IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    GILD, 20170120, 100, CALL, Option, SMART, USD

Ох котарак, едната ми засада на 15.50 щракнала.
    Още малко сгърч та да излязат и тая на 15 и двете на 14 и ще съм много доволен...

Добавка и на THQ на 17, дисконт над 13% - супер
    GILD-a що пак жмуцна надолу, нещо не намирам новина?
    Имам още само 2 долара до цената, на която ги купих. Мисля да мушна и аз още една порцийка.

Коментар

Поредния бабишкер сложен там де не и е мястото.
      Да сложат който и да е друг и това е.
      Пазарите най много мразят недомлъвките и неизвестността.
      На всички май им е писнало от тая "тука има тука нема"
      Аз напоследък ставам настроен все по антибабешки. Меркелова - кирайските бабета-инвеститорки, сега и тази бабка - е малко ного му идва на светът вече.... тия жени внуци нямат ли - та да си играят с тях и да им се радват?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        От КЗД (КЗЦ също става) са изключително агресивни към въпросната думичка. Без майтап - като я чуят забелват поглед.
        А аз като чуя КЗД - все едно някой ми размахва червен плащ пред рогата.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• GILD, 20170120, 100, CALL, Option, SMART, USD

Ох котарак, едната ми засада на 15.50 щракнала.
          Още малко сгърч та да излязат и тая на 15 и двете на 14 и ще съм много доволен...

Добавка и на THQ на 17, дисконт над 13% - супер

Коментар

• Мислиш ли че има избор

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Мислиш ли че има избор. Марионетка.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              От КЗД (КЗЦ също става) са изключително агресивни към въпросната думичка. Без майтап - като я чуят забелват поглед.
              Ясно - живеем в света на Оруел.

Свобода е свободата да кажеш, че две и две прави четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Джордж Оруел

Коментар

Откога цигания е дума за цензура бе моди - аман от натегачи...

Коментар

• Last edited by chronos; Днес at 16:36.
                  Откога цигания е дума за цензура бе моди - аман от натегачи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                    Инфаркт може и да не е получила но определено тази жена преживява много и аз не бих искал да съм на нейно място.
                    Last edited by chronos; 25.09.2015, 17:36.

Коментар

• Инфаркт може и да не е получила

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Инфаркт може и да не е получила но определено тази жена преживява много и аз не бих искал да съм на нейно място.

Коментар

• Ако си в Маями

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Аз бих я направил с бранд "мокра фланелка"
                        - все още няма такава
                        - клиенти винаги ще има
                        - труженички ще се намерят
                        ....
                        Ако си в Маями...идеята повече ще работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Празните приказки за наливане от пуст в празно ги оставям на аджамиите.
                          Иначе само аз в тоя форум предрекох, че лихвите от Фед няма да се вдигат и тази година.
                          Браво! Предсказанието ти все още има шанс да се сбъдне. Но така или иначе то не показва разбиране за това, което прави Федът.

Що се отнася до празните приказки, докато някои си чешат езиците за разследването на S&P, други са действали и са били пазара от тогава насам.
                          Last edited by Misho ILIEV; 25.09.2015, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Стига зарибяване на глупаци.... Закъсняваш с отчитането на позиции. Всеки може да каже, че е купил или продал 5 минути след като има рязко движение.... Само хората с две гънки в мозъка могат да се хващат на тази въдица!

Предварително се дават нива за влизане и нива за излизане ако искаш някой да ти вярва!
                            ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma
                              no advice for free. you pay, I say
                              Стига зарибяване на глупаци.... Закъсняваш с отчитането на позиции. Всеки може да каже, че е купил или продал 5 минути след като има рязко движение.... Само хората с две гънки в мозъка могат да се хващат на тази въдица!

Предварително се дават нива за влизане и нива за излизане ако искаш някой да ти вярва!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                Със сигурност обаче не е в разбиране на паричната политика.
                                Празните приказки за наливане от пуст в празно ги оставям на аджамиите.
                                Иначе само аз в тоя форум предрекох, че лихвите от Фед няма да се вдигат и тази година.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X