IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аааааааааа аз съм кален вечик в много битки . не може ме уплашите

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Винаги съм искал да бъда бик, но засега съм само на петела гребена. Надявам се като порасна да стана истински бик.
      браво имаш,чувство...
      бик ами,мечките да се спасяват.увеличаваме се архитекте,емилеееее
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        ГЕРГЕ ти кво си бе.бик ли,мечка ли или на петела гребена
        Винаги съм искал да бъда бик, но засега съм само на петела гребена. Надявам се като порасна да стана истински бик.
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Най-сериозно ви призовавам : НЕ СИ ЧУПЕТЕ КЛАВИАТУРИТЕ, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИТЕ ГРЕШНИ ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ !!!

ГЕРГЕ ти кво си бе.бик ли,мечка ли или на петела гребена
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• а пък аз винаги казвам като ЧУКНА ЦИЛТА

Коментар

• Ти чуваш, но аз чета. Чета какво ви пише на платформите - имайте предвид, че надвишавате лимита за маржин търговия. Моля заредете вашата сметка, в противен случай позициите ви, ще бъдат служебво затворени.

Коментар

• чувам как бичаци купуват и се радват на покупките

Коментар

• ай на бас че след тест макс на 3864 сме на 3818. аз притежавам хатомно оръжие . и никой еврейн на този свят не може да ме победи . мухахааааааааааааааааааа

Коментар

• Най-сериозно ви призовавам : НЕ СИ ЧУПЕТЕ КЛАВИАТУРИТЕ, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИТЕ ГРЕШНИ ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      бате Гоше, бъдещ (най-млад) милионерино, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
                      катебето чак на 30 октомври . тогава е крайния срок за бнбто . тогава явно и хамериканския агент борисов ще се изкашля тешко ейй колко тия еврейчета инвестираха в него си нямате на представа

Коментар

Значи одеве, кат си отворих платформата ми излезна един надпис " Гоше, ако продължават така нещата, ще биеш рекорда на Роман Абрамович за най-млад милиардер".
                        А пък вие си гледайте еболата, чакайте МИГ-овете в Украйна и колпаса на световната икономика колко щете.....
                        .....аз ще правя пари през това време... и то само от дълги
                        Многоооо готини слова, направо ми оправи настроението!
                        Много липсват хора като теб Жоре, дано да заразиш и други!!!
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Очакват коледно рали и като захапят стръвта капана ще щракне.
                          ака се помоткат още и наско не тества 2853 коледно рали трънки . че то 99,99999999999999% очакват коледно рали .

Коментар

Ще го срещнем по червения килим ако дойде като Путин в Сърбия, ама кога ще идва, чува ли се из околността ?
                            То Путин ако дойде ще е най-добре, ама това е за друга тема. Иначе по тази, ако не бяха глупаците от ДАУ, НАСДАК и СиП щяха да са излетяли, ама ония натискат надолу. Което е нормално с оглед кви избушеняци има в този индекс....повечто са тип "Патки", както обичате да се изразявате тука.

Коментар

Като дойде Генерала от Банкя всичко ще си дойде на мястото, и КТБ, и икономика, и БФБ и све.
                              Казвам го без ирония
                              Ще го срещнем по червения килим ако дойде като Путин в Сърбия, ама кога ще идва, чува ли се из околността ?
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

бате Гоше, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
                                Като дойде Генерала от Банкя всичко ще си дойде на мястото, и КТБ, и икономика, и БФБ и све.
                                Казвам го без ирония

Коментар

Working...
                                X