IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• фонда Мента ще ги спаси всичките

Коментар

• Ясно, Вие сте първата Цаца за папне...

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Шъ стане неговата, няма начин....ЯЦБ изкупува папири от пенсионните им фондове и ги задължава да купуват по пазарите навън акции за над 100 мегамилки в $
      Да живеят късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Те печатат пари с вагоните,пък ти чакай да стане по твоята.
        Шъ стане неговата, няма начин....ЯЦБ изкупува папири от пенсионните им фондове и ги задължава да купуват по пазарите навън акции за над 100 мегамилки в $
        Да живеят късите

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
          От тук натам само надолу докато си доиде на местото:
          DAX - 7500-8200
          SP500 - 1750

иначе може и 7000 и 1650
          Те печатат пари с вагоните,пък ти чакай да стане по твоята.

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
            От тук натам само надолу докато си доиде на местото:
            DAX - 7500-8200
            SP500 - 1750

иначе може и 7000 и 1650
            Вие с архито още ли не сте фалиргали бре ......
            Брей , няма лабаво, упорити демоджии...

Коментар

• От тук натам само надолу докато си доиде на местото:
              DAX - 7500-8200
              SP500 - 1750

иначе може и 7000 и 1650

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
              Къде се изпокриха всички мечоци, темата беше отишла на 3та страница.
              Иначе миналта седмица беше тежка за всички мечоци такъв ръст аз отдавна не помня.
              Добро утро и един Ръст от мен
              Макар че днес може и да паднем малко.
              Архитекте жив ли си?

Коментар

• добра ви вечер
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• сига хухо отиваш сутришно в съседния магазин . кукуваш една туба с 10 литра разбити хамерикански яйца и си правиш любимата закуска на хамерика . а , измийси зъпките и с канелена паста за зъбки преди туй

Коментар

• добро утро хамерика . ама ще има тежки утрита . мухахааааааааааааааааааааааааа

Коментар

• шуй мушморок .аз почвам да се обаждам вечик само като падаме сега ще си помълча

Коментар

• Къде се изпокриха всички мечоци, темата беше отишла на 3та страница.
                        Иначе миналта седмица беше тежка за всички мечоци такъв ръст аз отдавна не помня.
                        Добро утро и един Ръст от мен
                        Макар че днес може и да паднем малко.
                        Архитекте жив ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          сега хората гледат това покачване на часова или дневна и си викат лелеййййййййй яко покачване . още не са видели мойто барче надолу . момента узря и 2015 това ще се случи. особенно със това изнасилване на графиката и отдалечавани от мойте атомки нещата ще станат страшни . на този етап фондамента е катебе месец два преди да фалира катебе . добавих пак къс наско . който пичелил пичелил идват дни аз да пичеля така малко по стабилно айде лека вечер и събота и неделя . кви са тия викенди кви са тия хамерикански изрази
                          никакви викенди и никакви тикви за празнуване
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Винаги и за всичко има и път надоле
                            Може и 8$ да стигне...може и още, не сме с кристална топка.
                            Не е толкова кардинално важно при положение че е сигурен трипъл ( дори и квадрипъл) когато му дойде времето.
                            Следващото ми чакало е около 9$.
                            Наскоро си взех и 4% дивидент от тях.
                            благодарско
                            ако може до 5$ да иде, да усредня,както си трябва

Коментар

• сега хората гледат това покачване на часова или дневна и си викат лелеййййййййй яко покачване . още не са видели мойто барче надолу . момента узря и 2015 това ще се случи. особенно със това изнасилване на графиката и отдалечавани от мойте атомки нещата ще станат страшни . на този етап фондамента е катебе месец два преди да фалира катебе . добавих пак къс наско . който пичелил пичелил идват дни аз да пичеля така малко по стабилно айде лека вечер и събота и неделя . кви са тия викенди кви са тия хамерикански изрази

Коментар

• Ето че съм тук и не се крия. Признавам че като падна вчера затворих половината къси.
                                Но сега отворих други къси и мнението ми е, че до тука беше.
                                Коментар нямам защото това е поредната телешка простотия, но не е нужно да коментирам или да има обяснение, просто ще видиш другара седмица. За мен не само сега от много одавна няма прочини да се вдига, но явно не са уловили всичката цаца и затова.

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                                Напълно е възможно и това да стане, въпреки че е трудно просто защото нямам два апартамента или толкова пари.
                                А ти защо не коментираш сегашното състояние на пазара ? Стойността на индексите, телешката кайма..... Вчера по обяд беше доста отворен, от снощи до сега обаче никъв те няма ?!?!?
                                Ето колегата Tkilata, призна че мнението което е дал преди 10-ина дни, вече нищо не струва - постъпи като мъж. Ами ти кога так ще направиш ?

Коментар

Working...
                                X