IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• по голем балон от таz компаниа нема

Коментар

• http://zertifikat.finanzen.net/Pages...PostbackCaused

батко ви си е нага4ил с каси на фаис. и zатвори и отива на по4ивка

Коментар

• Да еВа тази крива нива За тва не се женете, че да не ви падат акциите Още Дзинга си купих аз 6,60

Коментар

• Смях... фейскук -12%. Сега докато се вайкат накупилите пазара потегля нагоре

Коментар

• Пазара не е готов за отскок нагоре според мен. в такива времена е дей трейдинг с ниски обеми на волатилни акции и някои индекси донасят прилични печалби, но аз лично не пипам големи обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Това е знак за възвръщане към нормалност на този пазар. Честито на скъсилите на 41!!!
              Честито умряло на консорциума от 33 банки, които подготвяха листването и държат бая книги на ФБ
              Last edited by snaky; 21.05.2012, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                FB на премаркета гледам 36.98$......
                Това е знак за възвръщане към нормалност на този пазар. Честито на скъсилите на 41!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  FB на премаркета гледам 36.98$......
                  Даааам, а Дзингата под 7

Коментар

• FB на премаркета гледам 36.98$......

Коментар

• Здравей hemilio, ето че дойде и момента
                      да затворя позицията на +10 ,
                      засега ще чакам и при слизане
                      под дъното ще вляза отново
                      с четворен на първоначалния обем,
                      поздрави!
                      Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Търгувах....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Търгувах....
                        Ама от както занулих 5 цифрен акаунт....
                        Сега съм с 4 цифрен.
                        при моя бъкет ако купя 1000 акции на 8$ и после още 1000 на 7$ ще имам 2000 на 7,5$
                        Е какво те бърка усредняването???? А иначе никакви бъкети в горната част на четирите цифри

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          А ти не търгуваш ли с много кинти бре? Кво правиш на бъкет?
                          Търгувах....
                          Ама от както занулих 5 цифрен акаунт....
                          Сега съм с 4 цифрен.
                          при моя бъкет ако купя 1000 акции на 8$ и после още 1000 на 7$ ще имам 2000 на 7,5$
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ясно,имаш хубав бъкет,щото моя щеше да ги усредни
                            А ти не търгуваш ли с много кинти бре? Кво правиш на бъкет?

Коментар

А какво значи ще ми ги усредни. Аз сега имам Х акции на 8,10 и Х на 7,17 Ама бъкетска работа. Всеки си ги прави както иска. А теб какво те притеснява. В Interactivebrokers също ти дава усреднена цена. Навремето само по стейтмънта можех да видя кое на колко съм купил. Сега може и да са се очовечили Но едва ли. Мисля че си остават доста дървени. Ще ги видя в понеделник. Имат някакво демо, но май е само за такива с реални акаунти

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Стои си
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X