по голем балон от таz компаниа нема
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://zertifikat.finanzen.net/Pages...PostbackCaused
батко ви си е нага4ил с каси на фаис.и zатвори и отива на по4ивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТова е знак за възвръщане към нормалност на този пазар. Честито на скъсилите на 41!!!Last edited by snaky; 21.05.2012, 16:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеFB на премаркета гледам 36.98$......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеFB на премаркета гледам 36.98$......
Коментар
-
Здравей hemilio, ето че дойде и момента
да затворя позицията на +10 ,
засега ще чакам и при слизане
под дъното ще вляза отново
с четворен на първоначалния обем,
поздрави!
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТъргувах....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТъргувах....
Ама от както занулих 5 цифрен акаунт....
Сега съм с 4 цифрен.
при моя бъкет ако купя 1000 акции на 8$ и после още 1000 на 7$ ще имам 2000 на 7,5$
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА ти не търгуваш ли с много кинти бре? Кво правиш на бъкет?
Ама от както занулих 5 цифрен акаунт....
Сега съм с 4 цифрен.
при моя бъкет ако купя 1000 акции на 8$ и после още 1000 на 7$ ще имам 2000 на 7,5$Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯсно,имаш хубав бъкет,щото моя щеше да ги усредни
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯсно,имаш хубав бъкет,щото моя щеше да ги усредниАма бъкетска работа. Всеки си ги прави както иска. А теб какво те притеснява. В Interactivebrokers също ти дава усреднена цена. Навремето само по стейтмънта можех да видя кое на колко съм купил. Сега може и да са се очовечили
Но едва ли. Мисля че си остават доста дървени. Ще ги видя в понеделник. Имат някакво демо, но май е само за такива с реални акаунти
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтои сиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар