До колкото разбирам пазарът е включил в цената едни -20% на корпоративните печалби за Q2, ама после за Q3 и Q4 очакват нещата да се пооправят. За 2020 и нататък явно очакват всичко да е тип-топ.
То нали цаната на една акция са дисконтираните бъдещи дивиденти в една безкрайна редица. Какво тук значат някакви си две-три тримесечия
Що се отнася до забраната на обратното изкувуване, аз съм куул

Обратното изкувуване си е просто един скрит извънреден дивидент. Ми като го забранят, ще пускат special dividends. Както е било едно време, между другото. Тези обратни изкувувания са една нова приумица от началто на 1990-те, ако не се лъжа. Преди това яко дивидент 
(Всъщност, обратните изкувувания си имат някои данъчни преимущества... ако човек е данъчно задължен в страна, в която няма данък капиталови печалби. Да, това е леко неприятно...)
То нали цаната на една акция са дисконтираните бъдещи дивиденти в една безкрайна редица. Какво тук значат някакви си две-три тримесечия

Що се отнася до забраната на обратното изкувуване, аз съм куул

(Всъщност, обратните изкувувания си имат някои данъчни преимущества... ако човек е данъчно задължен в страна, в която няма данък капиталови печалби. Да, това е леко неприятно...)
Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Коментар