If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гърците,че ще се насерат-няма 2 мнения,мене друго ме дразни:
Когато в Европа има лоши новини-Американците се разграничават от тях и растът.
Когато в Европа има добри новини-Американците яхват вълната и растът пак.
Обяснението е една дума - RALLY!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Гърците,че ще се насерат-няма 2 мнения,мене друго ме дразни:
Когато в Европа има лоши новини-Американците се разграничават от тях и растът.
Когато в Европа има добри новини-Американците яхват вълната и растът пак.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Нещо офф-топик малко - наблюдавайте евро/ауд. След снощните данни от Китай, които доказват, че BDI наистина е лийдинг за пореден път ако гърците все пак стигнат до сделка ще има много брутален скуийз там. Ще даде поне 4-5 фигури.
Много падна премаркет..Аз предпочитам доларчета при падащи индекси
Нещо офф-топик малко - наблюдавайте евро/ауд. След снощните данни от Китай, които доказват, че BDI наистина е лийдинг за пореден път ако гърците все пак стигнат до сделка ще има много брутален скуийз там. Ще даде поне 4-5 фигури.
Аз много консервативно я подкарах 1320 ми е страйка за 1-месечна. То почти го стигна
Иначе готиното е, че последната една седмица кеширах почти всичко и сега ми е широко около врата
Мисля да поизчакам гърците да се насерат тотално и да купувам ETF Grek като видим хубави корекции. Дайте да обсъдим по-добре кои компании си заслужават да се купуват ако слезем до 1300 на С&П500 например ?
Много падна премаркет..Аз предпочитам доларчета при падащи индекси
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
За това говорих. Пут опцията е добра алтернатива в точно този пазар, когато сме в силно рали, но изглежда немощно... Каква ти е страйк цената? Ако не е тайна де...
Аз много консервативно я подкарах 1320 ми е страйка за 1-месечна. То почти го стигна
Иначе готиното е, че последната една седмица кеширах почти всичко и сега ми е широко около врата
Мисля да поизчакам гърците да се насерат тотално и да купувам ETF Grek като видим хубави корекции. Дайте да обсъдим по-добре кои компании си заслужават да се купуват ако слезем до 1300 на С&П500 например ?
Къси къде ? В акции, индекси ? Как ..с деривати и т.н. ? Дайте малко по-конкретно.
Моите пут опции от вчера добре се движат.
Първоначално изпратено от NYSERookie
корекциите на индексите тъгнаха.
дау цели 12500 на първо време некст 12300 някъде.
еспи 1295 некст 1270 нещо такова
мажете ските
За това говорих. Пут опцията е добра алтернатива в точно този пазар, когато сме в силно рали, но започва да изглежда все по-немощно... Каква ти е страйк цената? Ако не е тайна де...
България Над Всичко
Вчера Dow достигна нива, които не беше виьдал от средата на 2008-ма. Не мисля, че евентуална /защото е рано да се каже, че е започнала/ корекция ще е обосновка за мазане на ски.
Напоследък СП500 е по-достоверен за мен..Доларът отцепи нагоре, суровините са надолу. Със сигурност не е време за откриване на дълги..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
корекциите на индексите тъгнаха.
дау цели 12500 на първо време некст 12300 някъде.
еспи 1295 некст 1270 нещо такова
мажете ските
Вчера Dow достигна нива, които не беше виьдал от средата на 2008-ма. Не мисля, че евентуална /защото е рано да се каже, че е започнала/ корекция ще е обосновка за мазане на ски.
България Над Всичко
Коментар