Заради инатът на демократите, пазарът се срина
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Търговските преговори Китай - САЩ уж вървят добре, към момента има леко спокойствие, да не казвам оптимизъм, но само "към момента", обръщането ще почакаме още малко.
Текст
https://www.youtube.com/watch?v=OUZxnw1GnWc
С по - добър звук и изпълнение.
https://www.youtube.com/watch?v=7OfvdLPaGLkLast edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 16:50.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДнес (08.Януари) очаквам обръщане на няколко-дневния възходящ тренд , Не виждам хъс за растеж, да видим дали ще стане.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
Реалната безработица не е чак толкова малка. Хората просто не се регистрират като безработни... а и ти това го знаеш, де
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНещо не ми е съвсем на тамън, хем много нови раб.места - хем безработицата скача от 3.7 на 3.9%.
Май май и тяхната статистика не е да е без хич стъкмистика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНещо не ми е съвсем на тамън, хем много нови раб.места - хем безработицата скача от 3.7 на 3.9%.
В техен интерес е да се изчисти системата от най големите спекули и да се намали рискът в системата преди пазарите да продължат напред!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Всичко си е точно. Самонаети дейтрейдъри се регистрират като безработни.
- 1 like
Коментар
� -
нали не забравяш, че някои емоционално са купували докато други рационално са им продавалиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На мен пък бая ми мязат индексите тая година на повръщаща камила..
Предполагам обичайно се случва след преяждане
Last edited by X_Y; 03.01.2019, 21:48.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПо-скоро погледни в Гугъл: SSE Composite Index (Shanghai Stock Exchange)
и кликни на maх да видиш как се развиат от 2006 година насам тези с големия растеж
НАЛИ ХАМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА ЩЕШЕ ДА ВЪРВИ НАГОРЕ И ТРЯБВАШЕ ПОНЕ ДО 2030 -ПОНЕЖЕ СМЕ ИЗЛЕЗЛИ ОТ КРИЗАТА ПРЕЗ 2018 - ДА ИНВЕСТИРАМЕ В АКЦИИ. СЕГА ТИ ЛИ ЩЕ МИ ВЪЗСТАНОВИШ ИЗГУБЕНИТЕ ПАРИ ОТ АМЕРИКАНСДИК АКЦИИИ.
Last edited by X_Y; 03.01.2019, 21:47.
- 1 like
Коментар
� -
Според мене има силно изразени признаци на регрес и упадък на нравите
За мене въпросът е дали творческата фаза може да се възроди. Защо смяташ, че Западът и по-специално САЩ са в творческа фаза. Творчеството в случая не бива да се бърка с чисто техническия прогрес. Според мене сме във фаза на лутане и засилващо се чувство на безизходица. Затова и идва месията Тръмп да ни каже, че трябва да се върнем в някакво измислено митично минало на величие
Появяват се и други месии, като Александрия Окасио-Кортес, която иначе е сладурана и добре приказва, но тя пък предлага някак извенъж да скочим в по-далечното бъдещето
А къде са хората, които предлагат прагматични решения, които да работят сега в днешно време? Няма ги и гласовете им все по-малко се чуват
Тези неща са описани в Тойнби като феномени, и са типични за една цивилизация в състояние на разложение
Честита Нова година, Тошо и всички други от темата NYSE!
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
При Универсалните Държави Тип Империи творческата фаза е приключила имаме само чиста военна доминация , копи пейст от предишни култури и значителен регрес на нравите.
Тук още не е така , но има идеални условия да се премине към споменато. Което разбира се може да отнеме време извън нашите мащаби на мислене.Last edited by Money; 01.01.2019, 14:08.
- 1 like
Коментар
�
Коментар