Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
е то винаги може цената още да падне - има си и лимит =0
Аз се опитвам да купя ниско и да продам скъпо - сега пазара е на all time high - като дойде паниката, тогава викам "купувам"
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Пак ли ботъм фишинг ...
Едно че е трудна работа, друго че няма кой знай какво време вече, даже и да е успешен и тамън да почне да се отблагодарява и той дошъл следващия биг бълбук.
По добрия вариант, докато все още дава де (стопове) за мен си е моментума, джобваш си едни 10% годишно отгоре на спайчо.
Аз се опитвам да купя ниско и да продам скъпо - сега пазара е на all time high - като дойде паниката, тогава викам "купувам"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКажете нещо за General Electric ... време ли е за купуване или за ослушване ?
Едно че е трудна работа, друго че няма кой знай какво време вече, даже и да е успешен и тамън да почне да се отблагодарява и той дошъл следващия биг бълбук.
По добрия вариант, докато все още дава де (стопове) за мен си е моментума, джобваш си едни 10% годишно отгоре на спайчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеComcast Corporation (CMCSA) ... тия много паднаха днес .. та си купих, кат се върнат обратно на 38 ще ги продам
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
един въпрос . защо падаме на насдак
И дъртия ню ол тайм хай днес.
Защото хвърляш бомби, ето защо, продължавай в същия дух ...
hahahaah e*** ** ****maina evreiksa s bomata na nasdakyt
18.09.2018, 19:55
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНякой шорти ли това?
https://finviz.com/quote.ashx?t=tlry&ty=c&ta=1&p=dLast edited by emonik; 20.09.2018, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
И аз това гледам, но опциите са ужасно скъпи. А да го шортиш директно /ако може изобщо/ е лудост.
Но по някакъв магически начин, въпреки, че унищожават човек по човек, като го принуждават да купува, свободни акции така и не се появиха.
Не съм виждал досега спекулация с такава сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНякой шорти ли това?
https://finviz.com/quote.ashx?t=tlry&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMита, тарифи, нам си кво - MAGA +1.5% up, again....
Коментар
Коментар