If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кво става пипи и миши дигаме лихвети . цените растат . ората фърлят салфетки и виждат светлото бъдеще а дау нови дъна . лошо пипи и миши лошо . май започват да фалират дългите ви позиции . а наско още не е направил така дългоочакваното ново дъно под 6444 . хяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяя
айде че 2019 идва апаколипсиса . който забавя курекцията , си получава в клайна сметка един хуууууубав апокалипсис . хяхяхяхяхяхяхяхяяяяяя
Tръмп може си се пени колкото си иска, ама пазара е друга бира - аз го тълкувам като предупреждение към феда колкото повече наближава времето за поредния хайк - т.е. много да внимава в картинката...
Ей масово се говори за обръщане на кривата и предстоящ мечи пазар, дифанзивна експозиция и пр.
It is not what you know that is killing you, it is what you know for certain but is not true.
ааааааааааааа ханука празнуващите пипи и миши се радват че са направили пинче на 1н и дигали нагоре. те със сигурност нищо не са спечелили от това пакочване защото много ги разбират борсите . виж аз ще спечеля защото пускам пак яко къси . хяхяххяхяхяхя
късо от 6789
АМЕРИКАНСКИ КОРАБИ НАВЛИЗАТ В ЧЕРНО МОРЕ . ВРЕМЕ Е ЗА АПОКАЛИПСИС
знам знам пипи и миши
днес ще отскочите от тия най най най обеми на 15 мин и на 4 часа който се случиха тук на 6555. ама после и нови дъна . разбира се след като биете гига обема на 6444 пак ще вдигнете яко. знам ви аз тарикатлъците пипи и миши празнуващи ханука . хахахахаахаххахаха
Коментар