ходи на горе и тва е. Не го знам нито Каро нито баба му
Недопустимо е да имаш над хиляда мнения в този форум и да не си запознат с проф. Каро и неговата теория за чистите акции. Това са основни неща, което трябва да ги знае всеки форумец в Инвестора.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Аз съм чувал за тази теория от хора, който са го чували от други, които знаят за какво става въпрос. Идеята била, че акцията не трябва да се разбира толкова тясно свързана с фундамента си, понеже това я ограничава и тя не може да достигне пълния си потенциал. В частния случай, тя може да се разглежда напълно отделно от своя фундамент и тогава се приема, че е "чиста" акция.
Явно не си запознат с теорията на професор Каро за чистата хартия Порови у форумо да я намериш, да се посмееш малко. Ако не, питай, Фискалистът ще ти я обясни.
Иначе днес отвъд водата май пак ще е игра в центъра. В Европа има лека консолидация, ама онез си знаят тяхната.
За кво става съпрос не знам, но тва DRYS няма да хои до 1, ще слезне малко и толкоз на месечна изглежда, че ще ходи на горе и тва е. Не го знам нито Каро нито баба му
чартот го видех, нема да се върне на 1 и там да стои не се кози
Явно не си запознат с теорията на професор Каро за чистата хартия Порови у форумо да я намериш, да се посмееш малко. Ако не, питай, Фискалистът ще ти я обясни.
Иначе днес отвъд водата май пак ще е игра в центъра. В Европа има лека консолидация, ама онез си знаят тяхната.
Коментар