IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Опъвайте ластика бичаци че вече сме на 358. От утре ви почвам.3960 и надоле .късите съм ги почнал пак.удриии уйноооооо
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Опъвайте ластика бичаци че вече сме на 358. От утре ви почвам.3960 и надоле .късите съм ги почнал пак.удриии уйноооооо

Коментар

• Pipbel се пачкоса и трябва да почерпи Sdrl им е явно ден или поне така се очертава

Коментар

• Мастър клас Анализ на акции

Да Ви информирам, че на 7 ноември ще се проведе еднодневен Мастър клас "Анализ на акции" от експертите на ЕЛАНА Трейдинг, като целта е практически да се премине през спецификите и подходите при анализ на различни сектори при избор на акции и да се разгледат различни конкретни компании от сектори. Ще се включат международни компании и български от БФБ.
          Подробна информация има тук: http://www.elana.net/bg/news/751/mas...-treiding.html

Коментар

• А като се включат и американците направо се плашим кво ше стане. Секс с животни, предимно мечки

Коментар

айде до утре ще ближите рани
              Мда,ама не
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• айде до утре ще ближите рани

Коментар

• сега наско ще падне до 3800 ще рисува чутури . ще почнат залагания ще се изпълни ли чутурата .еми малко гледайте малко турски сериали де

Коментар

• а споко бе 3820 ще ви кажа . само да не се изпокриете а да излезете с достойнство че винаги май се изпокриват всички архитекта като ги победи

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                      Как сте меченца ? Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибраха ?
                      Корекция:
                      "Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибраха ?" е редно да се замени с:
                      "Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибрахме"?

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Как сте меченца ? Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибраха ?

Коментар

• Щом знаеш не се оплаквай 2 седмици... а 3 години телешки пазар търпяхме без реален фундамент. Сега Мечи да се наядем хубаво.

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          няма лош момент.има недостатъчно пари или кредитни рамена.тайминг майминг,фундамент,техника, тия ги знаем.важното е да не сме от свинската страна

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                            Само гледай да не свършиш като крава - да ти издоят парите, а после ще мечтаеш да си мечок. Всичко е в тайминга, избрал си лош момент да ставаш истински бик.
                            няма лош момент.има недостатъчно пари или кредитни рамена.тайминг майминг,фундамент,техника, тия ги знаем.важното е да не сме от свинската страна
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Само гледай да не свършиш като крава - да ти издоят парите, а после ще мечтаеш да си мечок. Всичко е в тайминга, избрал си лош момент да ставаш истински бик.

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Винаги съм искал да бъда бик, но засега съм само на петела гребена. Надявам се като порасна да стана истински бик.

Коментар

аааааааааа аз съм кален вечик в много битки . не може ме уплашите
                                ний не плашим веискаме си нащо парче ляб.3 седмици се оляхте
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X