аааааааааа аз съм кален вечик в много битки . не може ме уплашите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеВинаги съм искал да бъда бик, но засега съм само на петела гребена. Надявам се като порасна да стана истински бик.
бик ами,мечките да се спасяват.увеличаваме се архитекте,емилеееееИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеГЕРГЕ ти кво си бе.бик ли,мечка ли или на петела гребенаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНай-сериозно ви призовавам : НЕ СИ ЧУПЕТЕ КЛАВИАТУРИТЕ, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИТЕ ГРЕШНИ ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ !!!
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебате Гоше, бъдещ (най-млад) милионерино, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗначи одеве, кат си отворих платформата ми излезна един надпис " Гоше, ако продължават така нещата, ще биеш рекорда на Роман Абрамович за най-млад милиардер".
А пък вие си гледайте еболата, чакайте МИГ-овете в Украйна и колпаса на световната икономика колко щете.....
.....аз ще правя пари през това време... и то само от дълги
Много липсват хора като теб Жоре, дано да заразиш и други!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеОчакват коледно рали и като захапят стръвта капана ще щракне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе го срещнем по червения килим ако дойде като Путин в Сърбия, ама кога ще идва, чува ли се из околността ?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато дойде Генерала от Банкя всичко ще си дойде на мястото, и КТБ, и икономика, и БФБ и све.
Казвам го без иронияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебате Гоше, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
Казвам го без иронияНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар