Тъкмо и аз исках да питам що става. Явно компаньонките в Давос са свършили работа?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНаправих му хороскоп на олиото - днес е било дъното
Кой хванал, хванал ..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБездънството е невъзможно при което и да е нещо, което има реална стойност.
Кой хванал, хванал ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеможе и да излезеш прав
този който успее да хване дъното при петрола ще направи сериозни проценти...само че това дъно май се оказа бездънноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениевсе съм виждал спадове ама този днешния направо ми разшири зениците
лошото е че ако утре Азия продължи със спадове може да стане много лошо положението....а някакви хубави новини не се чуват отникъдемолим?айде нема нужда
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМисля, че утре ще е зелено навсякъде . Тази вечер като се изпият няколко каси скъпо шампанско с хайвер в Давос и ще кажат някоя блага ...прогноза
този който успее да хване дъното при петрола ще направи сериозни проценти...само че това дъно май се оказа бездънно"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениевсе съм виждал спадове ама този днешния направо ми разшири зениците
лошото е че ако утре Азия продължи със спадове може да стане много лошо положението....а някакви хубави новини не се чуват отникъдеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
В моментът Насдакът прилича на проскубан и окървавен котурак, който яростно, но отчаяно се бие с цяло пълчище озверели мишкуняци и разгонени плъхкини.
Що пака дръпна - да не е излязал някой отчет, толкова добър и важен, че мишкуняците да не могат да го игнорират?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
лошото е че ако утре Азия продължи със спадове може да стане много лошо положението....а някакви хубави новини не се чуват отникъдеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА може би означава, че всички очакват, че пазарите ще обърнат в най-скоро време, затова си държат парите в кеш, вместо да ги затварят в златце?
Нали уж всички най-най-богати продавали акциите и купували злато - що не мърда нагоре?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеай да се спирате
що не го пратиш на 1500 за по сигурно
свали ми и vow 90 или 80 и ще се смея вече
Импе,наистина много мишкуняк изпълзя1500 също не е проблем в близките месеци.
Аз мисля обаче, че се поспряхме. И дано съм прав, че се удължих доста добре
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНе мърда но не пада ,а акциите са почти 20% надолу.
Хората не осъзнават, че златото, акциите, петролът дори имат реална стойност, само "стойността" на парите се определят от политиците.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА може би означава, че всички очакват, че пазарите ще обърнат в най-скоро време, затова си държат парите в кеш, вместо да ги затварят в златце?
Нали уж всички най-най-богати продавали акциите и купували злато - що не мърда нагоре?Last edited by Hermes73; 20.01.2016, 20:31.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеай да се спирате
що не го пратиш на 1500 за по сигурно
свали ми и vow 90 или 80 и ще се смея вече
Импе,наистина много мишкуняк изпълзя
Голямо е изкушението да сринеш пазарите и да напълниш 18-20% по-ниско, точно преди отчетите и дивидентите. Пазарите може да пропаднат още надолу с това мачкане, но тия които продават сега, а и на евентуално по-ниски нива, ного скоро ще се почувстват ного глупаво.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар