IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    А що ги има недостатъците?
    Това е по детски наивно изречение

Кое политическо или управленско решение има само непосредсвени предимства за всички и то веднага?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Е като е бил 70, че какво? Нали все някой е купувал, за да го дотикат дотам. Може би са си мисли, че не е толкова, базирайки се примерно на аджъснато форуърд ПЕ от да кажем 30?
      Измъкваш се. Въпросът ти беше защо ако дългосрочното е добра стратегия, хорато след 25г. още чакат Никей да се върне на нивата от 1989г.

И аз ти казах защо - с ПЕ петкратно по-високо от средното в САЩ, в една икономика, където дали компаниите имат добра възвръщаемост или не, не е особено важно. Какво искаш...

Коментар

Прииера на Люксембург -

Не можело да искаш предимствата да си в ЕС ако не приемеш недостатъците

Значи не да се борим с недостатъците...а да принудим всички да се съобразят с тях.

Ебахти дебилите ))
        Прав си, но колко хора си задават тоя въпрос? Все още не е достигнато количеството критична маса, за да стане промяната. Надявам се скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          ....
          И това ако е журналистика....ако не им се плаща - още по зле - просто криворазбрано натегачество.
          За съжаление pipbel, такъв е мат'риала.

Коментар

• Прииера на Люксембург

Прииера на Люксембург -

Не можело да искаш предимствата да си в ЕС ако не приемеш недостатъците

Значи не да се борим с недостатъците...а да принудим всички да се съобразят с тях.

Ебахти дебилите ))

Коментар

• резонно да, но

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              Цинизма на политиката в ЕС е на върхови нива.

Ако ЕС се страхува че Англия ще е по добре извън ЕС и това ще доведе до повече желание в други страни да напуснат съюза...защо тогава ЕС не се разпадне за да бъдат "по добре" всички страни?

Ако единственото предимство на ЕС е единия пазар...защо не се разпусне ЕС и просто не сключат договор за свободна търговия помежду си?

Ако ЕС иска да накаже Британия за вота за да не се разпадне не е ли по резонно да се направи промени в съюза по такъв начин че никой да не иска да напуска?

Ако ЕС е устойчив съюз - страха ли трябва да е причината да се стои в него?

Звучат ли ви резонно подобни въпроси?
              разбира се Ив, но не звучат доста неудобно в ежропейските бюрократски главици
              защото от цялата работа именно те са по-най на далавера. Не е ли яко за нищо правене да прибираш едни пари? Ако се търсеше ефикасно решение, точно с три договора щеше да се свърши работата
              1, свободна търговия, цжободно движение на хора и т.н.

същото е и с еврото. Good idea, bad execution!
              Еврозоната трябваше да е иконмически съюз а не в каквото го превърнаха политичски такъв. Докога ще изкара е въпроса тук.
              За мен лично едно е сигурно: ЕУм поне в този му вид няма как да изкара още дълго!
              ще трябва да се каже и покаже, че царя е гол и да се правят болезнени реформи или ще има голям бълбук

Коментар

• Не знам от къде ти идва това чуство

Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Ив-че,защо имам чувството ,че ти тебе си не можеш да тръпиш,не пък С Н Н!!!
                Не знам от къде ти идва това чуство да ти кажа.

Ей сега гледам пак СНН и там изръсиха следната глупост преди минути.

Значи говорят за Сирия и кво казал Клинтън и Тръмп.

И излиза една "коментаторка" и заявява с огромен плам...че всъщност Ислямска държава била създадена заради режима на Асад щото гражданската война в Сирия по причина Асад разбира създала вакум и условия за разстежа на ислямска държава.

Това ако не е цинизъм здраве му кажи.

Всъщност и за децата е ясно че Ислямска държава се създаде от вакума който щатите направиха в Ирак,Либия и Сирия след като си поставиха за цел да свалят ужасния шиитски режим и да подкрепят добрия Сунитски режим начело със Саудитска арабия.

разбира се има ли значение че радикалния ислям - основата му е Сунтскита идеология...

По нетфликс има един филм документален за Саудитска Арабия.

Препоръчвам всеки който има нетфликс да го гледа.

Имало го в ютуб - ти направих услуга да го потърся

https://www.youtube.com/watch?v=NLtLeK7YLGY
                Last edited by Iv_max; 10.10.2016, 14:24.

Коментар

• Цинизма на политиката в ЕС

Цинизма на политиката в ЕС е на върхови нива.

Ако ЕС се страхува че Англия ще е по добре извън ЕС и това ще доведе до повече желание в други страни да напуснат съюза...защо тогава ЕС не се разпадне за да бъдат "по добре" всички страни?

Ако единственото предимство на ЕС е единия пазар...защо не се разпусне ЕС и просто не сключат договор за свободна търговия помежду си?

Ако ЕС иска да накаже Британия за вота за да не се разпадне не е ли по резонно да се направи промени в съюза по такъв начин че никой да не иска да напуска?

Ако ЕС е устойчив съюз - страха ли трябва да е причината да се стои в него?

Звучат ли ви резонно подобни въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
                    При падащ паунд, имайки предвид че приходите са в EUR не би ли трябвало акциите изразени в GBP да се вдигнат?
                    да, би трябваво. но това е пазар, не математика
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• не му е тук мястото

но да дадете компетентно мнение?

След т.н. >GBP flash crash имам следния въпрос: явно нещо не схващам
                      Става въпрос за частния случай на Европейски компании листнати в Лондон.Т.е. revenue в ЕУР, но пък се търгуват в GBP
                      При падащ паунд, имайки предвид че приходите са в EUR не би ли трябвало акциите изразени в GBP да се вдигнат?
                      Пример WIZZair:
                      Преди брекзит бяха на около 20GBP, сега падат до 15GBP
                      Всичките low-cost w London паднаха най-вече заради страхове от спад на продажбите, но това е валиден аргумент за райън и изи примерно, които основния им пазар е УК, докато на wizz основните им приходи идват от източна Европа и EU като цяло.
                      Да кажете къде бъркам?

1 gbp eur
                      Jun-16 0.78 19.5 25
                      Oct-16 0.9 15 16.66667

return -23% -33%

Коментар

• само да не стане

само да не стане.....
                        каквото винаги УС правят: екстернализират вътрешните си проблеми.
                        тоя филм сме го гледали
                        Last edited by pirdop; 10.10.2016, 12:19.

Коментар

Тоя път Тръмп печели според мен
                          Шоуто продължава още месец и кой знае какви мръсотии могат да излязат но в крайна сметка средната класа в САЩ е все по зле и ще търсят промяна а Хилъри е лице на политическият елит та все си мисля че Тръмп ще спечели.

Конфронтацията между САЩ и Русия става все по опасна и не ми се мисли ако наистина се стигне до нещо директно. Засега си мисля че ще продължи по стила Студена Война и очаквам конфликти и в Азия и Латинска Америка.

Коментар

CNN е уникална пропагандна медия.

Слушам ги 2 часа в коментарното студио...преди дебата. Ужас е това според мен.

Незнам дали само аз се чуствам така, но тази пропаганда може да ме изкара извън кожата ми.

Може би по малко трябва да ми пука...даже не знам дали ми пука или просто не мога да ги търпя.
                            видя ли е според тях хилъри е спечелила дебата
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Незнам дали само аз се чуствам така, но тази пропаганда може да ме изкара извън кожата ми.

Може би по малко трябва да ми пука...даже не знам дали ми пука или просто не мога да ги търпя.
                              E де, какво се нервиш толкова...нормално е, те са медия на демократите.
                              Пък и Тръмп си е перко, факт. Не че оная вещица е по добрия избор.

По ненормално е да гледаш тук в инвестора как се надпреварват да превеждат нонстоп статии от там и всички на 100% са оплюващи го.
                              И това ако е журналистика....ако не им се плаща - още по зле - просто криворазбрано натегачество.

Коментар

Ив-че,защо имам чувството ,че ти тебе си не можеш да тръпиш,не пък С Н Н!!!

Коментар

Working...
                                X