остави ти да се клатят то надолето винаги става бързо .продължавам с късите. гледам оптимистично в 2015
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко ти удържат на дивиденти от американски компании?
самосиндикална данъчна единица
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко ти удържат на дивиденти от американски компании?
Българския ми брокер удържа 30%.
30% е ставката по подразбиране. Ако попълниш form W8BEN с която декларираш, че не си американски гражданин и че България има tax treaty трябва да ти удържат по малко - според мен колкото е данък дивидент в бг - 5%, но реално ми удържат 10%.
Дори да са удържани 30%, мисля че могат да се върнат данъци до 3 години назад с US tax return.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПроти, потопи ли си пръстчето вече в Браса ?
Гледам е тръгнал по пътя на валето и скоро ще се дипне под 9$
Всъщност ниските цени на олиото не са толкова лоши за него
За PBR съм си харесал цена под 9 $ - бях го написал още когато беше на 14 $ ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениелеееелеедобре, че съм от правилната страна на океана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение30%добре, че съм от правилната страна на океана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеКолеги, тъй като търгувате от другата страна на океана може ли да споделите какъв % данък плащате върху дивидентите от американски акции?
Коментар
Коментар