Ще дават дивидент ябълките.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаси изродите! Апълката е 607 на примаркета!
Бааахти малоумието!Говедата съвсем изпращяха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеВече е 20$ надолу.....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаси изродите! Апълката е 607 на примаркета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеКак ще е малоумие??? Никой не те притиска да не скъсяваш...
После ще се пада от по-високо!
А иначе аз съм се хеджирал - колкото и да се набалончи Насдака - загубата ми дори ще нямалява...
Успех на всички!
Коментар
-
Как ще е малоумие??? Никой не те притиска да не скъсяваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнениеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеСтранен човек, ами ако така се виждаха лесно сигналите, кой щеше да губи.....просто разсъждавам....................
Както и да е, бъдещето ще покаже.
Коментар
-
..бих искал да акцентирам дата 16.03 2012 !!!...сприамо дата 16.03 2011
...бих искал да акцентирам на врyзката УСА президент аппровал ратинг и поведението на пазара !!!<погледнато години назад>
..бих искал да акцентирам на златното правило !!! бyди сyмнителен когато Булл'с гет елфорицк и бyди ал4ен когато беарс гет елфорик !!!
...бих искал да акцентирам вyрху ниво 140.50 SPY ,което бе6е пробито но не бе6е потвардено !!! мастер ниво !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНова къса 1000 на BAC 9,76$.........will play out as soon as monday-tusday......
Коментар
Коментар