фонда Мента ще ги спаси всичките
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ясно, Вие сте първата Цаца за папне...
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеШъ стане неговата, няма начин....ЯЦБ изкупува папири от пенсионните им фондове и ги задължава да купуват по пазарите навън акции за над 100 мегамилки в $
Да живеят късите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТе печатат пари с вагоните,пък ти чакай да стане по твоята.
Да живеят късите
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеОт тук натам само надолу докато си доиде на местото:
DAX - 7500-8200
SP500 - 1750
иначе може и 7000 и 1650
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеОт тук натам само надолу докато си доиде на местото:
DAX - 7500-8200
SP500 - 1750
иначе може и 7000 и 1650
Брей , няма лабаво, упорити демоджии...
Коментар
-
От тук натам само надолу докато си доиде на местото:
DAX - 7500-8200
SP500 - 1750
иначе може и 7000 и 1650
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКъде се изпокриха всички мечоци, темата беше отишла на 3та страница.
Иначе миналта седмица беше тежка за всички мечоци такъв ръст аз отдавна не помня.
Добро утро и един Ръст от мен
Макар че днес може и да паднем малко.
Архитекте жив ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесега хората гледат това покачване на часова или дневна и си викат лелеййййййййй яко покачване . още не са видели мойто барче надолу . момента узря и 2015 това ще се случи. особенно със това изнасилване на графиката и отдалечавани от мойте атомки нещата ще станат страшни . на този етап фондамента е катебе месец два преди да фалира катебе . добавих пак къс наско . който пичелил пичелил идват дни аз да пичеля така малко по стабилно айде лека вечер и събота и неделя . кви са тия викенди кви са тия хамерикански изразиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВинаги и за всичко има и път надоле
Може и 8$ да стигне...може и още, не сме с кристална топка.
Не е толкова кардинално важно при положение че е сигурен трипъл ( дори и квадрипъл) когато му дойде времето.
Следващото ми чакало е около 9$.
Наскоро си взех и 4% дивидент от тях.
ако може до 5$ да иде, да усредня,както си трябваИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
сега хората гледат това покачване на часова или дневна и си викат лелеййййййййй яко покачване . още не са видели мойто барче надолу . момента узря и 2015 това ще се случи. особенно със това изнасилване на графиката и отдалечавани от мойте атомки нещата ще станат страшни . на този етап фондамента е катебе месец два преди да фалира катебе . добавих пак къс наско . който пичелил пичелил идват дни аз да пичеля така малко по стабилно айде лека вечер и събота и неделя . кви са тия викенди кви са тия хамерикански изрази
Коментар
-
Ето че съм тук и не се крия. Признавам че като падна вчера затворих половината къси.
Но сега отворих други къси и мнението ми е, че до тука беше.
Коментар нямам защото това е поредната телешка простотия, но не е нужно да коментирам или да има обяснение, просто ще видиш другара седмица. За мен не само сега от много одавна няма прочини да се вдига, но явно не са уловили всичката цаца и затова.
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНапълно е възможно и това да стане, въпреки че е трудно просто защото нямам два апартамента или толкова пари.
А ти защо не коментираш сегашното състояние на пазара ? Стойността на индексите, телешката кайма..... Вчера по обяд беше доста отворен, от снощи до сега обаче никъв те няма ?!?!?
Ето колегата Tkilata, призна че мнението което е дал преди 10-ина дни, вече нищо не струва - постъпи като мъж. Ами ти кога так ще направиш ?
Коментар
Коментар