IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    грешиш. таемата от 2001 е NYSE & NASDAQ Symbols и отдавна умря
    Аз я следях от 2001-ва затова си мислех, че е от преди това! Иначе темата умря, но след като се намесиха разни елементи и развалиха добрият дух, иначе беше много хубава с много градивни мнения от хора, които /за жалост/ вече не пишат тук!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Мамуна е прав,важен е %, а не сумата!
      Изгорях с 5 цифри,не ме е срам,получих златен урок,болезнен и ценен,който никой от тук присъстващите не иска да дава!
      Сега съм с 4-цифрен -играя по предпазливо,уча се!
      А виж това е тук, дето липсва..Всеки вика надолу нагоре ама никой не иска да каже защо...
      Верно и за мен най-важното е управление на риска..а нали се сещаш на демо кога това ще стане
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
        Абе дори ти да си пуснал точно тази, темата с това име съществува още от преди 2001-ва, така че е малко нагличко така да я по пресвоиш
        грешиш. таемата от 2001 е NYSE & NASDAQ Symbols и отдавна умря
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Хихих, друго беше името. Аз я създадох. След дълго неписане, се регистрирах наново и реших да я побутна нагоре, а админа я заключи
          Дам, NYSE, NASDAQ and... не помня точно вече... за админите - без коментар да не ме баннат : )

Иначе аз съм разочарован леко от тази тема, защото почти всички цъкат само индекси, което я прави Индекс тема, макар, че точно сега на пазара има много хубави акции за отиграване!

Поздрави!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            На кое браво?
            Уважавай всички хора ,демоджиите също,защото аз ако бях играл повече на демо,нямаше да изгоря така !!!
            Златото ми отряза главата знаеш ,че мина 1900$,другото е история!
            Браво че имаш реален акаунт. Не я знам тази исторя за 1900..

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Иначе е напълно безмислено да се ядете за глупости. Добре е сметката да е реална, дори и в най измисления бъкет, както съм аз сега. Размерът също няма някакво голямо значение. Важен е %-та и то неговото стабилно движение. В момента съм с 1000 кинта. Някой от по старите знаят че съм търгувал със 6 цифрена сума Успех на всички!
              Мамуна е прав,важен е %, а не сумата!
              Изгорях с 5 цифри,не ме е срам,получих златен урок,болезнен и ценен,който никой от тук присъстващите не иска да дава!
              Сега съм с 4-цифрен -играя по предпазливо,уча се!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                Ти какво да не си някакъв арбитър, че да обявяват хората позициите си ? Или си стиснал филиите след изядените шамари от пазара и се чудиш за кой да се закачиш да му следиш сделките ?

За 8 години колко като тебе съм ги видял нямаш си представа
                Казах приветствам...не съм карал никой тука да прави нещо. Капиш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Приветствам всички с РЕАЛЕН акаунт..и тези които имат смелост да си обявяват позицийте

Хемилио - браво на теб..какво стана тогава ?
                  На кое браво?
                  Уважавай всички хора ,демоджиите също,защото аз ако бях играл повече на демо,нямаше да изгоря така !!!
                  Златото ми отряза главата знаеш ,че мина 1900$,другото е история!

Коментар

• Иначе е напълно безмислено да се ядете за глупости. Добре е сметката да е реална, дори и в най измисления бъкет, както съм аз сега. Размерът също няма някакво голямо значение. Важен е %-та и то неговото стабилно движение. В момента съм с 1000 кинта. Някой от по старите знаят че съм търгувал със 6 цифрена сума Успех на всички!

Коментар

Абе дори ти да си пуснал точно тази, темата с това име съществува още от преди 2001-ва, така че е малко нагличко така да я по пресвоиш
                      Хихих, друго беше името. Аз я създадох. След дълго неписане, се регистрирах наново и реших да я побутна нагоре, а админа я заключи

Коментар

Приветствам всички с РЕАЛЕН акаунт..и тези които имат смелост да си обявяват позицийте

Ти какво да не си някакъв арбитър, че да обявяват хората позициите си ? Или си стиснал филиите след изядените шамари от пазара и се чудиш за кой да се закачиш да му следиш сделките ?

За 8 години колко като тебе съм ги видял нямаш си представа

Коментар

• Приветствам всички с РЕАЛЕН акаунт..и тези които имат смелост да си обявяват позицийте

Коментар

Присвоявам си единствено правото за конструктивен диалог. В него място за превъзбудени лузъри няма

Коментар

най-малко корекция..а най-много годишно намаление а..

Добре, че всички тука сте демота, иначе да пишете как се кръстите всяка вечер преди лягане
                              Иване-що с такъв тон бре?
                              1. Не съм демоджия,играя с реален акаунт!(макар,че не е необходимо да ти падам на нивото и да те уборвам)
                              2.Не се кръстя всяка вечер(преди половин година занулих 5 цифрен реален акаунт) претръпнал съм вече!
                              3.Темата е за NYSE!
                              Ако имаш време за губене-не го губи тук!
                              Всичко добро,сполай ти

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                                Ти какъв си бе палячо ? Я марш от темата ми
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X