IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...1339 sell .........in play 1 198

...friday mates

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Абе то стигне ли до върха - ще го бие със сигурност! Просто това им е моделът на юнаците - че да оберат дребните! Въпросът е дали ще продължи нагоре.... по-скоро колко ще продължи нагоре...

Миналият път стигна до Рим но не видя Папата/ 13 К/
      Ако си прав за корекцията на запад ще видим и ледени дни на БФБ...много ледени дни. Готов ли си за тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Добреееееееее ще си говорим другата седмица
        Дори и да стигне до върха,на дали ще го подмине!
        Абе то стигне ли до върха - ще го бие със сигурност! Просто това им е моделът на юнаците - че да оберат дребните! Въпросът е дали ще продължи нагоре.... по-скоро колко ще продължи нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
          QE3 ще има независимо как ще го кръстят. Проблемът е, че тук важи закона за намалящите ползи т.е. всяко следващо QE реално има по-малък ефект върху реалната икономика, а просто моделира ( разбираи повлиява положително ) финансовите пазари.

Трябва да се вземе и нещо друго в предвид - ако се загледа в разбивката на БВП на САЩ ясно се вижда, че огромна част от растежа се дължи на inventories , което само по себе си не е предпоставка за устойчив растеж.
          Спадът от Август изцяло изтри постигнатото от QE2 за 6-те му месеца... Забелязал съм, че американите много обичат да коригират на 100%...

Четох за запасите... Очкват силен ръст на поръчките... ама дали ще се случи??! Това е въпроса!

Аз си мисля че тази година ще има хляб и за дългите и за късите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            Атила, харесва ми, че има такива като теб които мисля, че аткъв ръст е преувеличен

няма нищо по хубаво от това в сегашния момента хората да искат да влизат в акции - затова имаме и рсът
            Човече, зависи на какви нива влизаш! Повечето от американските акции са на многогодишни върхове.... Единственото което би могло да ги тласка нагоре е ако се очаква още девалвация на долара....

Би ли купил Апъл сега, или Катерпилар, или ИБМ (нарочно посочих тези с най-доброто представяте като бизнес резултати?? Аз не бих!

Движенията на американските борси обикновено са много по-плавни...Това в последните години е извращение - дължащо се на изтъняването на пазара - и от тук и лесното му манипулиране.

Има още един силен аргумент в полза на ръст на американските борси: "Понзи схемата", която е създадена в пенсионната система на САЩ!!! Че и в застрахователната и в здравноосигурителната също...

Не ме разбирай погрешно! Генералната посока на борсите е ръст! Защото - кризата ще бъде преодоляна, потребленито ще расте и респективно бизнесът ще се радвижва... Доларът (всъщност всички основни валути - паунд, йена, евро) неизбежно ще се девалвират...
            Просто назрява времето алчността да надделее и да се оформи една плитка корекция... Още повече, че основния двигател на ръста досега - закриването на къси позиции вече е поизчерпано...

Коментар

• На мен ми се видят едни 70 точки надолу!!!

Коментар

Здравей! И аз съм на това мнение! Затова отварям малко бройки, които ще усреднявам ако се наложи!

QE3 не вярвам да има - поне във формата на QE1 i 2. Mисля си за някоя от другите програми - в имотния сектор..
                А ръста на борсите е безумен - и затова вече съм в отбора на късаците...
                QE3 ще има независимо как ще го кръстят. Проблемът е, че тук важи закона за намалящите ползи т.е. всяко следващо QE реално има по-малък ефект върху реалната икономика, а просто моделира ( разбираи повлиява положително ) финансовите пазари.

Трябва да се вземе и нещо друго в предвид - ако се загледа в разбивката на БВП на САЩ ясно се вижда, че огромна част от растежа се дължи на inventories , което само по себе си не е предпоставка за устойчив растеж.

Коментар

• Атила, харесва ми, че има такива като теб които мисля, че аткъв ръст е преувеличен

няма нищо по хубаво от това в сегашния момента хората да искат да влизат в акции - затова имаме и рсът
                  There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                    Е след такива данни каква първоначална реакция искаш ? Сега идва моментът на истината - ще си проличи дали тези, които са натоварили в очакване на нов цикъл QE в близко бъдеще ще се разубедят и ще започнат да прибират профит. Ако това стане ще даде предпоставка за по-значима корекция и като цена и като време.

Другата възможност е да усетят попътен вятър и то икономиката и от довиш ФЕД ..тогава пътят нагоре е открит общо взето.

Следващите 3-4 сесии мисля, че ще покажат посоката
                    Здравей! И аз съм на това мнение! Затова отварям малко бройки, които ще усреднявам ако се наложи!

QE3 не вярвам да има - поне във формата на QE1 i 2. Mисля си за някоя от другите програми - в имотния сектор..
                    А ръста на борсите е безумен - и затова вече съм в отбора на късаците...

Коментар

• Пробив на 52 уеек хай и на 13,000 - тези два пробива сега са на ход според мен - има моментум както се казва - много силен
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Добреееееееее ще си говорим другата седмица
                        Дори и да стигне до върха,на дали ще го подмине!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Тея тотално изтрещяха! Бахти ръстовете!

Аз почвам да градя къса позиция! Сел Насдак 100 на 2525 и СиП на 1343

Вероятно още ще натискат днес нагоре....

Ама другата седмица - почва новото раздаване!
                          Е след такива данни каква първоначална реакция искаш ? Сега идва моментът на истината - ще си проличи дали тези, които са натоварили в очакване на нов цикъл QE в близко бъдеще ще се разубедят и ще започнат да прибират профит. Ако това стане ще даде предпоставка за по-значима корекция и като цена и като време.

Другата възможност е да усетят попътен вятър и то икономиката и от довиш ФЕД ..тогава пътят нагоре е открит общо взето.

Следващите 3-4 сесии мисля, че ще покажат посоката

Коментар

Тея тотално изтрещяха! Бахти ръстовете!

За какво къса - тук се търси пробив на 52 уеек хай - до 13 , 000 поне е само нагоре според мен - къси не са адекватни

Коментар

• Тея тотално изтрещяха! Бахти ръстовете!

Коментар

• Aз не се стърпях и усредних есендпито,сега средната ми цена вече е 1292
                                Надявам се да не си бие годишния връх,че ще трябва да довнасям денги
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X