Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМамуна е прав,важен е %, а не сумата!
Изгорях с 5 цифри,не ме е срам,получих златен урок,болезнен и ценен,който никой от тук присъстващите не иска да дава!
Сега съм с 4-цифрен -играя по предпазливо,уча се!
Верно и за мен най-важното е управление на риска..а нали се сещаш на демо кога това ще станеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеАбе дори ти да си пуснал точно тази, темата с това име съществува още от преди 2001-ва, така че е малко нагличко така да я по пресвоишТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, друго беше името. Аз я създадох. След дълго неписане, се регистрирах наново и реших да я побутна нагоре, а админа я заключи
Иначе аз съм разочарован леко от тази тема, защото почти всички цъкат само индекси, което я прави Индекс тема, макар, че точно сега на пазара има много хубави акции за отиграване!
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНа кое браво?
Уважавай всички хора ,демоджиите също,защото аз ако бях играл повече на демо,нямаше да изгоря така !!!
Златото ми отряза главата знаеш ,че мина 1900$,другото е история!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИначе е напълно безмислено да се ядете за глупости. Добре е сметката да е реална, дори и в най измисления бъкет, както съм аз сега. Размерът също няма някакво голямо значение. Важен е %-та и то неговото стабилно движение. В момента съм с 1000 кинта. Някой от по старите знаят че съм търгувал със 6 цифрена сумаУспех на всички!
Изгорях с 5 цифри,не ме е срам,получих златен урок,болезнен и ценен,който никой от тук присъстващите не иска да дава!
Сега съм с 4-цифрен -играя по предпазливо,уча се!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТи какво да не си някакъв арбитър, че да обявяват хората позициите си ? Или си стиснал филиите след изядените шамари от пазара и се чудиш за кой да се закачиш да му следиш сделките ?
За 8 години колко като тебе съм ги видял нямаш си представаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПриветствам всички с РЕАЛЕН акаунт..и тези които имат смелост да си обявяват позицийте
Хемилио - браво на теб..какво стана тогава ?
Уважавай всички хора ,демоджиите също,защото аз ако бях играл повече на демо,нямаше да изгоря така !!!
Златото ми отряза главата знаеш ,че мина 1900$,другото е история!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Иначе е напълно безмислено да се ядете за глупости. Добре е сметката да е реална, дори и в най измисления бъкет, както съм аз сега. Размерът също няма някакво голямо значение. Важен е %-та и то неговото стабилно движение. В момента съм с 1000 кинта. Някой от по старите знаят че съм търгувал със 6 цифрена сумаУспех на всички!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеАбе дори ти да си пуснал точно тази, темата с това име съществува още от преди 2001-ва, така че е малко нагличко така да я по пресвоиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПриветствам всички с РЕАЛЕН акаунт..и тези които имат смелост да си обявяват позицийте
Хемилио - браво на теб..какво стана тогава ?
За 8 години колко като тебе съм ги видял нямаш си представа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеАбе дори ти да си пуснал точно тази, темата с това име съществува още от преди 2001-ва, така че е малко нагличко така да я по пресвоиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениенай-малко корекция..а най-много годишно намаление а..
Добре, че всички тука сте демота, иначе да пишете как се кръстите всяка вечер преди лягане
1. Не съм демоджия,играя с реален акаунт!(макар,че не е необходимо да ти падам на нивото и да те уборвам)
2.Не се кръстя всяка вечер(преди половин година занулих 5 цифрен реален акаунт) претръпнал съм вече!
3.Темата е за NYSE!
Ако имаш време за губене-не го губи тук!
Всичко добро,сполай тиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТи какъв си бе палячо ? Я марш от темата миFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
�
Коментар