Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеАбе не знам - QE е на финала, петролът няма да расте скоро, икономиката цикли, ХонгКонгски вълнения, ебола... а, забравих и джуджето в Кремлин ако нещо ще расте следващите месеци, то това ще са само бондовете, а акциите са чао
А пък вие си гледайте еболата, чакайте МИГ-овете в Украйна и колпаса на световната икономика колко щете.....
.....аз ще правя пари през това време... и то само от дългиНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеАбе не знам - QE е на финала, петролът няма да расте скоро, икономиката цикли, ХонгКонгски вълнения, ебола... а, забравих и джуджето в Кремлин ако нещо ще расте следващите месеци, то това ще са само бондовете, а акциите са чао
Стига да решат правилните хора и стадото тръгва.
Така че нека да поживеем да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеважно е да се запитаме какви са приоритетите на бичия пазар и с какви политики тези приоритети ще бъдат изпълнени
Коментар
-
michaelis
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКапан за мечкиДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
Коментар