If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кралицата на Великобритания Елизабет Втора е питала свои гости по време на вечеря за „три добри причини защо Великобритания трябва да е част от Европа“. Това съобщава кралският автор Робърт Лейси, цитиран от в. „Индипендънт“ и БГНЕС.
Кукундрелата като не е наясно, най-вероятно ще хвърли стотинкатa накрая. Нещо като тука има тука нема На стотинката ще пише отстрани "да пази господ кралицата"
Кралицата на Великобритания Елизабет Втора е питала свои гости по време на вечеря за „три добри причини защо Великобритания трябва да е част от Европа“. Това съобщава кралският автор Робърт Лейси, цитиран от в. „Индипендънт“ и БГНЕС.
„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Имаше един виц как България като влезе в ЕС, и постепенно се запълва с бг кадри, страните една по една почват да излизат... Беше ми смешно, но сега като се сетих за него ми замръзна усмивката.
Едно време във вицовете се казваха неща, които не можеш да кажеш на сериозно. Този който го е измислил дали е предполагал, че може наистина да се случи?
Чета по форумите, че в Англия, в избирателните урни предоставят безплатно моливи (можеш да си носиш химикал, де), е, много е лесно да промениш вота така.И така е от поне +30 години.
Двете управляващи партии са за Remain.
И какво ивлезе, тоя дето брои вота как ще действа ???
Да не забравим, че убиха човек, тоест не се спират пред нищо.
Гласувания по пощата, начини има.
Намерили са му цаката Майкъле Ама кво се и чудим изобщо. Малко ни е къса паметта. Че те в краварско нагласиха изборите във Флорида като избираха Буш, в Европа ли ще им е трудно??? Няма как да стане. Впрегнаха цялата пропагандна машина, не се посвениха за по-сигурно и да убият и човек. Най-интересното е, че още като излезна новината, написаха че бил някакъв луд. Е как разбрахте, бе? Кой ви каза, че убиеца е луд? Експертиза направихте ли? Смешна работа отвсякъде.
Както и да е, няма кво да си чешим езиците, работата е ясна. Аз казах миналата седмица, направил съм си малка позиция дълъг паунд. Вече е на +. Няма да я намалям днес или утре, ще си чакам резултата. Имам и къс викс от миналата седмица и той на +. Днес или утре ще направя добавка. Поне като няма да мине вота да намажем малко.
Чета по форумите, че в Англия, в избирателните урни предоставят безплатно моливи (можеш да си носиш химикал, де), е, много е лесно да промениш вота така.И така е от поне +30 години.
Малко четеш: и бебета разпъват и хора експлоатират хора! Ужаст.
Няма кой да го допусне. Все пак единственото нещо от значение е кой брои гласовете.
„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Британия е Грейт доколкото е с единия крак в Европа=ЕС - контролират важни решения за целия регион, търгуват свободно и служат като мост между Европа и Америка, и Европа и останалия Свят като цяло. Първо място, където чужди фирми си отварят офис в Европа.
Извън ЕС ще са нещо като Исландия, да "независими", доколкото нищо не зависи от тях, само че уловът на риба и туризмът няма да стигне за всички да поддържат висок стандарт. А вече е 5 века късно за пиратски изстъпления
На печелившите честито. Но този Мъск си е типичен мошеник. Не бих имал нищо общо с неговите компании /освен изстрелването на един сателит, който ми е скъп на сърцето/
За избирателите, които ще гласуват да излизат от ЕС нищо няма значение освен имиграцията. А тя им осигурява робски труд.
Пък тя даже основно имиграцията е от Пакистан, Бангладеш, Индия и бившата Грейт Британ. И атентатите им и ония флаш бунтове и ограбвания на магазини все бяха по линия на второто покололение имигранти от колониите.
То първото поколение, независими дали е от бедните ЕС или от колониите, бачка яко и хич не е в тежест на социалките им.
Коментар