IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къси евра или дълги долар - това е дилемата

Може би второто, че този път и йената излгежда ще е спукана гума..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Гърците,че ще се насерат-няма 2 мнения,мене друго ме дразни:
      Когато в Европа има лоши новини-Американците се разграничават от тях и растът.
      Когато в Европа има добри новини-Американците яхват вълната и растът пак.
      Обяснението е една дума - RALLY!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Гърците,че ще се насерат-няма 2 мнения,мене друго ме дразни:
        Когато в Европа има лоши новини-Американците се разграничават от тях и растът.
        Когато в Европа има добри новини-Американците яхват вълната и растът пак.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
          Нещо офф-топик малко - наблюдавайте евро/ауд. След снощните данни от Китай, които доказват, че BDI наистина е лийдинг за пореден път ако гърците все пак стигнат до сделка ще има много брутален скуийз там. Ще даде поне 4-5 фигури.
          http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=9879 ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Много падна премаркет..Аз предпочитам доларчета при падащи индекси
            Нещо офф-топик малко - наблюдавайте евро/ауд. След снощните данни от Китай, които доказват, че BDI наистина е лийдинг за пореден път ако гърците все пак стигнат до сделка ще има много брутален скуийз там. Ще даде поне 4-5 фигури.

Коментар

Аз много консервативно я подкарах 1320 ми е страйка за 1-месечна. То почти го стигна

Иначе готиното е, че последната една седмица кеширах почти всичко и сега ми е широко около врата

Мисля да поизчакам гърците да се насерат тотално и да купувам ETF Grek като видим хубави корекции. Дайте да обсъдим по-добре кои компании си заслужават да се купуват ако слезем до 1300 на С&П500 например ?
              Много падна премаркет..Аз предпочитам доларчета при падащи индекси

Коментар

• S&P става два пъти го усреднявам-къс съм от миналата година
                Сега средната ми цена е 1292,мисля,че другата седмица ще я подминем без проблем!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                  За това говорих. Пут опцията е добра алтернатива в точно този пазар, когато сме в силно рали, но изглежда немощно... Каква ти е страйк цената? Ако не е тайна де...
                  Аз много консервативно я подкарах 1320 ми е страйка за 1-месечна. То почти го стигна

Иначе готиното е, че последната една седмица кеширах почти всичко и сега ми е широко около врата

Мисля да поизчакам гърците да се насерат тотално и да купувам ETF Grek като видим хубави корекции. Дайте да обсъдим по-добре кои компании си заслужават да се купуват ако слезем до 1300 на С&П500 например ?

Коментар

Къси къде ? В акции, индекси ? Как ..с деривати и т.н. ? Дайте малко по-конкретно.

Моите пут опции от вчера добре се движат.
                    Първоначално изпратено от NYSERookie
                    корекциите на индексите тъгнаха.
                    дау цели 12500 на първо време некст 12300 някъде.
                    еспи 1295 некст 1270 нещо такова
                    мажете ските
                    За това говорих. Пут опцията е добра алтернатива в точно този пазар, когато сме в силно рали, но започва да изглежда все по-немощно... Каква ти е страйк цената? Ако не е тайна де...
                    България Над Всичко

Коментар

Да няма премаркет Питам сериозно

Коментар

Въпросът беше дали е време за откриване на къси, никой не говори за дълги...
                        Къси къде ? В акции, индекси ? Как ..с деривати и т.н. ? Дайте малко по-конкретно.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          Напоследък СП500 е по-достоверен за мен..Доларът отцепи нагоре, суровините са надолу. Със сигурност не е време за откриване на дълги..
                          Въпросът беше дали е време за откриване на къси, никой не говори за дълги...
                          България Над Всичко

Коментар

Вчера Dow достигна нива, които не беше виьдал от средата на 2008-ма. Не мисля, че евентуална /защото е рано да се каже, че е започнала/ корекция ще е обосновка за мазане на ски.
                            Напоследък СП500 е по-достоверен за мен..Доларът отцепи нагоре, суровините са надолу. Със сигурност не е време за откриване на дълги..

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              корекциите на индексите тъгнаха.
                              мажете ските
                              Вчера Dow достигна нива, които не беше виьдал от средата на 2008-ма. Не мисля, че евентуална /защото е рано да се каже, че е започнала/ корекция ще е обосновка за мазане на ски.
                              България Над Всичко

Коментар

• корекциите на индексите тъгнаха.
                                мажете ските
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X