Лошото е, че от ФЕД може да се очаква всичко - все пак негова господарка е една глуповата баба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсеки инвестирал в акции на нисето или на дакса ше реве! Гледам, че се целите в най-големите балони. Овча стадна психика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКак не те послушах!!!Лошото е,че не послушах и себе си!!!Надявам се да е за последен път!!!
Ако мислиш че ще ходи до 180 още едни 12% имаш поне дори и само на дабъл левъридж.
Аз пък чаках да мине сигура 1.15 да вляза на късо евро, ма на най....нищо, пазара е хубаво нещо, винаги дави 2-ри, че често и 3 шанс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Два варианта могат да попречат на този сценарии. И те са свързани с резки движения на ФЕД. Ако ФЕД дадат ясен сигнал - когато го дадат и ако го дадат че няма да пипат лихвите тази година може да има ударно покачване на СП. Ако ФЕД дадат ясен сигнал че е огромна вероятността да ги вдигнат декември - СП може да отиде до 183.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
В тези условия
В тези условия сматам въпреки всичко че ФЕД е почти невъзможно да вдигнат лихвите вече. Ако това е така - не може да има и аз не виждам на този етап сериозен фундамент и причина за спадане на пазара драстично. Според мен нива от около 190 или малко по надолу ще започне постепенно затваряне на късите позиции и ще отиде пазара краткосрочно около 204. Казвам 190 защото много хора очакват това да е 183 но когато много хора очакват - това е повече от ясно че някой ще ги изненада и точно това очакване ще позволи затварянето на късите постепенно защото пишман инвестоторите ще очакват да падне още.
Два варианта могат да попречат на този сценарии. И те са свързани с резки движения на ФЕД. Ако ФЕД дадат ясен сигнал - когато го дадат и ако го дадат че няма да пипат лихвите тази година може да има ударно покачване на СП. Ако ФЕД дадат ясен сигнал че е огромна вероятността да ги вдигнат декември - СП може да отиде до 183.
Единственото нещо което може да доведе до крах на пазара са лихвите.
Коментар
-
И къси и дълги
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТози обем е от затваряне на дълги позиции, а не от откриване на къси!
Важното е че обема е подобен но по малък от този който се очакваше при вдигане на лихвите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи щом е толкова елементарно откривайте левърджнати къси и шапка на тояга.
Макар че нищо не му пречи на лаурета кейпа му по някое време да покаже и 150% надценен пазар..
ПС В момента на пазара има мечки колкото по корекцията 2011, тъй че....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПървия сигнал ще е ако видим голям обем на покупка ( т.е затваряне на къси позиции ) на СП .
Забележи обема на продаден СП веднага след ФЕД и ще ти стане ясно за какво говоря. Този обем не е току така.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Всичко е спекула
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИв - аферим за откровеността и за отличният въпреки всичко анализ - грешки стават винаги - особено в такава епоха на воатилство и хаос, ако човекът играе на късо и опитва да прави спекулка един вид.... е, на китайските бабета може да им е харесало това.
И мен костенуркаджийската криза ме върна малко назад, защото подцених мащабността и, но въпреки това вярвам, че в моментът който си напазарува - но дългосрочно и без да го е грижа какво ще стане с инвестицията му няколко месеца до година - година и нещо, няма да съжалява, каквато и качествена акция да си купи.... разбира се, ако не стане някаква костенуркаджийска простотия и с някоя друга компания, риск, който се минимализира с умерена диверсификация и осторожност.
Воммов - щом те болят очичките да прочетеш един от малкото смислени постове в темата от човек, който наистина разбира - това хич не е добре - намажи ги със змийско млечице или лозов сочец.
Глупости пишеш ти, защото си полуграмотен.
Нивата на почти всички компании не са за първоначално влизане с цел дългосрочна инвестиция.
Но вероятността пазара да се въстанови е голяма към момента.
Първия сигнал ще е ако видим голям обем на покупка ( т.е затваряне на къси позиции ) на СП .
Забележи обема на продаден СП веднага след ФЕД и ще ти стане ясно за какво говоря. Този обем не е току така.
Гадното е че нямам никаква идея какво реално ще се случи и кога ще се случи вече.
Възможно е пазара да опита нови дъна...възможно е обаче да се вдигне сериозно и пак да падне.
И неприятното е че не е нужен катализатор за движението в коя да е посока.
Може би само по ясна позиция от ФЕД ще даде ясна посока но кога ще бъдем свидетели на това незнам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеНякой голям се прецака. Затвориха ми се няколко дълги компании на цени до 2 пъти по-високи от котировките преди отварянето на маркета.
Някой може ли да обясни следното:
Сложил съм sell limit поръчка преди време за $24 и днес ми се изпълни на $34.69.
Отсрещният каква поръчка е пуснал, дори да не е market, a лимит, лимита не се ли третира в началото като маркет. При пресичане на bid/ask как се определя цената?
Интересно, че нямам съобщение за разваляне на сделките както често се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Имам чувството, че тук 80% никога не са играли на късо. Все чакате ниски цени, за да надиплите акции. Ще дойде и това време, но по-нататък.
Ма къси секторни етф-и - да.
Напоследък извънредно доволен от BZQ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГлупости пишеш ти, защото си полуграмотен.
Коментар
-
Абе какво толкова го бистрите тоя пазар. На този етап продавате всяко покачване, но с добър паричен мениджмънт, за да не ви гръмне сметката от волатилността и слагате стоповете над последните върхове. Предишното дъно ще го бием и тогава ще видим какво правим. Не се заигравайте с акции, а чрез индексите.
Имам чувството, че тук 80% никога не са играли на късо. Все чакате ниски цени, за да надиплите акции. Ще дойде и това време, но по-нататък.
Коментар
-
Ив - аферим за откровеността и за отличният въпреки всичко анализ - грешки стават винаги - особено в такава епоха на воатилство и хаос, ако човекът играе на късо и опитва да прави спекулка един вид.... е, на китайските бабета може да им е харесало това.
И мен костенуркаджийската криза ме върна малко назад, защото подцених мащабността и, но въпреки това вярвам, че в моментът който си напазарува - но дългосрочно и без да го е грижа какво ще стане с инвестицията му няколко месеца до година - година и нещо, няма да съжалява, каквато и качествена акция да си купи.... разбира се, ако не стане някаква костенуркаджийска простотия и с някоя друга компания, риск, който се минимализира с умерена диверсификация и осторожност.
Воммов - щом те болят очичките да прочетеш един от малкото смислени постове в темата от човек, който наистина разбира - това хич не е добре - намажи ги със змийско млечице или лозов сочец.
Глупости пишеш ти, защото си полуграмотен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар